ja używam kropli na kota-jedne tylko mi pomagają i to szybko-oprócz tego wapno i leki na alergię ale na uraz taki pazurem to nie mam pojęcia ja mam tylko alergiczne objawy
Rany , znowu post wcięło Jeśli nie będzie poprawy to jutro rano jedziemy za Poznań do koleżanki z forum, okulistki , synuś zawiezie
kamari pisze: czy twój Teżet nie może się zarejestrować jako bezrobotny? miałby wtedy ubezpieczenie.
Mógłby -120 km stąd w jedną strone, a jeszcze na wyznaczone wizyty trzeba jeżdzić. Rejestrować trzeba się tam , gdzie jest się zameldowanym, a nie tam , gdzie się mieszka
To już chyba prościej i taniej ślub wziąć , i na moje ubezpieczenie
Basiu, żarcik taki, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością albo na odwrót i ślub , dla ubezpieczenia . Jesteśmy razem prawie 14 lat, było bardzo dobrze i bardzo żle , to przy mnie pokochał koty. Jeden ślub brałam, wprawdzie nie w kościele, ale był i nie wyszło - tu - wychodzi , po co zmieniać drobiazg taki - on duzo młodszy ode mnie jest
moi znajomi po dwudziestu latach zalegalizowali związek. Przyczyna była bardzo prozaiczna - w razie śmierci jednego z nich, drugie zostaje kompletnie bez niczego
Kciuki z oko TŻa, żeby nic sie zlego z nim nie działo
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...