Moderator: Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ale konkurencja! A jaka ładna kwota![]()
![]()
A na luty co ma być? Bo gdzieś mi dzwoni że mam zdjęcia szykować ale nie pamiętam jakie
bubor pisze:Gibutkowa pisze:Ale konkurencja! A jaka ładna kwota![]()
![]()
A na luty co ma być? Bo gdzieś mi dzwoni że mam zdjęcia szykować ale nie pamiętam jakie
Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek ..........
Gibutkowa pisze:Ale konkurencja! A jaka ładna kwota![]()
![]()
bubor pisze:Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek ..........
KaleidoStar pisze:W konkursie walentynkowym powinna być trzecia kategoria - na parę. No bo najbardziej walentynkowe są foty z kocimi duetami przecież...
Kociara82 pisze:bubor pisze:Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek ..........
beda tez, ale w pozniejszym terminie razem z misterami rudzielcow. To takie fajne, cieple, jesienne kolory, dlatego wstepnie planuje to dopiero na wrzesien/pazdziernik
Bedzie to na rowni z rudymi kocurami, bo rude kotki jak i szylkretowe kocury to rzadkosc i obawiam sie zbyt malej ilosci rudych kandydatek i szylkretowych kandydatow. Jesien kojarzy sie z kolorowymi lisciami wiec wtedy bedzie konkurs dla kolorowych kotkow
asawicka pisze:Zagłosowałam przed terminem (przez pomyłkę), teraz powtarzam ten sam wpios:
Moi kandydaci to Stokrotka (nr 11) i Tadeusz Trójłap (nr 13).
A dlaczego te właśnie?
A bo tak. Każdemu kandydatowi należy się tytuł, któreś trzeba było podać...
bubor pisze:To może będąc w zimowych klimatach trzeba by zrobić wybory mistera i miss wśród białasków ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości