cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 21:59 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:Mikuś dzis kończy sie bazarek, czy mogę podać twoje konto do przelewu pieniędzy? ja tez wpłace kaske za kalendarz od mar_tiki jeśli można

a prosze Cię bardzo 8)
MIKUŚ

Post » Pt sty 27, 2012 22:42 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

jaka ksenia mamy nowa kotke to ta niedowidzaca :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt sty 27, 2012 23:13 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:jaka ksenia mamy nowa kotke to ta niedowidzaca :?:

Herz coś się mar_tice pochrzaniło :mrgreen:
To Misza :wink:
MIKUŚ

Post » Pt sty 27, 2012 23:19 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:

:lol:

herzpl

Post » Sob sty 28, 2012 2:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Jeżeli nie ma chętnych na poniedziałek wieczór to moge przyjść :)

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Sob sty 28, 2012 11:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:

Kurde pipcy mi się Ksenia, z Miszą przepraszam.To ta nowa niedowidząca może być Ksenia 8) :?:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob sty 28, 2012 12:47 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:

Kurde pipcy mi się Ksenia, z Miszą przepraszam.To ta nowa niedowidząca może być Ksenia 8) :?:

Ksenia fajne imię :-) A ta nowa niedowidząca już jest na kociarni?
Bo nie mamy jej zdjęć, prawda?
Wkleiłam zdjęcia nowego kotka na facebooka. Myślę sobie kto był słynny i brak mu było jednej nogi... pirat Barbossa (Piraci z Karaibów) i pirat Jim Hawkins z gry o piratach. I Kuba z Chłopów, co jak go ktoś postrzelił w nogę, to sobie samodzielnie amputował. A zupełnie odchodząc od mania/niemania nogi - bardzo podoba mi się imię Imre, i jeśli Wam spodobało by się to imię, to może nowy mógłby takie nosić?
Myślę sobie jeszcze, że moglibyśmy prosić ludzi z FB o propozycje imion kotków - będą się bardziej angażować i promować Kocią Przystań...

Mam kolegę, który mieszka na Pogoni, wpadnę z nim na któryś dyżur, może mu się spodoba i do nas dołączy. Byłoby fajnie, bo on dobrze dogaduje się z kotami i miałby blisko w miarę (spacer 10 minut).
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob sty 28, 2012 14:45 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wiiwiie jak najbardziej angażuj ludzi, ale ja proponuję imię BOSS (od tego któregoś tam pirata). Myślę że będzie mu to pasować.
Mogę go już ochrzcić? :piwa:
MIKUŚ

Post » Sob sty 28, 2012 15:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ja wracam do tematu spotkania :piwa: :piwa:

termin: następna sobota, godzina- do ustalenia
miejsce: do ustalenia- kto zna fajne miejsce, nie za głośne, z piwem tańszym niż 7 złotych :roll: ??

obecni:

1.Wiiwii
2.Mikuś
3. Victor
4. Hidi

Kto jeszcze ?? :D

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob sty 28, 2012 16:32 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:Ja wracam do tematu spotkania :piwa: :piwa:

miejsce: do ustalenia- kto zna fajne miejsce, nie za głośne, z piwem tańszym niż 7 złotych :roll: ??

obecni:

1.Wiiwii
2.Mikuś
3. Victor
4. Hidi

ja bym chciala ale nie mam co z mlodym zrobic :(

herzpl

Post » Sob sty 28, 2012 21:11 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

kótkie sprawozdanie z dyżuru: generalnie ok..Ale...

Bezłapek nic nie je, nie pije, w kuwecie czysto.. troche wmusilam w niego mięsko.. jest wycofany :? ale to bardzo łagodny kotek..

Funia- biedna.. bardzo mi jej szkoda.. nie wiem, co to za chrupki miala w misce- zostawiłam takie jakie miała, ładnie zjadła 1/3 puszki leczniczej. kiedy zacznie kroplowkowanie? generalnie jest bardzo proludzka, nie lubi siedziec w boksie, lagodna i rozmruczana

Ksawery- miał wielkie mizanie, polozylam sie w znim w wolierze, ulozyl sie zadowolony, wtulil, rozmruczał, przyszedl Kozak i sie doloaczyl wiec mialam dwa gruchajace golabki wtulone we mnie :D A Kozak nawet zaczal wylizywac Ksaweremu uszy... bardzo mnie wzrusza Ksawery...

hidi

Post » Sob sty 28, 2012 21:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
hidi pisze:Ja wracam do tematu spotkania :piwa: :piwa:

obecni:

1.Wiiwii
2.Mikuś
3. Victor
4. Hidi

ja bym chciala ale nie mam co z mlodym zrobic :(

nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, ale nie znalazłabyś nikogo chocby na godzinkę?

hidi

Post » Nie sty 29, 2012 13:24 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Dziś o 18 trafi kotka niedowidząca.

Wiiwii napisz na face że szukamy imienia. Zdjęcie wstawię wieczorem, a konkurs na imię rozpoczniemy ok. 20 :)

I co z Bossem można go tak ochrzcić? Na czym stanęło :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie sty 29, 2012 14:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Tak mi do głowy wpadło dziś.........

Policzyłam ile kociaków znalazło dzięki Kociej Przystani domy.
Tylko w 2011 roku wyadoptowaliśmy 93 koty :!:

NIEWIARYGODNE, dziękuję że jesteście.

DZIĘKI WAM TE 93 KOTY MAJĄ DOM!
MIKUŚ

Post » Nie sty 29, 2012 15:01 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Dziś o 18 trafi kotka niedowidząca.

Wiiwii napisz na face że szukamy imienia. Zdjęcie wstawię wieczorem, a konkurs na imię rozpoczniemy ok. 20 :)

I co z Bossem można go tak ochrzcić? Na czym stanęło :mrgreen:

Marta prosiła, by niedowidząca miała na imię Ksenia, więc może od następnego kotka (oby ich było jak najmniej), dobrze?
Boss vel Barbossa może być jak dla mnie :-)
A ta koteczka niedowidząca skąd? Włóczęga uliczna czy z czyjegoś domu?

Fajosko że tyle kotków znalazło dom :- Ciesze się bardzo!!!

Wieści od Szoszanki/Blondi - kichnęła o parę razy za dużo, więc poszła do weta. Dostała antybiotyk. Nie chcemy czekać aż się rozwinie w choróbsko.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

[poprzednia][następna]