Nim5..niewidomy Puszek w schronisku :((SchŁódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 28, 2012 10:17 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

Przeczytalam wlasnie wiesci i poryczalam sie, z radosci :1luvu:

Piegusku kochany, teraz juz bedzie wszystko dobrze, domek zadba o to :D

Diego tez sie uda :ok:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob sty 28, 2012 10:19 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

as_animali pisze:Emu cichutko siedzi ale z całym dt losy Pieguska, Perełki i Diego pilnie śledzi :)
Ten ratunkowy wątek jest tak dynamiczny, tyle się ostatnio wydarzyło i to najlepszego że nie chcieliśmy wstrzymywać akcji :wink:
U Emu wszystko ok, chłopak je, rośnie, bawi się, szaleje i po 2 tyg. pobytu u nas pierwszy raz zaczął wydawać dźwięki (troche miauczenia, gruchania, śpiewu)! Cały czas jesteśmy w kontakcie z potencjalnymi domkami tak więc będziemy oczywiście informować.
Emu przesyła całuski wszystkim kochanym wielbicielkom :1luvu: i foteczki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Integracja dwóch ślepaczków: Emu na dole, rezydentka na górze :)

Obrazek

as_animali pisze:Emu cichutko siedzi ale z całym dt losy Pieguska, Perełki i Diego pilnie śledzi :)
Ten ratunkowy wątek jest tak dynamiczny, tyle się ostatnio wydarzyło i to najlepszego że nie chcieliśmy wstrzymywać akcji :wink:
U Emu wszystko ok, chłopak je, rośnie, bawi się, szaleje i po 2 tyg. pobytu u nas pierwszy raz zaczął wydawać dźwięki (troche miauczenia, gruchania, śpiewu)! Cały czas jesteśmy w kontakcie z potencjalnymi domkami tak więc będziemy oczywiście informować.
Emu przesyła całuski wszystkim kochanym wielbicielkom :1luvu: i foteczki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Integracja dwóch ślepaczków: Emu na dole, rezydentka na górze :)

Obrazek

Oferowałam DT Emu, Wy daliście mu TDT :1luvu: Guć jedzie dziś do swojego domku :? oj będzie cieżko :(
Kiedy Emuś jechałby do DS i czy mam go "przejąć" do tego czasu, czy jednak ma zostać u was? Pytam ponieważ na oku sa kolejne tymczasiątka, które mogłabym porwać, ale muszę wiedzieć co z Emu, bo sie zobowiązałam i oczywiście podtrzymuję zobowiązanie :ok:

A swoją drogą te dobre wieści o Piegusku przeczytałam dwa razy :mrgreen:
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Sob sty 28, 2012 10:20 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

cuda, cuda panie Dziejku! tak się cieszę, strasznie, strasznie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob sty 28, 2012 10:53 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

dilah pisze:
(...)
A swoją drogą te dobre wieści o Piegusku przeczytałam dwa razy :mrgreen:

Prwie wszyscy czytaliśmy je dwa razy :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob sty 28, 2012 11:44 Re: Nim5..PIEGUSEK umrze za kilka dni..błagamy o dom! Sch.Łódź

ruru pisze:Wiadomo już :P :P
Rozmawiałam właśnie z Anią Zmienniczką
Piegulek jest dziś w lecznicy
a jutro do Domku jedzie
jego nowa Pani po niego przyjeżdża
i Piegulinek zamieszka w Warszawie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :P :P

Super! Dowiem się w poniedziałek w pracy, czy ta nowa Pani do znajoma mojego Szefa. Jeśli nie, to przypominam, że ja i jeszcze dwie inne osoby z wydarzenia z FB zaoferowały stałe comiesięczne wplaty na rzecz nowego domu Pieguska. Może tego nie uzbiera się dużo, ale zawsze co miesiąc przynajmniej na specjalistyczne nerkowe chrupki będzie :).

-Milena-

Od: Wto gru 02, 2003 18:32

Post » Sob sty 28, 2012 13:43 Re: Nim5..PIEGUSEK umrze za kilka dni..błagamy o dom! Sch.Łódź

-Milena- pisze:
a jutro do Domku jedzie

Super! Dowiem się w poniedziałek w pracy, czy ta nowa Pani do znajoma mojego Szefa. Jeśli nie, to przypominam, że ja i jeszcze dwie inne osoby z wydarzenia z FB zaoferowały stałe comiesięczne wplaty na rzecz nowego domu Pieguska. Może tego nie uzbiera się dużo, ale zawsze co miesiąc przynajmniej na specjalistyczne nerkowe chrupki będzie :).

Kim jest owa cudowna i tajemnicza Pani wie na razie tylko ruru ;) W czwartek wieczorem rozmawiałam w sprawie Pieguska z pewnym miłym chłopakiem. Potem rozmawiała z nim ruru właśnie. To nie on, ale jego koleżanka chciała dać Pieguskowi dom. I mam wrażenie, że to właśnie do owej koleżanki Piegusek jedzie.

Warto to ustalić, żeby móc skontaktować się z pozostałymi chętnymi na Pieguska i zaproponować im inne koty w dużej potrzebie.

A na FB to ja (wspólnie z Tobą, Mileno) oferowałam wsparcie finansowe :)

jnk

Od: Śro sty 25, 2012 21:50

Post » Sob sty 28, 2012 13:46 Re: Nim5..PIEGUSEK umrze za kilka dni..błagamy o dom! Sch.Łódź

jnk pisze:
-Milena- pisze:
a jutro do Domku jedzie

Kim jest owa cudowna i tajemnicza Pani wie na razie tylko ruru ;) W czwartek wieczorem rozmawiałam w sprawie Pieguska z pewnym miłym chłopakiem. Potem rozmawiała z nim ruru właśnie. To nie on, ale jego koleżanka chciała dać Pieguskowi dom. I mam wrażenie, że to właśnie do owej koleżanki Piegusek jedzie.

A na FB to między innymi ja oferowałam wsparcie finansowe :)

[b]Warto to ustalić, żeby móc skontaktować się z pozostałymi chętnymi na Pieguska i zaproponować im inne koty w dużej potrzebie.

[/b]

Dokladnie, przeciez tyle jest innych kotkow kochanych czekajacych na dom, jesli maja serducha moze zaadoptuja inna bide :ok:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob sty 28, 2012 14:01 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

W Rudzie Śląskiej jest kotek potrzebujący pomocy. Temat: Ogromny 10 kg kot.....
Może ktoś na niego spojrzy i pomoże. :oops:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Sob sty 28, 2012 14:48 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

To link do wątku ogromnego, cudnego Misia .... :cry:
viewtopic.php?f=1&t=137763&start=0

edit: ehhhh ... gdyby nie ilość kotów u mnie, zdrowie i finanse ... :cry: To jeden z tych kotków, które od pierwszego spojrzenia chwytają za serce ... przynajmniej mnie ... Niech się stanie CUD i niech wypatrzy Misia najwspanialszy domek na świecie .... dopóki nie jest jeszcze za późno ... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob sty 28, 2012 16:53 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

a ja wczoraj na miau byłam tylko rano, wchodzę dziś do schronu, a tam w klatce Pieguska inny kot. Zmartwiałam, ale pytam po cichutku mgska, co z nim... a ona, że dom jest, że Piegusek już w lecznicy i czeka... :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob sty 28, 2012 17:10 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

Cieszę się z Pieguska i Diego i Emu :piwa:

Mnie dziś zmartwił Rino II. Rudzielec nie je, schudł, ma brzydką matową sierść, dziąsła w porządku, ładne, nie wiem, co z nim... :roll:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob sty 28, 2012 18:25 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

No to pojechał Piegusek :ok:
Wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:

Diego i Perełka mieli badania krwi.
Wyniki są niezłe, Diego ma jednak ogromną ilość leukocytów.
Mam nadzieję, że zaczną spadać, bo kawaler czuje się już coraz lepiej :ok:

Perełka troszke zaczęła jeść, może dlatego, że jej przyszła Duża ją odwiedza i mizia na potęgę :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sty 28, 2012 18:26 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

Pojechał :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 28, 2012 18:28 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

:ok:
Perełka ma już allegro - gdyby ktoś mógł wesprzeć koteczkę będziemy wdzięczni http://allegro.pl/charytatywna-perelka- ... 26455.html
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob sty 28, 2012 19:00 Re: Nim5..PIEGUSEK jutro do DOMU jedzie :))) Sch.Łódź

dilah dzięki za podtrzymanie oferty dt dla Emu,ale sytuacja wygląda tak że jesteśmy w mejlowym kontakcie z potencjalnym ds,który znalazły i sprawdzały dziewczyny z forum.Tak więc jeszcze ok. tygodnia-półtora kitek będzie u mnie a następnie pojedzie prosto do ds do Łodzi :) Cieszę się że Guć znalazł ds,ale łączę się w pochlipywaniu i tęsknocie przy rozłące.
Emuś pozdrawia:

Obrazek

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

[poprzednia][następna]