Mikuś w domku ! ;) Zdjęcia ! ; ]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 7:12 Re: Przytulaśna znajda czeka na dom (śpi w stodole) . PILNE !!!!

Mnie zauroczył, ale co z tego :cry: Kocham buraski, a takie z białymi znaczeniami to już ideał. Poza tym wiem, że kocurki są bardziej miziaste od kotek.Tak wynika z mojego doświadczenia.Kocurków miałam mniej niż kotek, ale były to często dorosłe, ogromne kocury, które pchały się na kolana, mruczały jak traktory i w ogóle były przekochane.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sty 25, 2012 10:15 Re: Przytulaśna znajda czeka na dom (śpi w stodole) . PILNE !!!!

Podnoszę! Hop po domek.

Polecam też ten wątek:
viewtopic.php?f=1&t=120970
Są tam adresy do ogłaszania, opis skuteczności, pomoc techniczna (jak robić ogłoszenia itp.)

Kciuki za maleństwo. DT konieczne - już jest zimno, a mają przyjść jeszcze mrozy.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sty 25, 2012 19:23 Re: Przytulaśna znajda czeka na dom (śpi w stodole) . PILNE !!!!

Za domek :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 25, 2012 20:40 Re: Przytulaśna znajda czeka na dom (śpi w stodole) . PILNE !!!!

A tyle kotów szuka domu :( Aż smutno się robi , jak można postępować tak z puchaczami :cry: Całego świata nie uratujemy :( Mikuś dziś porządnie pojadł i czekał na mnie pod samochodem przez pół dnia :roll: Co mam zrobić z tą biedną kicią . Jak mama była w Szwecji (miejscowość koło Witankowa) 2 dni temu widziała czarnego szczeniaczka z króciutkim ogonem , wydawał się jakimś rasowcem . Chodził za moją mamą krok w krok , chyba go ktoś wywalił . :roll:

Vika ..

Od: Pt sty 20, 2012 19:33

Post » Śro sty 25, 2012 20:57 Re: Przytulaśna znajda czeka na dom (śpi w stodole) . PILNE !!!!

Jeszcze jedno , może ktoś zrobić wydarzenie na Facebooku ja nie mam tam konta :wink: ; ]

Vika ..

Post » Czw sty 26, 2012 12:19 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Mogę zrobić - tzn. wstawić i zaprosić, ale potrzebuję:
treść ogłoszenia, namiary telefoniczne albo mailowe i jeśli chcesz wyadoptować niedaleko to zakres adopcji (miasto, województwo)
chyba, że adopcja może dotyczyć całej Polski, ale wtedy weź pod uwagę, że trzeba będzie szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej i transportu.
Zdjęcie mogę ściągnąć z pierwszego postu.
:ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw sty 26, 2012 12:42 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Mikuś jest od rana u mnie :1luvu: Jego ulubione miejsce do spania to pod rurą od kaloryfera za kanapą :mrgreen: Wciska się tam i śpi :ok: Kilka zdjęć Mikusia z pobytu u mnie będzie później :ryk: :ok: Facebook już nie potrzebny ; ]

Vika ..

Post » Czw sty 26, 2012 12:45 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Serio? 8O Zostaje u Ciebie na zawsze? Psy zaakceptowały maluszka?
Jeśli tak, to super - zmień tytuł, że ma już DS (czyli "dom stały") i będzie można zdjąć banerki z podpisu.

Czekamy na foty małego rosnącego łobuziaka :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sty 26, 2012 23:11 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Nie , nie ;] Było zimno więc wzięłam go na razie do siebie :ok: Nadal pilnie szuka DT

Vika ..

Post » Czw sty 26, 2012 23:28 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

To ja źle zrozumiałam.
I banerek już odpięłam. :oops:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sty 27, 2012 17:55 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Heh , Mikuś jest jak papuga albo szczurek :mrgreen: Jak trzymałam go na rękach i siedziałam na miau to wlazł mi na ramię i siedział przez półtora godziny :1luvu: A jak mnie zagrzał :ryk: Hm ma taki niewyraźny kawałek oczka na dole , dziwne :roll: On jest kochany :1luvu: :1luvu:
Wczoraj dwa razy narobił poza kuwete :evil: Ale dziś 2 razy zrobił w kuwecie :1luvu:
A Majka się obraziła na mnie :roll: Jak jej dotknę albo pogłaskam od razu miauczy i zwiewa :evil: Zazdrosna o Mikusia jest chyba :mrgreen:

Jak go ostatnio widzieliście wyglądał jak kupka nieszczęścia teraz jest śliczny :1luvu:
Obrazek

W jego maści można zauważyć że ma troche rudego :1luvu: :1luvu:

Vika ..

Post » Pt sty 27, 2012 18:13 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Vika .. pisze:W jego maści można zauważyć że ma troche rudego :1luvu: :1luvu:

Wygląda trochę jak trikolorka 8O
To na pewno chłopiec?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 27, 2012 18:49 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

na dziewczynkę nie wygląda :ryk: Ale trójkolorowy chłoptaś :?:

Vika ..

Post » Pt sty 27, 2012 19:59 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

eeee, tricolorowy chłoptaś niemożliwe :lol: ale jest bardzo ładny :) zdołasz się z nim pożegnać, jak znajdzie się dt lub ds? kwestia zwierząt mogłaby być prostsza i bardziej sprawiedliwa! :twisted: ale dobrze, że są takie dobre dusze :kotek: :ok:
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt sty 27, 2012 20:06 Re: Kochany Mikuś pokarany przez los PILNIE szuka DT ! ; ]

Ederlezi pisze:eeee, tricolorowy chłoptaś niemożliwe :lol: ale jest bardzo ładny :) zdołasz się z nim pożegnać, jak znajdzie się dt lub ds? kwestia zwierząt mogłaby być prostsza i bardziej sprawiedliwa! :twisted: ale dobrze, że są takie dobre dusze :kotek: :ok:

właśnie niemożliwe :ryk: zdołam , będzie miał lepiej moja Maja go nie lubi :D
Tylko nie ma chętnych na ten wybryk natury :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Vika ..

[poprzednia][następna]