janna019 pisze:Słuchajcie nie mam Tygryski. Chciałam najstarszą kotkę a u mnie jest nie Tygryska tylko Jotka.
Jestem pewna na 100%. Mam Jotkę, która powinna być w dt u Ewona1. Gdzie jest w takim razie Tygryska?
Pani Teresa osobiście pomagała ją zapakować do transporterka i mówiła, że to Tygryska. Tam były takie trzy podobne tri-Tygryska, Jotka i Lawenda.. U Ewony jest ta co trzeba.Przed chwilą zadzwoniłam do Pani Teresy - Lawenda śpi na pralce, a Jotka jest u niej na rękach. Na 100% masz Tygryskę-seniorkę
Oddźwięku z artykułu w zasadzie nie ma. Jest trochę zapytań z kotkowa i na maila z innych ogłoszeń. Dzwoniła jakaś pani, która zajmuje się wyciąganiem wiejskich kotów z biedy i szukaniem im domów, powiedziała, że się zastanowi, ale odniosłam wrażenie, że chodzi jej o młodziutkie kotki.
Są też niefrasobliwe telefony, że chcą kota, balkon niezabezpieczony, poprzednie koty wyskakiwały i przepadały, no ale może nowy kot nie wyskoczy, itp.
Ewona, dobre wieści z kolejnymi adopcjami. Proszę zawieź Pani Teresie ten artykuł, bo go nie widziała, a jest bardzo ciekawa. Jakaś baba ze wsi powiedziała jej, że już gorzej na zdjęciu wyjść nie mogła.
Doktor mówił, że biochemia u Krecika w porządku, chyba wysłał wyniki na maila do Mamrot.
Biedny Zyzio

Ewona a najlepszy rudas nakolankowiec to chyba Kacper lat 7.