Pozdrawiamy Bajkę i Klakiera.
Moderator: Estraven
no no ale ten czas leci... juz 4 m-ce Bajcia u Was...
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:A mi już od ponad 7 miesięcy nikt nie umył główkiiiiiiiiii
Inka
Bo nie ma Psotusia...?
A QQ nie chce...ninakiler pisze: gdzie podziala sie wasza Duza hmmm?

Bazyliszkowa pisze:ninakiler pisze: gdzie podziala sie wasza Duza hmmm?
Ja zwykle milknę, kiedy zaczyna się dziać coś, co mnie niepokoi. No tak już mam![]()
A wczoraj Bajka bardzo słabiutko jadła. Oczywiście pierwsza myśl - jechać do weta. Potem zastanowienie: w taki mróz? Zaczęłam myśleć i wymyśliłam, że od dwóch dni nie widziałam Bajkowej kupy. Dałam jej wieczorem trochę laktulozy (łatwo się to pisze, podać było trudniej - mam sznyty na udach i dłoniach) i dziś rano - kupal gigant. I pięknie zjedzone śniadanie.
Mam nadzieję, że już będzie ok

Bazyliszkowa pisze:ninakiler pisze: gdzie podziala sie wasza Duza hmmm?
Ja zwykle milknę, kiedy zaczyna się dziać coś, co mnie niepokoi. No tak już mam![]()
A wczoraj Bajka bardzo słabiutko jadła. Oczywiście pierwsza myśl - jechać do weta. Potem zastanowienie: w taki mróz? Zaczęłam myśleć i wymyśliłam, że od dwóch dni nie widziałam Bajkowej kupy. Dałam jej wieczorem trochę laktulozy (łatwo się to pisze, podać było trudniej - mam sznyty na udach i dłoniach) i dziś rano - kupal gigant. I pięknie zjedzone śniadanie.
Mam nadzieję, że już będzie ok

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości