Iwona11 pisze:Dostałam 8 wiadomości od różnych osób o zmianie terminu walnego zgromadzenia.![]()
![]()
![]()
![]()
Pomyłka jakaś, albo atak hakerów
Nie - po prostu dali opcję "Odpowiedz wszystkim'

To mówiłam ja, helpfull helpdesk

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Dostałam 8 wiadomości od różnych osób o zmianie terminu walnego zgromadzenia.![]()
![]()
![]()
![]()
Pomyłka jakaś, albo atak hakerów
jadziaII pisze:UWAGA
W porozumieniu z ciocia Dorotadzis przenieslismy sypialnie i jadalnie bezdomniaczkow, za ten blaszak, kolo tych mag.Pak tam z tylu, latwiejsze dojscie i nie widac tak i nie wieje.
Pisze o jutro moglby ktos szukac i sie zdenerwowac ze ktos wyrzucil.
Kocioki juz sie tam kreca
Kropeczka13 pisze:"mi sie widajee" że tak jest o.k. wszyscy wszystko wiedzą
Filomen pisze:to nie atak hakerów ani protest w sprawie ACTA![]()
wysłałam o walnym informację do wielu adresatów w jednym poście - jak przy odpowiedzi klikacie wyslij to pojdzie do wszystkich, trzeba wyslać odpowiedź tylko do mnie
a ponieważ nie było wiadomo wiec tak wszyscy wysyłali do wszystkich
Iwona11 pisze:jadziaII pisze:UWAGA[b]
W porozumieniu z ciocia Dorotadzis przenieslismy sypialnie i jadalnie bezdomniaczkow, za ten blaszak, kolo tych mag.Pak tam z tylu, latwiejsze dojscie i nie widac tak i nie wieje.
Pisze o jutro moglby ktos szukac i sie zdenerwowac ze ktos wyrzucil.
Kocioki juz sie tam kreca
No właśnie! Ja byłam je nakarmić dzisiaj jak już było ciemno i wystraszyłam się, że ktoś zabrał budę i je wygoniłPołożyłam im jedzenie na kawałku styropianu. Dopiero jak już odchodziłam zlokalizowałam budę, bo stamtąd wyszły.
jadziaII pisze:Jutro postaram sie jeszcze zrobi dodatkowe ocieplenie zewnetrze, bo sie tegie mrozy zapowiadaja a wszystko na to wskazuje ze one korzystaja z tej noclegowni.
The Szops pisze:Wyjazdy Józia na zastrzyki:
26.01. czw. Teresa
27.01. pt. The Szops
28.01. sob. Iwona11
29.01. niedz.
30.01. pon. The Szops
31.01. wt. Mara S
01.02. śr.
Iwona11 pisze:Czy Józek sika normalnie? Pytam ostatnio dyżurujących.[/color] Ja ani dzisiaj ani wczoraj po południu nie widziałam sików w jego kuwecie, w ogóle kuweta była pusta. Czy było coś rano odkąd wrócił z kliniki?
gosiakot pisze:Czy ktoś mi pomoże zorganizowć bazarek z którego środki zostana przeznaczone na pokrycie kosztów operacji i leczenia Dawidka ze złamaną łapką ? Ja zaoferuję rzeczy , właśnie trwa ich gromadzenie wykonam też zdjęcia i opisy .
Potrzebuję natomiast pomocy urządzeniu bazarku na forum oraz potem w poprowadzeniu bazarku .
W imieniu Dawidka bardzo proszę o wsparcie techniczne no i czasowe w tej sprawie
Cookie1706 pisze:Byłam dzisiaj odwiedzić panią, które adoptował od nas Czarną (malutką podopieczną Mani)
Kotka sporo urosła, pani Bożena strasznie ją rozpieszcza!
Niunia (bo tak obecnie się nazywa) robi dosłownie wszystko co chce, skacze po wszystkich meblach, ma mnóstwo zabawek no i ogrom miłości![]()
Pani Bożenka mówi o kotce "moja córunia" i nie dziwie jej się, kobieta jest sama, nie ma wnuków ani bliższej rodziny...za to dużo przyjaciół, to bardzo sympatyczna pani
![]()
Niestety ma teraz problemy finansowe, nie znam szczegółów ale jak mi o tym mówiła miała łzy w oczach, a zaczęło się od tego, że pani Bożena przyznała mi ze strachem w oczach, że nie ma teraz pieniędzy na sterylkę (Niunia miała już rujkę i niestety sika wtedy po kątach)Myslała, że zabierzemy jej kicie z tego powodu, uspokoiłam ją i zaproponowałam pomoc finansową. To naprawdę cudowna kobieta. Myślałam o jakimś bazarku na początek...
![]()
Pani Bożena mówiła, że teraz kiedy ma tak ciężko to sama je wodziankę a Niusia szaszetki![]()
Strasznie podobały mi się "patenty" pani BożenkiDrapak ze zwiniętego dywanu czy szeleszczący tunel z siatki zabezpieczającej
![]()
Pani Bożenka dokarmia też dwa bezdomne koty z piwnicy, razem z sąsiadem zrobili im domek przed blokiem![]()
Jednym słowem wspaniały człowiek! Zrobiłam zdjęcia ale mam na telefonie, następnym razem zabiorę aparat
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 57 gości