Piegusku kochany, teraz juz bedzie wszystko dobrze, domek zadba o to

Diego tez sie uda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
as_animali pisze:Emu cichutko siedzi ale z całym dt losy Pieguska, Perełki i Diego pilnie śledzi
Ten ratunkowy wątek jest tak dynamiczny, tyle się ostatnio wydarzyło i to najlepszego że nie chcieliśmy wstrzymywać akcji![]()
U Emu wszystko ok, chłopak je, rośnie, bawi się, szaleje i po 2 tyg. pobytu u nas pierwszy raz zaczął wydawać dźwięki (troche miauczenia, gruchania, śpiewu)! Cały czas jesteśmy w kontakcie z potencjalnymi domkami tak więc będziemy oczywiście informować.
Emu przesyła całuski wszystkim kochanym wielbicielkomi foteczki:
Integracja dwóch ślepaczków: Emu na dole, rezydentka na górze
as_animali pisze:Emu cichutko siedzi ale z całym dt losy Pieguska, Perełki i Diego pilnie śledzi
Ten ratunkowy wątek jest tak dynamiczny, tyle się ostatnio wydarzyło i to najlepszego że nie chcieliśmy wstrzymywać akcji![]()
U Emu wszystko ok, chłopak je, rośnie, bawi się, szaleje i po 2 tyg. pobytu u nas pierwszy raz zaczął wydawać dźwięki (troche miauczenia, gruchania, śpiewu)! Cały czas jesteśmy w kontakcie z potencjalnymi domkami tak więc będziemy oczywiście informować.
Emu przesyła całuski wszystkim kochanym wielbicielkomi foteczki:
Integracja dwóch ślepaczków: Emu na dole, rezydentka na górze
dilah pisze:
(...)
A swoją drogą te dobre wieści o Piegusku przeczytałam dwa razy
ruru pisze:Wiadomo już![]()
![]()
Rozmawiałam właśnie z Anią Zmienniczką
Piegulek jest dziś w lecznicy
a jutro do Domku jedzie
jego nowa Pani po niego przyjeżdża
i Piegulinek zamieszka w Warszawie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Milena- pisze:ruru pisze:Wiadomo już![]()
![]()
a jutro do Domku jedzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super! Dowiem się w poniedziałek w pracy, czy ta nowa Pani do znajoma mojego Szefa. Jeśli nie, to przypominam, że ja i jeszcze dwie inne osoby z wydarzenia z FB zaoferowały stałe comiesięczne wplaty na rzecz nowego domu Pieguska. Może tego nie uzbiera się dużo, ale zawsze co miesiąc przynajmniej na specjalistyczne nerkowe chrupki będzie.
jnk pisze:-Milena- pisze:ruru pisze:Wiadomo już![]()
![]()
a jutro do Domku jedzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super! Dowiem się w poniedziałek w pracy, czy ta nowa Pani do znajoma mojego Szefa. Jeśli nie, to przypominam, że ja i jeszcze dwie inne osoby z wydarzenia z FB zaoferowały stałe comiesięczne wplaty na rzecz nowego domu Pieguska. Może tego nie uzbiera się dużo, ale zawsze co miesiąc przynajmniej na specjalistyczne nerkowe chrupki będzie.
Kim jest owa cudowna i tajemnicza Pani wie na razie tylko ruruW czwartek wieczorem rozmawiałam w sprawie Pieguska z pewnym miłym chłopakiem. Potem rozmawiała z nim ruru właśnie. To nie on, ale jego koleżanka chciała dać Pieguskowi dom. I mam wrażenie, że to właśnie do owej koleżanki Piegusek jedzie.
A na FB to między innymi ja oferowałam wsparcie finansowe
[b]Warto to ustalić, żeby móc skontaktować się z pozostałymi chętnymi na Pieguska i zaproponować im inne koty w dużej potrzebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 95 gości