BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 11:58 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

ale u mnie wszystko aż błyszczy :!: nie ma mowy żeby było inaczej ,ja może leń jestem :oops: ,ale swoje obowiązki wykonuje super.
Serwis dzienny nawala ,tak było jest i zapewne się nie zmieni.
Pracuje tam ...zaraz będzie 3 lata . :roll:

dobrze że tak się skończyło a nie inaczej .

mam problem z malutką Bają ,przestała jeśc suche ,patrzy tylko i się odwraca :?
nie wiem czemu ,bo ona to suche żarła całą paszczą :| nic to przetrzymam ją ,zobaczymy ,a jak nie to do weta ,może znów cos z ząbkami
hmm ja tam sobie radzę :wink:
Poncia też ,ona ma prawie wszystko wyrwane .

kaja888 ja też tak myslę ,ale mój syn mówi że u nich tez się drze japę na wszystkich i każdego :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 27, 2012 11:59 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

kaja888 pisze:Dorciu jak ktoś reprezentuje pewnie poziom kultury to szanuje każdego człowieka bez względu na to jaką pracę wykonuje

Nic dodac nic ująć!
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sty 27, 2012 12:44 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Ta pani podobnie jak inni tego typu ludzie, leczy w ten sposób swoje kompleksy,ale niestety rozczaruje sie -jej problemy nie znikną od pomiatania innymi,szacunku do siebie tym nie wzbudzi,litość owszem.
Serniczek

Post » Pt sty 27, 2012 14:07 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

wydaje mi się że to jest wykorzystywanie sytuacji i pozycji.

Powinnam wyjśc do sklepu ,nie chce mi się :oops: muszę szukac po zakamarkach domu ,moja mama byłą mistrzynią robienia z niczego Coś.

zadzwoniła do mnie koleżanka że do jej weta przyszedł gość co sobie yorczka zakupił z ..hodowli w której psy żyją w sianie w stodole i jak powiedział widział ich tam ze 100-150 ,biegają jak króliki :twisted:

czy zdobędziemy adres? tego nie wie nikt.
zastanawiam się tylko czy to się kiedyś skończy?
czy przyjdzie taki czas że pies ,kot będzie deficytem o który trzeba będzie zabiegać ?

w weekend prawdopodobnie dostane fotki kotki MCO z rodowodem ,sterylizowanej 4-5 l. do adopcji
kolor dymny szylkret.
wychowanej z psem.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 27, 2012 14:25 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

dziewczyny KLEMBÓW PROSI O GŁOSY :!: :!: :!: :!: :!: sytuacja paskudna ,ale pomijam to ,jet mróz ,mróz i głód to niedobre zestawienie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 27, 2012 16:13 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

chyba doczekaliśmy się zimy i to srogiej.
Biedna ta moja Iza i jej koty które dokarmia :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 27, 2012 18:44 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

Biedne zwierzęta i ludzie, których nie stać na opał :|

Moja suka przy temperaturze -5 przestaje chodzić na dworze, piszczy, próbuje podnieść wszystkie łapy do góry i się przewraca. Chodzi w butach. Przy temperaturze poniżej -10 nie wychodzi na dwór.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt sty 27, 2012 23:05 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

Biedne ,bardzo biedne :cry:
szłam koło centralnego ale żadnego bezdomnego nie widziałam ,na szczęście .
Moja Burasia wybiegła do mnie ,reszty nie ma ,mam nadzieje że grzeją dupska w piwnicy .

ja nie zmarzłam ,no dobrze może troszkę :wink:

W Klembowie są również koty :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 28, 2012 9:19 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

dzień dobry kochani.
za spokojny weekend :ok:
w pracy zmiany ,nie wiem czy mam to uznać za przeprosiny ale troszkę to tak wygląda :roll:
do tej pory ja zbierałam naczynia po pokojach(ręce mi się urywały) ,teraz nie muszę ,pracownicy (łącznie z dyrekcją i z administracją ) mają zadanie przynosić mi naczynia do kuchni 8O
Z szokował mnie wężyk ludzi z garami wędrującymi korytarzami Volkswagen Bank :lol:
był kij teraz marchewka :?: :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 28, 2012 12:52 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

Byłam z Izą w hurtowni ,to co ona kupuje zwala mnie z nóg to są tysiące zł. :strach: :strach: :strach:
Sukcesywnie ograbia swój dom ,budżet ....tylko się modlić aby długo żyła i nadal tak mogła .
Jest bardzo zmęczona .
Zastanawiam się skąd ma tyle siły ,mocy i energii .
Mówi mi co prawda że już nie może ,nie da rady ,w domu same problemy i jest z tym wszystkim sama.

Jest niesamowita.

a moje kotuchy grzeją dupki przy kaloryferze ,Kropcia łapki sobie układa na kaloryferze ,a na nich pysio i tak zwisa :wink:
Przy niej Tytuś i Lusia (chuda dupusia :mrgreen: )
Pońcia wybrała miejscówke w kuchni ,jak zwykle byle dalej od tej hołoty :lol: ma na pralce podusie ,a nad podusią grzejnik :wink:
reszta na łóżku ,stworzyły kopiec kreta :lol: nie ,przekładaniec :kotek:

wysłałam fajną fotkę do OKI może wstawi 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 28, 2012 13:31 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

Dorciu to dobrze,ze masz mniej dżwigania :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sty 28, 2012 13:43 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

noooooooooooooo ja też się cieszę :kotek:

Barte kupił jabłka ,bede robiła..nawet nie zgadniecie co 8) szarlotkę :D
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 28, 2012 15:48 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

szarlota się piecze ,miał być jeszcze ryż z jabłkami ,ale ich brakło ,dziecko mnie zabije :oops:

Kichanie potworów raz się wzmaga ,raz na krótką chwilę mija...
Kropcia na Urinary całkiem nieźle się ma ,tylko ten tłuszczyk przeszkadza w toalecie ,dupcie nadal muszę jej myć.
Baja odmówiła jedzenie suchego ,już sie bałam ..ale kupiłam jej 40 dkg Acany Grasslands i apetyt wrócił,czyli Acana z jabłkiem nie dal niej :cry:
specjalnie kupuję taką karmę bo miała nie uczulać i fakt lepsza kupa ,z oczu tak się nie leje i mniej drapania.
ale smak musi być tylko jeden :?
Mam nadzieje że reszta zje ten wór co kupiłam 13,5 kg (bo taniej ) ale na przyszłość trzeba będzie mysleć nie tylko kategorią bo taniej :oops:
co robicie ze taka cisza? :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 28, 2012 16:48 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

Ja się przyznam bez bicia, że leniuchuję :D w końcu po 2 męczących tygodniach.
Obok mnie, na swojej /od niedawna/ ulubionej kołderce słodko śpi Krysia i chyba coś jej się śni :D Z jedna łapką na główce, o tak :D
Obrazek
Z gorącymi pozdrowieniami z mroźnej Lubelszczyzny

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Sob sty 28, 2012 17:02 Re: KLEMBÓW MRÓZ I GŁÓD TO BARDZO ZŁE ZESTAWIENIE POMÓŻMY!!

o jakie cudo i ta poza :1luvu:
lenistwo to całkiem miłe zajęcie ..................byle nie przymusowe :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]