A ja głosuję na "czwóreczki" - Miss to Zajączek od KaledoStar, a Mister to BOGUŚ od Iwety
Moderator: Moderatorzy
scorpio133 pisze:Evus nie widziałam tego zdjecia. Wyglada naprawde slicznie.
Wszystkim zyczymy miłego dnia
najszczesliwsza pisze:Rudy to nie jest tymczas kamari!
Głosuję na nr. 10 jako miss czyli piękna szylka Zołza od ilgatto i oddam głos na Rudego rezydenta kamari, którego sama jej wyadoptowałam, jak będzie taka możliwość, póki co jest nieprawdziwa info podana...
kamari pisze:najszczesliwsza pisze:Rudy to nie jest tymczas kamari!
Głosuję na nr. 10 jako miss czyli piękna szylka Zołza od ilgatto i oddam głos na Rudego rezydenta kamari, którego sama jej wyadoptowałam, jak będzie taka możliwość, póki co jest nieprawdziwa info podana...
To prawda, Rudy od Agaty jest u mnie od roku rezydentem. Chyba, że znajdę mu świetny DS![]()
A facecik jest naprawdę przeprzystojny i bardzo opiekuńczy w stosunku do wszelkich biedakówNo i mimo braku jednej nóżki bardzo sprawny
Ciotka Tekla pisze:Głosuję na nr 15 na Kacperka od EVA2406
najszczesliwsza pisze:Rudy to nie jest tymczas kamari!
Kociara82 pisze:Ciotka Tekla pisze:Głosuję na nr 15 na Kacperka od EVA2406
GŁOS NA MISS PROSZĘ!!!
LSVC pisze:a my zagłosujemy na kandydata nr 11 Ozziego od Justa&zwierzaki, bo widziałam na żywo tego słodziaka i ostoję spokoju - nigdy wcześniej nie widziałam kota o tak przejmującym pełnym zrozumienia, prawie ludzkim spojrzeniu, jest niesamowity![]()
a na miss poprosimy kandydatkę nr 14 Amelię od puszatek (a w sumie to od kamari), bo dzięki niej trafiliśmy na wspaniały "optymistyczny wątek" kamari
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości