Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 22:59 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Cookie1706 pisze:
gosiakot pisze:Czy ktoś mi pomoże zorganizowć bazarek z którego środki zostana przeznaczone na pokrycie kosztów operacji i leczenia Dawidka ze złamaną łapką ? Ja zaoferuję rzeczy , właśnie trwa ich gromadzenie wykonam też zdjęcia i opisy .
Potrzebuję natomiast pomocy urządzeniu bazarku na forum oraz potem w poprowadzeniu bazarku .
W imieniu Dawidka bardzo proszę o wsparcie techniczne no i czasowe w tej sprawie :D

Technicznie nie pomogę ale rzeczowo owszem :roll:
Zrobię przegląd szaf i szafeczek :wink:

Dziekuje :) do pomocy w urzadzniu bazarkuz zaoferowaly sie MartynaP i Ewa Kocia Mama - bardzo dziękuję obu dziewczynom w imieniu kociaka . POwolutku gromadze fanty - gdyby kos mial coś zbednego to Dawidek czeka na pomoc. Nie czekam biernie na pomoc.
Pierwsze koszty 85 zl za diagnoze u molickich pokrylam sama. za sama operacje u dr Skolika koszt wyniesie ok. 180 zl , koszty sa bardzo niskie . Ale jeszcze pozostaje koszt pobytu i opieki na razie brak danych , poza tym trzeba bedzie jeszcze usunac srobe z nozki kotka. kosztysie powaznie powiesza. Bardzo dziekuje za oferte pomocy na pewno bedzie wazna :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt sty 27, 2012 23:07 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Oj widzę że dość dużo się dzieje na wątku zaraz postaram sie jakoś ogarnąć informacje i wypuntować co i jak - dziś na dyżurze się dużo działo, ale zaraz opiszę Iwonka dziękuję bardzo za załatwienie tzw zdrowej kociarni bo chyba bym nie dała rady :oops: i za zabranie Maciusia do weta. Powolutku zdam relację co i jak a przede wszystkim wystawię grafik dyzurów na przyszły tydzień bo do tej pory nie dałam rady :oops: i ustalimy w zarysie plan na przyszły tydzień :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 27, 2012 23:11 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Iwona11 pisze:Czy Józek sika normalnie? Pytam ostatnio dyżurujących.

Sorki ale korespondowałam z potencjalnym domkiem jasia i małgosi i mimo że byłam zalogowana to nie czytałam.
W południe Józio miał dwa placki spore siku i kupę - ładną :ok: i był bardzo gloooodny.
Z nim to teraz z podawniem leków nie ma problemu bo co mu sie do michy wlo\zy to zaraz pochlania. Ta pastę enif też :ryk:

The Szops pisze:Pyśol - miał test na PP ujemny (ufff) - test miał bo było podejrzenie, Pani Wet powiedziała że trzeba miec go na oku, jak by jutro nie jadł albo wymiotował to trzeba zadzownic do Wet.
Teraz dostał 2 zastrzyki (przeciw wymiotny i coś na brzuszek(?) jest wpisane w książeczce. Miejmy nadzieję, że to tylko niestrawnośc
Musi dostawac porcje dostowane do wieku i wagi (waży 1.2kg, ma ok 3 m-cy

Co do pysiola to właśnie mialam pisać że mnie martwi bo nic nie je 8O więc skąd to przeżarcie.
ja dzisiaj dałam mu mokre i jak wychodziłam przed 15-ta to nadal miska była pełna.
Miał też miske suchego - może suchym podgania, ale to juz popołudnie musi się wypowiedzieć.

A DAWIDEK 8O mnie dzisiaj wyciamkał 8O normalnie chłop jak dąb a ciamkał i ugniatał - no boski jest :ryk:

Cookie1706 pisze:Mój deklarowany bazarek nadal aktualny, tyle, że ja również pomoc techniczną potrzebuję...Dorotko???

No Marlenka ja coś wypompowana jestem i powolna ostatnio.
Co do bazarków to normalnie mam tyle różnych ale drobnych rzeczy w domu do wystawienia i...... jakoś sił i czasu mi brakuje.

Jak chcesz pomocy technicznej- to szykuj w poniedziałek dodatkowe krzeslo w pracy to popracujemy :ok: zdzwonię się co do godzinki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 27, 2012 23:15 Re: Nowy wątek proszę nie pisać

Dyżury na przyszły tydzień, ja niestety w przyszłym tygodniu będę przymusowo wyłączona z dyżurów bo wyjeżdżam na delegację z pracy do Krakowa, albo we wtorek, albo w środę - jeden dyżur obsadzę, ale chyba więcej nie dam rady :oops:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.01.-05.02.2012 r.
30.01. pon. rano brak wie. Teresa
31.01. wt. rano brak wie. brak
01.02. śr. rano brak wie brak
02.02. czw.rano brak wie. brak
03.02. piat rano brak wie. brak
04.02. sob. rano Iwonka wie. brak
05.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Ostatnio edytowano Pt sty 27, 2012 23:43 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Pt sty 27, 2012 23:19 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dorotko :D a może zrobimy jakieś szkolenie odnośnie robienia bazarków - wiem że jak się to robi pierwszy raz to jest trudne, ale metodą prób i błędów można wszysto pokonać :) no kurde miałam pisac relację z dyzuru i jakoś nie mogę się do tego zabrać :(

terenia1

Post » Pt sty 27, 2012 23:25 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Filomen pisze:z dobrych informacji Pędzel idzie do DT, tylko poprosze o zrobienie morfologii i osłuchanie kociaka :ok:

Ewa :1luvu:
Iwonka jutro podjedzie z Pędzlem do lecznicy, Pani Ilonka jest o wszystkim poinformowana co i jak zrobią wszystko co trzeba morfologię i ogólne badanie - Iwonko proszę pamiętaj o książeczce Pędzla.
Iwonka zabierze Józia i Pędzla, na niedzielę Pani Monika wyda zastrzyk dla Józia i Wiesiu poda zastrzyk Józiowi :)

terenia1

Post » Pt sty 27, 2012 23:30 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Gosia sprawa Dawidka opanowana nie miartw sie w sensie "techniczym" dalsze zastrzyki ma zalatwione dostaje do niedzieli wlacznie to juz na Wiesia glowie, oraz umowilam sie u dr Skolina na srode - moze byc, na szwy p.dr powiedziala ze nawet lepiej jak ze 2 dni pozniej, rtg nie bedzie mial narazie robione bo to za wczesnie jak bedziemy to sie dowiemy kiedy.
Teresa a co z niedziela Jozia - wiesz o co chodzi.
Ok.pondz.lub wtorku mozna by jechac na testy z burunia i kropka /kropka bedzie miala juz wyniki z wycinka/.
Ze szczepieniem to moze sie wstrzymac bo jak one maja jakies uczulenia? zreszta zapytam p.dr.
prowadzaca.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sty 27, 2012 23:31 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dzieki Teresa juz wiem napisalam w tym samym czasie.

jadziaII

Post » Pt sty 27, 2012 23:40 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

No i wreszcie chyba uda mi się zrobić małą relację z dyżuru wieczornego :D
1. Maurycy pojechał do domku - jutro postaram się dowiedzieć co i jak, ale na razie telefonów alarmujacych nie miałam, no zobaczymy.... co będzie jak pisałam adopcja Maurycego jest próbna...
2. dziś część kociaków miała zrobioną sesję zdjęciową :) dzięki Dużym Fredki obecnie Niuni i Mańki - oj Mańka ma rozmiary całkiem sobie :D Duży Mańki i Fredki zrobił zdjęcia naszych kociaków już mam dostęp do nich, ale jeszcze nie dałam rady obejrzeć, a pewnie zdjęcia Fredki i Mańki też będą to postaram się zamieścći. Koleżanki jakoś się dogadują, ale Mańka bardziej energiczna, a Fredka bardziej spokojna :) o takie domki to trzeba by sklonować :D

Maciusia wypuściałam na kociarnię, Beti już też na kociarni, Madhuri ma boks otwarty - nie zamykajcie jej w boksie ona musi zacząć funkcjonować na kociarni.

terenia1

Post » Sob sty 28, 2012 0:23 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dorota Wojciechowska pisze:
Cookie1706 pisze:Mój deklarowany bazarek nadal aktualny, tyle, że ja również pomoc techniczną potrzebuję...Dorotko???

No Marlenka ja coś wypompowana jestem i powolna ostatnio.
Co do bazarków to normalnie mam tyle różnych ale drobnych rzeczy w domu do wystawienia i...... jakoś sił i czasu mi brakuje.

Jak chcesz pomocy technicznej- to szykuj w poniedziałek dodatkowe krzeslo w pracy to popracujemy :ok: zdzwonię się co do godzinki

Mamuśka o obsługę techniczną bazarku dla Dawidka nie musimy się martwić- ochotniczki już są 8)
A jeżeli chodzi o dodatkowe krzesło to wiesz, że dla Ciebie zawsze się znajdzie :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob sty 28, 2012 0:24 Re: Nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:Dyżury na przyszły tydzień, ja niestety w przyszłym tygodniu będę przymusowo wyłączona z dyżurów bo wyjeżdżam na delegację z pracy do Krakowa, albo we wtorek, albo w środę - jeden dyżur obsadzę, ale chyba więcej nie dam rady :oops:

Środę wieczór poproszę :smokin:

Cookie1706

Post » Sob sty 28, 2012 11:19 Re: Nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:Dyżury na przyszły tydzień, ja niestety w przyszłym tygodniu będę przymusowo wyłączona z dyżurów bo wyjeżdżam na delegację z pracy do Krakowa, albo we wtorek, albo w środę - jeden dyżur obsadzę, ale chyba więcej nie dam rady :oops:

poniedziałek i środa rano

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Sob sty 28, 2012 11:47 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Za Maurycego :ok: :ok: :ok:
Dzisiejsze zastrzyki Dawidkowe juz podane :lol:

jadziaII

Post » Sob sty 28, 2012 11:50 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

:ok:

Cookie1706

Post » Sob sty 28, 2012 14:26 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dobre wiadomości - Pędzel po przeglądzie, jest w super formie tylko sadełka trochę za dużo :D Powinien trochę schudnąć, poza tym OK.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

[poprzednia][następna]