KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 11:14 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

alma_uk pisze:kordonia przekaz kolezance ze naprawde, wszystko ok, juz tylko lepiej bedzie.

:D

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 27, 2012 15:41 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

:D :D :D

Przekazane :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt sty 27, 2012 18:14 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

dzieki. Dzis czeszzemy koltuny, bawimy myszka i Zara woli suche, zwlaszcza z michy Karola, jej stoi nie ruszone :evil: a karol woli mokre i znika z obu misek :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt sty 27, 2012 20:38 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Trzymam kciuki za szfczęśliwe odnalezienie Rysia. Jestem pełna podziwu dla wszystkich Waszych starań uwieńczonych tak pięknym sukcesem. :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pt sty 27, 2012 21:08 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Sabinka pisze:Trzymam kciuki za szczęśliwe odnalezienie Rysia:
Trzymaj, Potrzebne. Na ogłoszeniach był mój telefon, na razie nikt nie dzwoni.... Mróz straszny...

A może już wrócił do swojego domu?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob sty 28, 2012 2:48 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

O Rysia martwię się bardzo.
Na razie totalna cisza :(
W niedzielę jedziemy z Joanną po Samantę i zacznę rozmowy o Asystencie.

Straszny mróz :(

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob sty 28, 2012 18:26 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

O Klusku. Lepiej o Klusku.
Klusek jest podobny z mordki i zachowania do Rudego. Jest spokojniejszy. Klusek na mój gust do kotów byłby ok, za Asystenta nie dałabym głowy.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 29, 2012 2:49 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

alma_uk pisze: (ciach)
kamien z serca mi zlecial.

Uważaj na stopy! Na stopy, uważaaaaj!!! :ryk:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie sty 29, 2012 10:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

a kocisko Karol zaczyna podszczypywac Zare za kark i pazurkami probuje, a Ona syczy i oddaje... zastanawiamy sie, czy Karol poczul sie juz pewnie i probuje dominowac, czy to zabawa.... tak od czasu do czasu probuje ja tak zaczepiac....
czasem wyglada to tak jakby zachecal ja-pobaw sie ze mna, a ze on nie umie inaczej jak z sila i pazurami, to potem probuje ja tymi szponami ciachac. najdelikatniejszy to On nie jest. Musze znowu pazury mu obciac. Generalnie nie ma takiego prania sie z lecacym futrem i krwia.
przy miskach jest pelna zgoda. ba, nawet czasami wspolnie sie liza, albo spia obok siebie.

Jak Ryś?
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon sty 30, 2012 14:26 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Mróz trzyma, niedobrze. A ja już miałam nadzieję, że zima nie przyjdzie :cry:
:ok: dla Rysia.
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pon sty 30, 2012 15:16 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

alma_uk pisze: Jak Ryś?
Nikt nie dzwonił... Może Carmen201 albo Jola coś wiedzą..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sty 30, 2012 18:36 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Nic nie wiem, Jola nic nie wie, nikt nie dzwonił, żadnej wiadomości :(

Wczoraj odebrałyśmy z Joanną Samantę od Pani Basi, tam jest makabrycznie zimno, nie da się wytrzymać w domu nawet w puchowej kurtce, zamarzła woda w rurach i cały wodociąg nie działa. Fundacja nie ma miejsca na przejęcie Asystenta a trzeba to zrobić w ciągu kilku dni bo oni oboje po prostu zamarzną.
Czy zna ktoś dobry hotelik, najlepiej w okolicach Warszawy?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sty 30, 2012 20:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Nie znam hoteliku żadnego :? Nie ciekawie to wygląda. Ja mam na stanie ten piecyk dla pani Basi tylko nikt się w tamtą stronę z Poznania nie wybiera :roll:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 30, 2012 21:05 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

itaka pisze:Nie znam hoteliku żadnego :? Nie ciekawie to wygląda. Ja mam na stanie ten piecyk dla pani Basi tylko nikt się w tamtą stronę z Poznania nie wybiera :roll:

myślę, że przy takich mrozach zbankrutowałybyśmy na prąd. Już lepiej poszukać hoteliku skoro fundacja jakoś się nie kwapi z wzięciem Asystenta... Weronika, pamiętasz, że jak byłyśmy u Pani Basi w lecie to w domu było zimno pomimo, że na dworze był upał... a co dopiero przy takich mrozach :(

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon sty 30, 2012 22:33 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Pamiętam, a to dlatego że tam wilgoć jest i odczuwanie zimna wtedy też większe :|
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

[poprzednia][następna]