KOTY z KORABIEWIC Do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 15:30 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Przypominam link do wydarzenia: http://www.facebook.com/events/171753516265283/ :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt sty 27, 2012 15:37 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:A ''mój'' Tako jest dzikusem. Dziś mnie ugryzł, syczy i drapie. Może ma gorszy dzień ;)
Nie poddaję się póki co i oswajam chłopa i mam nadzieję, że się uda, bo jak nie to nie wiem co z nim będzie ;)

daj mu trochę czasu. wszystko jest dla niego szokiem. do niedawna był lasek, budki i stado psów. potem łapanka, jazda do Warszawy, lecznica. kilka dni w klatce na Gersona. noc u mnie. znów podróż.

ma facet prawo do lekkiego zwątpienia w nasze intencje :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sty 27, 2012 15:43 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jopop ja się nie poddaję, swego czasu udomawiałam nie takie egzemplarze. Choć powiem szczerze, że ten jest kotem zaciętym, siedzi na kolanach to mruczy, wykłada się i widać, że jest mu dobrze. Chwile posiedzi sam w łazience znów syczy i nie daje się wziąć na ręce, wzięty na siłę za chwilę odpręża się i mruczy ale przy tych głaskach lubi ugryźć za palec,co prawda delikatnie ale jednak za pierwszym razem się przestraszyłam :ryk:
Wydaje mi się, że on jeszcze nie nadaje się do adopcji choć jeśli ktoś będzie chciał z nim dalej pracować to dlaczego nie.
Uszka ma już czyste ale za to coś się dzieje z oczkiem, dostaje gentamecynę i zobaczymy. Rozdrapał sobie uszko te przycięte i zachlapał mi pół łazienki, posmarowałam chitopanem więc powinno się szybko zagoić. Nie wiedziałam, że z takiej małej ranki może polecieć tyle krwi 8O

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt sty 27, 2012 16:40 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:ale przy tych głaskach lubi ugryźć za palec,co prawda delikatnie ale jednak za pierwszym razem się przestraszyłam :ryk:

to tak jak jego siostra - pingwinka 8)
Wczoraj zdążyła już ugryźć swoją nową panią, gdy ta zapoznawała się z nią u mnie :wink:
Komentarz nowej pani: "O! Ugryzła mnie!" :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt sty 27, 2012 17:06 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Czy jego siostra też syczała jak wkładałaś do niej rękę ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt sty 27, 2012 17:49 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Pojechała do nowego domu właśnie bura... ale Klementynka a nie Amber :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sty 27, 2012 17:52 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

wow! czad!

ps. anika jeśli ci ludzie mają fb, którzy adoptują, to zachęcaj też do pochwalenia się tam. każdy nowy fan = kolejni fani.
btw nie chcesz tego ze mną prowadzić?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt sty 27, 2012 17:52 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:Czy jego siostra też syczała jak wkładałaś do niej rękę ??

nie ;) w ogóle na mnie nie syczała... ale też zwiewała jak była puszczona luzem na pokój i chciałam ją złapać. A wzięta na ręce mruczała :mrgreen:

klauduska pisze:btw nie chcesz tego ze mną prowadzić?

nie, bo nie lubię facebooka :P serio... im dalej ja od niego tym lepiej :lol:

A... zapomniałam :mrgreen: Nowa właścicielka Klementynki będzie z nią przychodzić do Boliłapki :spin2: Bo zna i ma blisko :P była tam ze dwa razy przypadkiem ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sty 27, 2012 18:22 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

*anika* pisze:Pojechała do nowego domu właśnie bura... ale Klementynka a nie Amber :mrgreen:

To ta?
8. Bura kotka z króciutkim ogonem, pewnie też urwanym. Przemiła gaduła. Zdjęcia i opis: http://bit.ly/wqdKtl

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 27, 2012 18:37 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Szalony Kot pisze:
*anika* pisze:Pojechała do nowego domu właśnie bura... ale Klementynka a nie Amber :mrgreen:

To ta?
8. Bura kotka z króciutkim ogonem, pewnie też urwanym. Przemiła gaduła. Zdjęcia i opis: http://bit.ly/wqdKtl

Tak :dance2:

Trzeba bardziej rozpromować tą czarną (nr 3), bo boję się, że nikt się nią nie zainteresuje :?

Asiu, w jakim wieku są kotki nr 1, 3 i 8? Dziś się pytała o to pani, która adoptowała Klementynkę i nie wiedziałam co jej powiedzieć ;) Bo na moje oko obie bure mają od 1 roku do max 3 lat, a czarna... nie mam pojęcia. Równie dobrze może mieć i 2 lata i z 7 lat... Któryś lekarz określał ich wiek tak bardziej dokładnie?
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sty 27, 2012 20:02 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Super :D Kasuję kolejne ogłoszenia, Amber nadal ma swoje, czarna i Bobcia też ;) reszta jutro.

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt sty 27, 2012 22:07 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Trzeba bardziej rozpromować tą czarną (nr 3), bo boję się, że nikt się nią nie zainteresuje :?

Na PW wysyłam maila do dziewczyny, która pisała mi z ogłoszenia o Czarną ;)

michalinadzordz

Post » Pt sty 27, 2012 22:40 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

michalinadzordz pisze:

Na PW wysyłam maila do dziewczyny, która pisała mi z ogłoszenia o Czarną ;)

O! :P Zaraz jej odpiszę :D
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob sty 28, 2012 12:26 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

anika mam odświeżać ogłoszenia dla Amber?

michalinadzordz

Post » Sob sty 28, 2012 13:00 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

michalinadzordz pisze:anika mam odświeżać ogłoszenia dla Amber?

Nie :mrgreen:

Ale jeszcze nie kasuj.

Za godzinę ma przyjechać po Amber mąż tej pani, która przed chwilą u mnie była ją zobaczyć ;)
Tylko muszę im pożyczyć transporter, bo nie mieli swojego jeszcze.

A również za godzinę przychodzi pan po czarną! :mrgreen: :spin2:

Cztery adopcje w trzy dni pod rząd! :dance:
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]