Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Jus87 pisze:Hej!!
czy ktoś jest zainteresowany saszetkami Royal Canin Intense Beauty? Cena 2,30 za sztukę ale ważne tylko do 19.02. Muszę wiedzieć w ciągu godziny bo albo je oddaję albo ktoś może chcemam 200 szt.
Aaa i Royal Canin Kitten również !!
J.
czy to jeszcze aktualne ? i ew. kitteny ?
Jus87 pisze:A ja Was bardzo przepraszam ale byłam na.... małym urlopie od miau i wszystkiegodlatego właśnie nie odpisywałam ;]
\:
slapcio pisze:I ja się chciałam o zniżkę dla miau-owiczów dowiedzieć
meggi 2 pisze:slapcio pisze:I ja się chciałam o zniżkę dla miau-owiczów dowiedzieć
zamawiałam w tym tygodniu dla bezdomniaków z cmentarza wolskiego i żadnej zniżki kotki nie dostały
Jus87 pisze:meggi 2 pisze:slapcio pisze:I ja się chciałam o zniżkę dla miau-owiczów dowiedzieć
zamawiałam w tym tygodniu dla bezdomniaków z cmentarza wolskiego i żadnej zniżki kotki nie dostały
Trudno, żeby miały dostać jak nawet nie wiedziałam, że ten ktoś kto zamówił jest z miau!Prosiłam, żebyście się odzywali wcześniej na maila albo pw zanim dokonacie przelewu. Wszyscy, którzy zamawiali, a pisali wcześniej potwierdzą, że dostawali rabacik
![]()
meggi 2 pisze:Dziękuje za przysłanie faktury.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości