Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:biedronkas, nie wiem czy zdążę nauczyć Matriksa galowego przywitania przed Twoimi odwiedzinami, ale myślę, że i tak stanie na wysokości zadania
Poćwiczę z nim trochę w sobotę.
anita5 pisze:A ja trochę zmieniłam na 1 stronie, mam nadzieję, że nie namieszałam. Usunęłam Srebrnego z tymczasów, wpisałam na listę rezydentów. Tyle lat jest u mnie, a teraz... Już dawno ma u mnie dom, a teraz jest ciężko chory i bardzo się o niego martwię. Jest w lecznicy, proszę, pomyślcie o nim ciepło. Strasznie się martwię.
anita5 pisze:A ja trochę zmieniłam na 1 stronie, mam nadzieję, że nie namieszałam. Usunęłam Srebrnego z tymczasów, wpisałam na listę rezydentów. Tyle lat jest u mnie, a teraz... Już dawno ma u mnie dom, a teraz jest ciężko chory i bardzo się o niego martwię. Jest w lecznicy, proszę, pomyślcie o nim ciepło. Strasznie się martwię.
alessandra pisze: kciuki za Matriksa, mamy nadzieję,że będziemy mieć informacje z nowego domku?
alessandra pisze: (...)
dzięki anita5-jakiś kierownik zamieszania bardzo się nam przyda, więc śmiało koryguj, czego ja nie widzę lub nie nadążam
![]()
a co się dzieje ze sreberkiem?jest jakaś diagnoza choćby wstępna?napisz , jak będziesz coś wiecej wiedzieć, a tymczasem mocne kciuki
(...)
Werneu pisze:Dana
W DT od 28.01.2012
Jak Dana radziła sobie sama na ulicy ? Nie mamy pojęcia. Dana jest niewidomą dorosłą kotką. Pochodzi z Gdyni, zamieszkiwała okolice Płyty Redłowskiej. Wiemy, że przez jakiś czas dokarmiali ją ludzie, jednak gdy się wyprowadzili Dana oraz jej koci bracia zostali bez opieki i pomocy. Jak długo Dana poradziłaby sobie jeszcze ? Wolimy o tym nie myśleć. Na szczęście kotka jest już pod naszą opieką i jest bezpieczna.
Niesamowite jest jednak to, że Dana jest cudowną, ufną kotką. To urocza pieszczoszka, której zupełnie nie przeszkadza kalectwo. Dana patrzy inaczej, a my postaramy się, żeby trafiła do cudownego domu, w którym będzie kochana i rozpieszczana.![]()
![]()
nie mam siły komentować
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 69 gości