MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 24, 2012 16:37 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

To jeszcze nic. Ja odebrałam tą co niby miała być pełna. 33 zł :roll: , a co się naliczyłam :evil: Może się jednak nie ma co dziwić. Do tego sklepu przychodzi w większości młodzież po jakieś gadżety i pewnie ma ograniczone finanse. Nie mam pomysłów na "dobre"pkty w Bytomiu.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto sty 24, 2012 17:07 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

No to dobra wiadomość jest taka, że na dziś z bazarku jest już ponad 100 zł, a mam nadzieje, że do 01.lutego będzie więcej, a co do filmików, to kocham kotki wszystkie :lol: ale gabarytowo wolę swoje, choć wszyscy mówią, że ja mam tygrysy, a nie koty :lol:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Wto sty 24, 2012 19:50 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Barbara Horz pisze:Bąbelek doczekał się swojego własnego wirtualnego opiekuna :D Bardzo dziękujemy Yasmin :1luvu:

To jest super wiadomość :))) Bąbelek doczekał się swojego opiekuna:) bardzo się cieszymy no i dziękujemy :ok: :ok: :ok:
a oto Pan W. we własnej osobie, sami oceńcie jego postępy:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

no i gdzie podział się ten mały dzik ? 8) 8) 8)
Bąbelek to MEGA miziak, uwielbia być szczotkowany, drapany za uszkiem, spać w łóżku lub legowisku na kaloryferze, kąpiele w zlewie, no ewentualnie może być też wanna :ryk: , ale najbardziej "myć" pozostałe kociaste :1luvu:
Ostatnio podczas szczotkowania odkryliśmy, że rusza koncówką ogonka i go napręża. dzieje się tak tylko wtedy jak druty ze szczotki przejeżdżają po nim. ale może to dobry znak, więc na dniach chce zabrać go do weta i skonsultować przypadek.
ObrazekObrazek
Obrazek

CzArNaM

Od: Wto kwi 12, 2011 18:36

Post » Wto sty 24, 2012 19:53 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

i to też są super wieści :1luvu:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Wto sty 24, 2012 22:13 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Edyszka Twój bazarek otarł mi łzy po puszce :ok:

Bąbelek się błyszczy jak wypastowany :lol: A tak przy okazji mycia to ostatnio Balbina postanowiła umyć swoją "mamuśkę" : http://www.youtube.com/watch?v=ZQChdEiwFGE
Lala nadal matkuje Balbinie, ale już z mniejszym entuzjazmem http://www.youtube.com/watch?v=hHTmKq-R7VI

Barbara Horz

Post » Wto sty 24, 2012 23:45 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Balbinka to ma ubarwienie cudne :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro sty 25, 2012 9:24 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Barbara Horz pisze:Niestety dla potrzeb zbiórki 1 % będziemy musieli zrobić nowe ulotki, Te ubiegłoroczne nie mogą być wykorzystane. Czy ktoś potrafi zrobić projekt ?

zgłaszam moją sąsiadkę :) charytatywnie ofkors :)
powiedziała tylko, że oprócz zdjęcia jakiejś kociej biedy, treści, ewentualnie kolorów jakie mają być na ulotce to potrzebuje jeszcze wymiary czy inne wytyczne z drukarni...

update:
mój k. wymyślił, że fajnie by było zrobić coś w rodzaju 'dyplomu' dla tych miejsc, w których były puszki i nazbierałą się tam fajna sumka (krakvety, toyota itp). mój k. myśli korporacyjnie i mówi, że oni doceniają po różnych akcjach jak dostaną jakiś taki papierek. tylko że musi być od razu w antyramce żeby od razu mogli sobie powiesić...
Ostatnio edytowano Czw sty 26, 2012 12:27 przez Jusia_P, łącznie edytowano 1 raz

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Śro sty 25, 2012 13:35 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

czArNaM śliczne masz koty!!
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Pt sty 27, 2012 9:21 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Jusia, to dobry pomysł z tymi podziękowaniami. Ja jeszcze bym potrzebowała jedno dla jednego przedszkola, bo nie zdążyłam zrobić, a przedszkole uzbierało dla nas trochę karmy. Projekt ulotki zaoferowała się już zrobić moja córka, bo ma teraz trochę wolnego.
Mi się kończy wolne i oczywiście stwierdzam, że za mało zrobiłam z zaplanowanych prac. Muszę wymyśleć jakąś pracę w domu, bo chodzenie do pracy zabiera dużo czasu :twisted:
Wczoraj spotkałam się z dwiema karmicielkami. Może z tymi uda się trochę podziałać w zakresie łapania kotów na nowych terenach. Tam gdzie one karmią mają już w większości posterylizowane koty.

Barbara Horz

Post » Pt sty 27, 2012 9:24 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Dyplom macie gotowy - kiedyś wysyłałam mailem. Wystarczy wydrukować, wypełnić i zanieść tam gdzie potrzebujecie.
Krakowskimi podziękowaniami ja się zajmę :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt sty 27, 2012 9:40 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

Basiu, ja jak się dzisiaj wyrwę z domu to wezmę ze sobą pieniądze i protokoły, zajdę do ciebie może akurat będziesz albo mamcia twoja będzie to zostawię.

chciałam wczoraj też usiąść i zrobić bazarek ale udało mi się zrobić tylko zdjęcia. jak tylko siadłam do kompa to moje dziecko zapragnęło oglądać bajki na youtubie, a że jest już tak znudzona tą anginą i siedzeniem w domu to oddałam jej kompa.

aassiiaa, to ja poproszę dyplom na maila, wydrukuję kupię ramkę i zaniosę do toyoty. a jak będzie nowe zezwolenie to jeszcze się z nimi ugadam i do drugiego salonu też puszkę wstawimy.

Jusia_P

Post » Pt sty 27, 2012 9:48 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

W Bytomiu na Stroszku znaleziono kotkę :
Wczoraj (24.01.) na ul. 1000l ecia na Stroszku znalazłam czarno-biała kotkę. Koctka ma 2 -3 lata. Jest wysterylizowana - ma nacięcie w kształcie litery V na lewym uchu.
Kotka jest przyjazna, w domu czuje sie pewnie, podczas wizyty u weta zachowywała się spokojnie.
Być może kotka jest od Was, być może ktos będzie jej szukał.
W załączniku zdjęcia kotki. Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotka przebywa w DT Fundacji Chatul.
Może ktoś kojarzy taką kotkę, albo gdzieś spotkał się z ogłoszeniem o zaginięciu.

Barbara Horz

Post » Pt sty 27, 2012 9:49 Re: MiauKot 2(58+1)-Życie płynie

wygląda jak siostra folka :)

Jusia_P

[poprzednia][następna]