Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
angel03 pisze:a tak odchodząc od tematu Gia jak coś chce,to miauczy, mruczy, gada,bardzo głosno, a bardzo chce włazić do łazienki na dole,choć tam nic nie ma ciekawego dla kotów,łazienka jest zamykana raczej bo otwarte drzwi tam przeszkadzaja,dzisiaj otworzyłam Gia no i siedzi tam w umywalce, ale u góry też jest umywalka i nie włazi,mąz powiedziedział że pokazałam jej że wygrała tym swoim gadaniem, takie metody też stosuje żeby jej drzwi otworzyć wejściowe bo tam ją wiatrołap interesuje, tego już nie robię,ale jak tylko wchodzę do domu to ona już jest w wiatrołapie, jak chce wejść na blat a jej nie wolno też jęczy,to jest taki płacz że z reguły wymiękam......taka się zrobiła cwana Gia.
ewkaa pisze:Piękny podpisNareszcie widać pysie
![]()
Moje kochają hamaki podiweszane i mi sie też taki podoba, też mam wątpliwości co do rozet, bo np. Fenriś nie lubi spać we włóczniaczku z brzegiem, on chce, zeby mu łapki albo ogon zwisały
![]()
Mam proste rozwiązaniea jakby tak w tym drapaku z hamakiem podwieszanym zamienić tę górną rozetę na ten polecany przez innych hamak mdf? on jest taki trochę jak duża półka - oglądałam wczoraj na wysatwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon, Wojtek i 29 gości