Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 21:43 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ksb pisze:Wiem, że to jeszcze potrwa, ale już nie mogę się doczekać Waszego wątku z wieściami o rozpieszczanym Matwieju w Waszym domu :D :D

Ja też. :mrgreen: Oczy Matwieja nieco lepsze,mniej łzawia ,nadal jednak jeszcze kicha.Poza tym ma apetyt ładnie zjadł surowe mięsko,pięknie kuwetuje podglądałam go tym razem.Śmiesznie to wyglądało bo wszedł do tej mniejszej kuwety i łapkami oparł się o bok wyglądał jakby stał na dwóch łapkach.Wolę mu robić zastrzyki niż zakraplać oczy ,strasznie się tego boi lecz ani razu nie próbował mnie zadrapać ani ugryźć ,próbuje tylko uciec.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt sty 27, 2012 21:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Kochane futerko :1luvu:
Niech ma już teraz w życiu tylko lepiej.
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 27, 2012 22:13 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ja również nie mogę się doczekać, chociaż z drugiej strony czuję taką nutkę niepewności - czy nas kociunio polubi? :|
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt sty 27, 2012 22:38 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ewexoxo pisze:ja również nie mogę się doczekać, chociaż z drugiej strony czuję taką nutkę niepewności - czy nas kociunio polubi? :|

Polubi ,mnie teraz nie lubi bo ciągle cos mu robię ,jak zorientuje się ,że u Was bedzie miał ręce do głaskania,łóżko do spania ,jedzonko pokocha Was całym sobą.To czasami trwa jakiś czas jak kot rozkwita ale warto dać szansę każdemu.Mam kotkę Zosię która w ubiegłym roku poszła do adopcji i po miesiącu wróciła niby z powodu robaków.Wróciła zła,siedziała na szafie ,syczała lecz jak mi na nowo zaufała to najwspanialszy kot na świecie,jednak odbudowanie zaufania trwało długo i nie miałam odwagi oddać jej drugi raz do adopcji bo bałam się ,że kolejna porażka moze zaważyć na jej życiu.Jest moją rezydentka teraz i kochamy sie bardzo.

horacy 7

Post » Pt sty 27, 2012 23:56 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

A czy Matwiej ma założoną książeczkę zdrowia? w razie wizyty u weta dobrze wiedzieć jakie leki wcześniej przyjmował
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob sty 28, 2012 22:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Nasz domek dzisiaj został zaopatrzony w jedzonko i zgodnie z waszymi sugestiami wzięliśmy RC indoor, Sanabelle light, a na promocji złapałam jeszcze małe opakowania Bozita suchą+ 2 mokre gratis i jakąś nową Farmina 1+1 gratis :-) Niech kociunio sam decyduje co mu będzie smakowało.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie sty 29, 2012 20:20 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ewexoxo pisze:Nasz domek dzisiaj został zaopatrzony w jedzonko i zgodnie z waszymi sugestiami wzięliśmy RC indoor, Sanabelle light, a na promocji złapałam jeszcze małe opakowania Bozita suchą+ 2 mokre gratis i jakąś nową Farmina 1+1 gratis :-) Niech kociunio sam decyduje co mu będzie smakowało.

Oj będzie chłopiec miał wybór jedzenia.Dzisiaj bardzo się przytulał więc wygłaskany jest porządnie.Później się obraził bo zakropliłam mu oczy.Książeczki jeszcze nie ma ale założę mu i poproszę by doktor wszystko wpisała,ostatnio było dużo zamieszania z Brylantem nie miałam już sumienia prosić o książeczki ,ale poproszę.Fotki poszły do Kasiu.

horacy 7

Post » Pon sty 30, 2012 0:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Uwaga foty :)

Matwiej

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

moje ulubione :) cyklu "ale o co chodzi?" :)

Obrazek

i jeszcze

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 30, 2012 0:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

fajny pączuś z różowym noskiem :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon sty 30, 2012 7:40 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Noooo
Chudy to on nie jest.
I dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 9:24 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ale i tak nie przebije Kuro - tamten to ma pysio jak księżyc w pełni :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon sty 30, 2012 10:15 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Matwiej jest rzeczywiście taki okrągły nieco ,Kuro zaś jest po prostu dużym kotem jego głowa jest bardzo duża i ma duży brzusio.Wszystkie ładnie jedzą i lubią głaskanie ,branie na ręce do czasu podawania leków. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pon sty 30, 2012 10:57 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

no to masz dużo kota do głaskania i do grzania zimnych nóg :-) można by na kologramy sprzedawać :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon sty 30, 2012 11:12 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

ewexoxo pisze:no to masz dużo kota do głaskania i do grzania zimnych nóg :-) można by na kologramy sprzedawać :-)

Mam czym się ogrzewać mam,do tego szczególnie Zosia chętnie przychodzi.Śpi ze mną zawsze ,Matwiej też będzie chętnie w łóżeczku spał. :kotek:

horacy 7

Post » Pon sty 30, 2012 17:56 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - dostał szansę :)

Czekam z niecierpliwością na wieści od weta i nie prezestaję zaciskać kciuków za szybką rekonwalescencję Matwieja i za jego domowe szczęście.
Dobrze, że chłopak siedzi w cieple w taką zimnicę.
Ciekawe o której Basia wróci z Olsztyna :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]