Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 28, 2012 14:30 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

szybenka pisze:Np. tak? :mrgreen:

Obrazek

Np. tak. :1luvu:
Hm... zwykle nie jestem egzaltowana, ale jak patrzę na Niki, to odkrywam siebie na nowo. :oops: :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob sty 28, 2012 23:07 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

pisiokot pisze:
Duszek686 pisze:Siedzę tak sobie cichutko, podziwiam i się uśmiecham :)

nooo, ja też :D .
i ciągle nie mogę zapomnieć, jakie to bidne było, taki wypłoszek zabiedzony.
Dziewczyny, można głośniej :D Zapraszam.
Wciąż się zastanawiam, co ona czuła przez te 1,5 roku w schronie, skoro teraz tak b. pragnie czułości i bliskości człowieka :roll:

Ja to już mam świra na jej punkcie, bo to mój słodki pupilek, ale że Wy ją lubicie i do nas zaglądacie, to mnie baaardzo cieszy - dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dla wszystkich sympatyków :1luvu: mojego maleństwa :)
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob sty 28, 2012 23:16 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

:lol: Świr nie jest mi obcy. :ryk:
Na punkcie własnych szczęść jestem mocno świrnięta.
Słowa nie oddadzą tego jak ja je :1luvu: wszystkie sześć.
Obrazek

selene00

Post » Sob sty 28, 2012 23:28 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

:) :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Sob sty 28, 2012 23:42 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Cudna :1luvu:

Co do świra na kocim punkcie - to dość powszechna choroba na miau :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sty 29, 2012 0:10 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Poszalałyśmy teraz z Nikuśką przez godzinę.
Owoc szaleństw - wykończona i szczęśliwa kicia i ponad setka zdjęć 8)
Obrazek

szybenka

Post » Nie sty 29, 2012 7:56 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Aguś, to teraz nie pozostaje Ci nic innego jak uszczęśliwić forumowe ciotki - wstawiaj te zdjęcia :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sty 29, 2012 14:25 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

kiche_wilczyca pisze:Aguś, to teraz nie pozostaje Ci nic innego jak uszczęśliwić forumowe ciotki - wstawiaj te zdjęcia :D
:D Obawiam się, że nasz wątek przemieni się w album :roll: :D
Zaraz popracuję nad fotkami, a że dziś taki piękny dzień, to doszło trochę nowych ;)
Obrazek

szybenka

Post » Nie sty 29, 2012 15:20 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Czekam niecierpliwie. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Nie sty 29, 2012 15:47 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

szybenka pisze:
kiche_wilczyca pisze:Aguś, to teraz nie pozostaje Ci nic innego jak uszczęśliwić forumowe ciotki - wstawiaj te zdjęcia :D
:D Obawiam się, że nasz wątek przemieni się w album :roll: :D
Zaraz popracuję nad fotkami, a że dziś taki piękny dzień, to doszło trochę nowych ;)

oj tak, dzień piękny, ja nawet pokusiłam się wybyć do parku z aparatem ;)

WarKotka

Post » Nie sty 29, 2012 15:53 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Jak się patrzy na taką minę kotka...
Obrazek Obrazek

zapatrzonego w próżnię...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

I jeszcze widzi się takie spojrzenia... prosząco-błagające...
Obrazek Obrazek
Obrazek

To duża musi zadziałać :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Zdjęcia w różnych odcieniach, bo z lampą, bez i lampą przysłoniętą - jak się ma taki sprzęt... (a lampa strasznie spłaszcza :roll:)

I się zaczęło ;) cdn...
Obrazek

szybenka

Post » Nie sty 29, 2012 15:54 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

kiche_wilczyca pisze:oj tak, dzień piękny, ja nawet pokusiłam się wybyć do parku z aparatem ;)
Ale bez kotów? 8) :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Nie sty 29, 2012 16:06 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

bez :lol:

WarKotka

Post » Nie sty 29, 2012 17:10 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

szybenka pisze:

Dla wszystkich sympatyków :1luvu: mojego maleństwa :)
Obrazek

Moje Ukochane Perełki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Qrna jak kiedykolwiek będzie mi dane CIebie na żywca dorwać to nie ręczę za siebie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 29, 2012 17:18 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Myszolandia pisze:Qrna jak kiedykolwiek będzie mi dane CIebie na żywca dorwać to nie ręczę za siebie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :1luvu:
Mam nadzieję, że na myśli masz Niki :mrgreen: a to Sylwia, będzie bardzo utrudnione, bo Niki jest nieufna i bojąca ;) edit: ale próbuj :ok:

panna najadła się kurzych piersi i teraz bączkuje mi pod nosem 8)
Ostatnio edytowano Nie sty 29, 2012 17:20 przez szybenka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]