TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 23:38 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Będzie dobrze, ja w to wierzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob sty 28, 2012 15:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Będzie dobrze, ja w to wierzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki :lol:

Ja nadal mam zepsuty komp , pisze teraz od Pani Marysi .

Wczoraj Ozzi dostał zastrzyk na ten pecherz, na szczęście sie wypróznia i apetyt jak na jego mozliwości jest ok :lol:

W wtorek ide do lekarza z moimi wynikami , troche sie boje :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 28, 2012 17:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:Będzie dobrze, ja w to wierzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki :lol:

Ja nadal mam zepsuty komp , pisze teraz od Pani Marysi .

Wczoraj Ozzi dostał zastrzyk na ten pecherz, na szczęście sie wypróznia i apetyt jak na jego mozliwości jest ok :lol:

W wtorek ide do lekarza z moimi wynikami , troche sie boje :roll:

Justyna trzymam za ciebie i kociaste kciuki,tym razem bardziej za ciebie i twoje zdrówko.Będzie dobrze,musi być dobrze,innego wyjścia nie ma :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob sty 28, 2012 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

najgorzej to sie na zapas martwic. Sama powiedzialas, ze musisz brac przyklad z Ozziego :) :ok:

Mati dzis czuje sie lepiej, cala puszeczke gournecika wsunela ze smakiem :) :ok:
Ozzinek nie moze cos otworzyc jednego oczka, nie wiadomo czemu. Poza tym wszystko jest ok, ma apetyt, nie miauczy, ze cos boli, ze cos nie tak... Ale Justa to jak Wielki Brat-widzi wszystko, bacznie Ozzinka obserwuje.

Jamnik Tofik nie idzie do nowego domku... Nie wiem co myslec o tej sprawie. Pani ktora go miala adoptowac jeszcze w czwartek umawiala sie ze w niedziele po niego przyjedzie, a dzis napisala Justynie smsa, ze nie moze go przygarnac mimo wielkich checi, poniewaz dostala awans w pracy i wyjezdza w zwiazku z tym na pol roku za granice. W czwartek ani slowem o awansie nie wspominala. :roll: Tak wiec Tofik szuka nadal domu.... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 29, 2012 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wczoraj wysłałam dwa sms y do ds który mieł przyjechec po Tofika z zapytaniem o której przyjada a otrzymałam póżnym wieczorem takiego sms a :

Witam,mam zla wiadomość . jestem jeszcze w pracy,i dostałam awans . w związku z tym niemoge mojego małego przyjaciela zabrać , ponieważ wyjezdzam za granice na szkolenie półroczne .a tak chciałam mieć Tofcia . niech pani mu znajdzie domek, taki gdzie super traktowany.przepraszam ja niechciałam aby tak wyszło :(

Nadal mój komp nie działa :evil: i pisze z kompa znajomej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 29, 2012 17:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:(

Obrazek

za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 29, 2012 17:33 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myszolandia pisze::(

Obrazek

za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

o mamma mia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mysiaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: doznalam omdlenia slicznosci Ty moje :1luvu:

dobra, mysle ze nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, podejrzany mi troszke ten awans,bo przeciez nikt sie z dnia na dzien nie dowiaduje ze awansowal, zwlaszcza, jesli to sie wiaze z dluzszym wyjazdem za granice. Ale ok, nie bede tego komentowac. Tofik jes fajnym psem, mysle, ze jego problemy da sie "naprawic" tylko potrzeba bedzie sporo czasu i cierpliwosci. Domek sie znajdzie na pewno, nie ten to inny bedzie.

Kociara82

Post » Nie sty 29, 2012 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Witam!
W wydarzeniu na FB :arrow: https://www.facebook.com/events/224985587573075/ tyskie mruczki prosza o pomoc finansowa. Kilka osob pyta jak pomoc, bo nie ma nigdzie zadnych informacji na jakie konto bankowe wplacac pieniazki. Olu, jak mozesz uzupelnij te informacje :)
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Nie sty 29, 2012 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justyś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Masz moją zmorę na pocieche :D
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 30, 2012 14:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

julka75 pisze:Witam!
W wydarzeniu na FB :arrow: https://www.facebook.com/events/224985587573075/ tyskie mruczki prosza o pomoc finansowa. Kilka osob pyta jak pomoc, bo nie ma nigdzie zadnych informacji na jakie konto bankowe wplacac pieniazki. Olu, jak mozesz uzupelnij te informacje :)

jesli to sa nowe osoby to dam znac wieczorem jak nie zapomne. Nie moge podawac oficjalnie takich info, jesli to idzie na prywatne konto.

Kociara82

Post » Pon sty 30, 2012 15:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
julka75 pisze:Witam!

jesli to sa nowe osoby to dam znac wieczorem jak nie zapomne. Nie moge podawac oficjalnie takich info, jesli to idzie na prywatne konto.

:oops: rozumiem...
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon sty 30, 2012 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Monia, jaka zmore :evil: masz cholernie przystojnego kocurra, tylko sie nim chwalic :1luvu:
Juscie kompa trafil szlag totalny. Jesli ktos mialby do odsprzedania uzywanego lapka za niewielka cene, a jeszcze jakby to szlo na raty.... dac znac. PILNE!!

Kociara82

Post » Wto sty 31, 2012 1:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Są osoby, które zajmują się skupem i sprzedażą laptopów. To są normalne sklepy tyle że z używanym sprzętem.
Można kupić tanio, całkiem fajny laptop. Na zasadzie że ludzie zostawiają stary i za niewielką dopłatą kupują coś lepszego.
Lecz dobrze był ktoś, kto ma choć blade pojęcie o laptopach. Zn pojemność, pamięć itd.
Jeden adres Justynce podałam, poszukam jeszcze w necie.
Można się też rozejrzeć po komisach i lombardach.

Justynka wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wizytę u lekarza :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto sty 31, 2012 16:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

czy coś wiadomo?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto sty 31, 2012 19:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

I ja też pytam czy już coś wiadomo :?: :? ale kciuki niezmiennie mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]