DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 11:56 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

wiem i od wczoraj nastawiam się na to psychicznie. ciepłoluby muszą tak, by przetrwać.
aż boję się myśleć, co dzieje się w przepełnionych schroniskach i z wszystkimi naszymi wolno żyjącymi..
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt sty 27, 2012 11:58 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Ech, ja staram się za dużo o tym nie myśleć :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 28, 2012 12:47 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Ojej, jaka tu lodowata cisza :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 28, 2012 15:47 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

U mnie cieplo bo od 13 racze sie nalewka z owocow lasu :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie sty 29, 2012 11:07 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

nie miałam netu-awaria ogólna :mrgreen:

powiem wam że wiem po moim przychodzącym Arołku-jak kot po paszki najedzony to żaden mróz ,nawet taki - 20 ' C mu nie straszny i to nawet na powietrzu-bez budki.

Jak wiadomo ja chodzę spać o dziwnych porach -często w nocy jest dla mnie dzień.
i w zeszłym roku w te największe mrozy-a trwały one długo i były na prawdę solidne-jeszcze większe niż teraz,
a więc w te największe mrozy kotek Arołek-który jest "ludzkim" kotem (sasiadów) przemieszkał całą zimę ,noce i dnie,(oczywiście z rzadkimi tak co 3,4 dni,odwiedzinami u siebie w domu) u nas na tarasie na tapicerowanym ....krześle !!
miał stałą możliwośc wejścia do naszego domu przez stale otwartą kocią klapkę-moje koty były z nim zaprzyjażnione, miał możliwość nocowania w którymś z 6-ciu apartamentów naszego kociego ,oczywiście ocieplonego apartamentowca,
a mieszkał uparcie na krześle-czyli mieszkał na tym krześle "z wyboru"
a jak śnieg na niego padał to się tym wcale nie przejmował i leżał sobie taki zaśnieżony pingwinek :D
ale fakt że jedzenie-a wtedy wcale jeszcze nie royala tylko kitekata-miał wyłożonego non stop do oporu.

mam gdzieś na dowód fotę takiego zaśnieżonego Arołka to ją wstawię.

wszoraj go widziałam jak puchaciutki i piękny był u nas na stołówce w śmietniku :lol: -teraz wystawiam im już royala pół na pół z arionem-to mają jeszcze lepiej-idzie mi tego wiadro 2kg na dwa dni więc moi przychodzący najedzeni pysznym jedzonkeim czyli nie muszę się o nich martwić :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 29, 2012 11:52 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Cześć Smartinkowo :)
Mroźne Podlasie pozdrawia cieplutko :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 29, 2012 11:54 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Najwazniejsze smarti że nie zamarzłaś... Jak futerka? Grzeją doopki na podgrzewanych podłogach? :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 29, 2012 14:34 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

u nas megalenistwo i przeżarcie-a kto ma okna i trochę słońca to na potęgę rujkuje :ryk: (uspokajam że Skórki okna nie mają i dlatego w spokoju czekają na swoje sterylki :lol: )

tymczasy leżą pokotem na cieplutkiej podłodze a rezydenci tak samo-jak serdelki w kolejce na wszystkich fotelach i pufach przed rozpalonym do czerwoności kominkiem .
czasem to mają takie gorące futerka że dotknąć się nie można :ryk:
Ostatnio edytowano Nie sty 29, 2012 22:51 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 29, 2012 14:43 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

smarti - mam dzisiaj telefony o bure koty i odsyłam do Ciebie ludzi - tzn. wysyłam foty i być moze będą się umawiać na oglądanie. W kręgu zainteresowania 1) buras z białym jedynak - myślę o Fuńku, 2) buras najchętniej na dokocenie (lub inny kot) do półtorarocznej kotki, łagodnej - wymóg: ma być łagodny i lubić się bawić z innymi kotami i 3) jest potrzeba do sensownego domku takiego do roku buraska jednak, bo państwo w burasach mocno zakochani (w sumie się nie dziwię :mrgreen: ) - tu mam podesłać foty (ale jakie???) i może tez Cię odwiedzą (ale kiedy mogą???).

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Nie sty 29, 2012 14:59 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Nie sty 29, 2012 14:55 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

brzmi optymistycznie :)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon sty 30, 2012 1:17 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

brzmi super optymistycznie tylko skąd ja mam te burasy brać jak u mnie nie ma żadnego burasa na wydaniu :oops:
a Funiek się nie nadaje na jedynaka-w ogóle mam same koty na dokocenie-tylko Filemon na jedynaka się nada..

a Gimli już przyjechał :kotek: :ok: to piękny czarrrrrny kotek o mięciutkim footerku-jeszcze większy niż Księciunio i w dodatku największy miziak świata :D

jest w klatce osłonięty szczelnie,ale Paluszki nic innego nie robią tylko obwąchują klatkę cały czas :D
kicio nic sobie z tego nie robi-chciałby wyjść ale na razie musi się przyzwyczaić do innych kiciów a one do niego metodą zalecaną przez behawiorystkę Julię.
zjadł całe suche,garść indyczka gotowanego i poprawił saszetką rybnego niemieckiego whiskasa-nie wiem co jadł dotąd dlatego dałam to co wydawało mi się najbepieczniejsze na początek-zresztą ja niemieckiego whiskasa kupuję i trzymam właśnie na takie szczególne okazje bo to przysmak jest :D
grzejniczek przy samym kiciu, feliway włączony-nowe życie rozpoczęte :kotek: :ok: :ok: :ok:
wciągnął wszystko pięknie i mam nadzieję że pójdzie spać. :D

i ja też idę spać-dobrej nocki wszystkim :D

smarti

Post » Pon sty 30, 2012 1:26 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

tam jest trochę zimno na mój gust w te mrozy a kiciek przecież dwa tygodnie na strychu w tdt przesiedział

smarti

[poprzednia][następna]