Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 10:42 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Jutro :roll:
wiek chrystusowy osiągam :twisted:
kupie sobie tort z jedną swieczką :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sty 26, 2012 10:46 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Aaaa... to widzisz, pomylilam sie o jeden dzien...
Wiek Chrystusowy - fajna rzecz ;) Mnie to czeka za dwa lata dopiero...
...pod warunkiem ze dozyje...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw sty 26, 2012 10:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Jak przeżyję nawałnicę z tornada Tanga to jutro będzie mi cukierek szalał (jakby nie szalał ostatnio :roll: ). I do tego wszystkiego od rana ganianie - pobudka o 4, śniadanie, kuweta i do pracy. Potem do lekarza ze sobą, z wynikami Kariny do jej lekarza a potem na tort ze świeca jedną (za te wszystkie 33 :wink: ) i do łóżka, bo w sobotę powtórka z rozrywki z pracą... a potem dwa dni byczenia sie :mrgreen:

joarkadia

Post » Czw sty 26, 2012 17:34 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

joarkadia pisze:Jutro :roll:
wiek chrystusowy osiągam :twisted:
kupie sobie tort z jedną swieczką :twisted:

To jeszcze młoda kobieta jesteś,ja pół roku temu obchodziłam osiemnaste.....ale po raz trzydziesty :wink: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw sty 26, 2012 17:45 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Kobieta ma zawsze lat 17..... to tylko faceci się starzeją, co nie oznacza, że są mądrzejsi z wiekiem :roll:

A moje kocięta (Puszek prawie 4 lata, Garfildosek prawie 7 lat, Ryś prawie 6 i tymczasy Tango i Casch po 4 miesiące) zachowuja się tak jakby dopiero się urodziły - rozrabiają wszyscy jak maluchy :1luvu:

joarkadia

Post » Czw sty 26, 2012 21:42 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Ryś leży bez ruchy, bo nie ma możliwości - na nim śpią Tango i Cash wyciągając się i mrucząc w niebogłosy. Ryś ubezwłasnowolniony całkowicie :mrgreen:
Puszek i Garfildosek Majestatyczny śpią przytulone tylnymi łapkami do siebie, tak że rudość się zlewa w jedno :twisted: Jak tylko się poloże to rudości 4 i czarnota rodzynek mnie obłożą całkowicie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A Karina śpi po sesji płaczu trwającej prawie godzinę... zapomniałam kupić stopery więc wata poszła w ruch. Pomoglo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Czw sty 26, 2012 22:23 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Twoi rezydenci nie mieli tak chyba nawet przy Chmurkach :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt sty 27, 2012 4:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Chmurka szybko poszła do swojego DS, więc Chmurek Tornado był sam i sam broił. Tu natomiast są dwie Torpedy..... właśnie ganiają się z pokoju do kuchni i spowrotem po całym mieszkaniu, zahaczając o łóżeczko Kariny i kanapię. Próbował Tango spróbować pieluchy, Cash wyciagnął z pudełka husteczki nawilżające dla małej i się na nich położył :roll: Ryś uciekł na szafę., Puszek na lodówkę, a Garfildosek na podniebne rejony ciepłego kaloryfera :mrgreen:
A Karina obudziła mnie głośnym żądaniem "JESC" 8) Przy okazji założyłam Jej dzisiaj pierwszy raz kapcioszki na nóżki - teraz je gruntownie ogląda na wszystkie strony i zastanawia się, czy pasują czy nie :ryk:

joarkadia

Post » Pt sty 27, 2012 8:29 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Wszystkiego najlepszego :!: :!: :!: :!:
:torte: :birthday: :balony: :balony:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt sty 27, 2012 10:10 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Sto lat! Spelnienia marzen, radosci, milosci, wiary i nadziei.
Pociechy z Karinki i kociszczy
Wewnetrznej sily na kazdy dzien
Slonca nad glowa i wiatru w zagle :)

zyczymy my solangelica z TZem i ZOOska :) :1luvu: :piwa:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 27, 2012 10:38 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości ze ślicznej córci i kociastych oczywiście :torte: :birthday: :balony: :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt sty 27, 2012 14:15 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

sto lat :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sty 27, 2012 17:47 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Niech ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie.....no to zdrowie twoje w gardło moje :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :balony: :birthday: :torte:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt sty 27, 2012 18:54 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Casch tymczasują II

Dziękuję za pamięć i życzenia :oops: :oops: :oops:
Dziś prezent dał mi lekarz - zaproponował jednoczesny przeszczep nerki i trzustki :roll: i dał skierowanie do szpitala na badania przedprzeszczepowe.... :twisted: :twisted: :twisted:

Gardło moje raczy się dobrym winem gruzińskim - zapraszamy :piwa: :piwa:

joarkadia

[poprzednia][następna]