DT u Hani, czyli..-Nasze FelViki+ tak sobie żyjemy...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 28, 2012 8:46 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Właśnie przeczytałam wiadomość z domku Anetki, że dziewczynka późnym wieczorem odważyła się przejść do kuchni, gdzie schowała się pod kaloryferem.
Pies Ryszard chodzi za małą krok w krok i merda ogonem, położył się przed kaloryferem i patrzy zafascynowany :lol:

A Grzesiu urządził mi dzisiaj budzenie co 2 godzinki /on wyraża wszystkie swoje potrzeby takim podgryzaniem-szczypaniem, inaczej nie umie, a to jest bardzo skuteczny sposób, żeby wyrwać ludzia nawet z głębokiego snu :mrgreen:/, futerko chciało sobie pojeść tak po kilka chrupeczek za każdym razem, nie więcej, albo poprzytulać, a na zakończenie tej upojnej nocki obudziły mnie jego wymioty -musimy się dzisiaj poobserwować :|

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob sty 28, 2012 19:25 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Właśnie zawieźliśmy Franka do nowego domku.
Jego Duża i Młody-Duży już są w kocie zakochani :1luvu:
Trzymam mocne kciuki, żeby chłopak szybko poczuł, że jest to jego wymarzony DOM :ok:

Hania66

Post » Nie sty 29, 2012 0:22 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

ja chyba za Wami nie nadążam...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie sty 29, 2012 0:27 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

jopop pisze:ja chyba za Wami nie nadążam...

Jeśli dobrze liczę, u Hani z tymczasów zostały:
1. Marmurkowy Felek
2. Whiskasowy Jaś
3. Biało bura Małgosia
4. Bura Rysia/ Rakshmi
5. Biszkoptowy Grześ
6. Tofik
7. Irysek

Ha!

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 29, 2012 11:14 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Dobrze liczysz SzK :lol:
W tej chwili są u nas wszystkie "bezoczki" przy czym dwójka z nich, czyli Tofik i Jasiek mają już swój domek we Wrocławiu, do którego pojadą za ok 2-3 tygodnie (oczywiście jeśli nic się nie zmieni ) i marmurek Felek.
Od jutra przez 3 tygodnie znowu będę w pracy od rana do późnego wieczora, więc tempo pewnie się zwolni, a zresztą zostały już tylko te prawdziwe "bezoczki", dla których domek musi być naprawdę z tych naj, naj :!:

A dla Cioteczek zdjęcie małej Madzi teraz Bajeczki (z czwórki naszych drugich tymczasków z Gersona, była razem z Malwinką i Klaudynką i Kubą), które dostałam dziaisj rano -prawda, że to już duża i śliczna dziewczynka?
Obrazek

a taka była u nas
Obrazek

Hania66

Post » Nie sty 29, 2012 12:54 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Chciałabym zamieścić kilka zdjęć, ale nie wiem jak to zrobić. Czy wielkość zdjęcia ma znaczenie?
Proszę o podpowiedź. Obrazek

natawojtek

Od: Wto paź 04, 2011 8:28

Post » Nie sty 29, 2012 13:24 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hurra...w końcu się udało dzięki podpowiedzi Hani :piwa:
Ostatnio edytowano Nie sty 29, 2012 16:42 przez natawojtek, łącznie edytowano 1 raz

natawojtek

Post » Nie sty 29, 2012 13:29 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Tak więc widzicie, że Ania i Kajtek mają się dobrze, coraz lepiej :D
Ania jest bardziej "doludna", ale Kajtek też już przestał się chować pod meble i już nie płacze nocami.
Pozdrawiam
Renata

natawojtek

Post » Nie sty 29, 2012 13:32 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Kajtkowi ciężko zrobić zdjęcie mordki, bo jak widzi przed sobą człowieka, to raczej wybiera opcję partyzancką 8) .
No fotomodelem to chyba nie będzie z taką awersją do pozowania :lol:

natawojtek

Post » Nie sty 29, 2012 13:41 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Ależ są szczęśliwi -to widać na odległość :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Naprawdę ogromnie się cieszę, że daliście maluchom domek -nigdzie nie mieliby tak fajnie :piwa:

Hania66

[poprzednia][następna]