I jeszcze na koniec bardzo pilnie poszukujemy domków tymczasowych lub stałych dla Florki i Mruczka (Czarusia) Niestety nie daje rady ogarnąć ich utrzymania w hotelu
Florka ma rujkę, na razie dostała blokadę hormonalną a Czaruś na już powinien zostać odjajczony. Może uda się jakoś zorganizować talony na sterylki dla nich. O ile talony w ogóle będą
Potrzebna wizyta przedadopcyjna dla kocurka Mruczka (Czarusia) w Warszawie na Rembertowie Jeśli wszystko się poukłada to w czwartek będę jechała zawieźć jednego kocurka do domku to przy okazji mogłabym zabrać Mruczka
witam dziewczynki wiem wiem dawno mnie tu już nie było.... może mogę jakoś pomóc w ogłaszaniu? napiszcie którym kotom zrobić to postaram się przysiąść aaaa no i mam pytanko... nie wiecie kto ma klatkę- łapkę? do pożyczenia.... bo do pracy mojej rodzicielki przychodzi dziki kot.. przyjdzie, zje i odchodzi... ale bidulek jest chyba chory i nie chce zostawiać go na tym mrozie dt moge mu zapewnic ale sama po ostatniej wesołej gromadce już nie daję rady ....
Niestety biało-bure koty nie są popularne Ale może jakoś się uda znaleźć Florce kochający domek.
Ja niestety znowu mam awarie telefonu W razie czego kontakt tylko przez PW. Albo stary telefon jakoś uda mi się ożywić albo niestety tymczasowo z racji poważnych wydatków związanych z leczeniem moich zwierzaków będę przez jakiś czas funkcjonować bez komórki
Niteczko najnowsza partia ogłoszeń poszła na Twój nr telefonu
Florka ma zaplanowaną sterylizacje na sobotę 11.02 Czy ktoś mógłby pomóc w transporcie kitki z Barwinka do lecznicy na Klonową ? Kitka musi być w lecznicy na godz 8.00-8.15 Ja niestety w każda sobotę muszę pracować a znów sobota jest jedynym terminem, który Pani doktor pasuje. Jest oczywiście taka możliwość, gdyby ktoś miał warunki aby przenocować kicie, żebym przywiozła Florkę w piątek wieczorem. Z odbiorem po zabiegu już nie będzie problemu