Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
laylla7 pisze:Przepuklina?
Nigdy nie miałam kota z czymś takim . To pytanie laika ale... to nie boli prawda?
A jak Nutka przeżyła noc?
Płakała?
Koleżanka mi coś wspominała ,że jej siostra chce kota ale to 170km od Trójmiasta i nie wiem ,czy ten dom byłby ok ,tzn czy będą wypuszczac zwierzaka ,czy zapewnią mu odpowiednie warunki.
Trochę się boje ,że jednak ,to dom z wychodzeniem i ,że ludziską sa nieuświadomieni.
A na dodatek mam obawy ,że uznają mnie za dziwaka i się obrażą ,jak spytam ,czy tam jeżdżą samochody ,czy jest ruchliwa ulica itp
Wiecie ,jak to jest...dla kociarzy to normalne ,podstawowe pytania a dla innych "wydziwianie".
Ale jednak spytam i tak ,najwyżej jej tam nie oddam.
aga marczak pisze:laylla7 pisze:Trzeba uważać być czujnym i sprawdzać każdy dom.Nic na słowo honoru
magradz pisze:Moja własna prywatna kotka miała rujkę za rujką. Dosłownie: rujka, dwa czy trzy dni przerwy i następna. Też dostała zastrzyk hormonalny na wyciszenie, a po tygodniu miała sterylizację. Bandura i Nowak mi wtedy tłumaczyli, że zastrzyk hormonalny, o ile kotka będzie zaraz potem sterylizowana - nie zaszkodzi. Niech kotka się wyciszy, trzeba poczekać tydzień-dwa od zastrzyku i wysterylizować.
sabina skaza pisze:mam pytanie- wysłała je do marleny. z tego co ustaliłam z pauliną czajkowską- nie ma kto przejąć od seji kotów: alvy i pomci. [...] a co z alvą?
mpacz78 pisze:Valdku, czy coś wskazuje na to, że ten kot, którego chciałbyś złapać sobie nie radzi? Wygląda na zmarzniętego, na chorego?
Może wystarczy postawić mu ciepła budkę do spania? Czy wiesz gdzie te koty spią?
Czy wiesz jakiej płci są te 2 koty, które dokarmiasz? I ten, którego planujesz ewentualnie złapać?
Jesli to dziki kot to po złapaniu będzie zestresowany, jeśli nic mu nie zagraża to nie ma sensu go łapać, no chyba, że nie radzi sobie na zimnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 81 gości