Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 20:05 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

mi zupełnie nie leżą nowe plunge ( :idea: muszę poszukać, bo jeden, który zrobił się za duży teraz może być dobry :twisted: )
nie wiem czy kojarzysz te prototypowe modele?
ale halfcupy są ok, w ogóle to chyba bardziej mój krój /kurzy mi się piękny czerwony plunge Tiffany :| / z Maskaradek i Cleo mam tylko stare modele, więc nie wiem jakbym się w nowych czuła.

a ten z parkingu przypomina mi jednego, co był na forum hodowców, ale on chyba gdzieś na jesieni znaleziony
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw sty 26, 2012 22:54 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

ezzme pisze:mi zupełnie nie leżą nowe plunge ( :idea: muszę poszukać, bo jeden, który zrobił się za duży teraz może być dobry :twisted: )
nie wiem czy kojarzysz te prototypowe modele?

Miałam kiedyś taki cielisty plunge. Urodą to on nie grzeszył, ale był taaaki wygodny i robił efekt "wow". Niestety zrobił się za mały i poszedł w świat.
Ostatni jaki mierzyłam to był bodajże Onyks. Nie byłam w stanie go w ogóle ubrać ze względu na za krótkie ramiączka. Próbowałam też Cielusia i Chabra - jakoś się nie udało....

ezzme pisze:ale halfcupy są ok, w ogóle to chyba bardziej mój krój /kurzy mi się piękny czerwony plunge Tiffany :| / z Maskaradek i Cleo mam tylko stare modele, więc nie wiem jakbym się w nowych czuła.

No właśnie ja mam HP Fioletowy Krokodyl - ładnie leży, ale te ramiączka! Maskara jakaś jak one gryzą, aż mi się robią ślady brązowe na skórze. Więcej halfcupów od Effuniaka nie kupiłam. Nabyłam za to niezłą ilość Cleo i Maskaradek, a koniec końców doszłam do wniosku, że za bardzo mi się wbijają fiszbiny w mostek. Więc przerzuciłam się na plunge - padło na Deco i nie żałuję. Deco jest mega wygodne i dobrze trzyma.
Tiffany mam czarny i fiolet - kocham je nad życie, są przewygodne. Niestety tak jak Deco to one biustu nie trzymają. Poza tym szkoda mi ich tak na co dzień.

ezzme pisze:a ten z parkingu przypomina mi jednego, co był na forum hodowców, ale on chyba gdzieś na jesieni znaleziony

Bo to ten sam :wink: . Go! Go! mi o nim opowiadała.
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Pt sty 27, 2012 14:56 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

No nie uwierzę, ale tu cisza..........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sty 27, 2012 20:27 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Ezzme tu szła....ale nie doszła :P
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 27, 2012 20:28 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Jej już ciężko się chodzi, to trochę zejdzie :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 27, 2012 20:39 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Neigh pisze:No nie uwierzę, ale tu cisza..........

to ja napiszę

Manasalu pisze:
ezzme pisze:a ten z parkingu przypomina mi jednego, co był na forum hodowców, ale on chyba gdzieś na jesieni znaleziony

Bo to ten sam :wink: . Go! Go! mi o nim opowiadała.

ha! czyli dobrze kojarzę

z miękkich halfów miałam Szaraka i zadowolona jestem bardzo, przymierzałam też, któregoś krokodyla, ale leżał inaczej. strasznie podoba mi się Magnolia, ale nie miałam okazji przymierzyć.
z tego co piszesz to z usztywnianych mierzyłaś krój CH, może HP bardziej by Ci pasował?
właśnie się zaopatrzyłam w: http://www.ewa-michalak.pl/product-pol- ... arden.html przymierzałam też CH Koralika i chyba z tego kroju musiałabym brać większy rozmiar

kupiłam pierwszą rzecz dla małej :mrgreen: żółciutkie, takie trochę cytrynowe, body; to szczegół, że rozmiar od 6-9miesięcy - urośnie :wink:
aha: mała to Kalina /proszę się tylko zachwycać/

jeszcze podkład zakupiłam, i mama sobie sweter i piżamkę skompletowała-paseczkową

shira3 pisze:Ezzme tu szła....ale nie doszła :P

Alienor pisze:Jej już ciężko się chodzi, to trochę zejdzie :wink:

bo się rozpisać chciałam no!
chodzi się dobrze do momentu kiedy pamiętam, że może powinnam trochę wolniej niż zwykle :| i później się zasapuję na schodach :roll:

ezzme

Post » Pt sty 27, 2012 20:41 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Kalinki są fajne! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 27, 2012 20:43 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

shira3 pisze:Kalinki są fajne! :piwa:

ano :mrgreen:

ezzme

Post » Pt sty 27, 2012 20:56 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Podczytuję i jestem wam niezmiernie wdzięczna za krótki kurs biustonoszów - wreszcie wiem co to plunge, halfek...
W Poznaniu namierzywłam wreszcie jeden sklep z brafittingiem, jak zrobie kuchnię to się wybiorę co by pierś ogarnąć

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt sty 27, 2012 20:57 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Znam małą kalinkę - fajne imie i fajna dziewczynka :wink:

Bolkowa

Post » Pt sty 27, 2012 20:59 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

ezzme pisze:z miękkich halfów miałam Szaraka i zadowolona jestem bardzo, przymierzałam też, któregoś krokodyla, ale leżał inaczej. strasznie podoba mi się Magnolia, ale nie miałam okazji przymierzyć.
z tego co piszesz to z usztywnianych mierzyłaś krój CH, może HP bardziej by Ci pasował?
właśnie się zaopatrzyłam w: http://www.ewa-michalak.pl/product-pol- ... arden.html przymierzałam też CH Koralika i chyba z tego kroju musiałabym brać większy rozmiar

Hmm, chyba się trochę zraziłam do Effuniaków. Kontrola jakości stanowczo u nich szwankuje. Poza tym stosunek jakość/cena też nie bardzo do mnie przemawia. W porównaniu do zagramanicznych, które kupuję w sieci wypada to znacznie lepiej.

ezzme pisze:kupiłam pierwszą rzecz dla małej :mrgreen: żółciutkie, takie trochę cytrynowe, body; to szczegół, że rozmiar od 6-9miesięcy - urośnie :wink:
aha: mała to Kalina /proszę się tylko zachwycać/

Dobrze, że nie w różu :roll: . A Kalina to bardzo ładne imię.
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Pt sty 27, 2012 21:01 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Jedyna Kalina jaką znam - super dziewczyna :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 27, 2012 21:15 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

osobiście żadnej Kaliny nie znam, jedna, którą kojarzę z asp zajmuje się szkłem i ma różowe dredy, więc to dobrze wróży :ok:

bez różowości się nie obejdzie :wink: dużo ubranek dostałam od koleżanki i też się różowe trafiają, ale postaram się ograniczyć różowść

z polskich firm to chciałabym Comexim spróbować i podobno modele z Onlyher są bardzo fajne.
a i tak trzeba mierzyć i mierzyć :roll:

Bolkowa tylko uważaj, bo staniki wciągają ;)

ezzme

Post » Pt sty 27, 2012 21:20 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

ezzme pisze:Bolkowa tylko uważaj, bo staniki wciągają ;)

Czas najwyższy, żebym się wciągnęła i usztywniła zamiast biegac z dwoma tańczącymi melonami :roll:

Bolkowa

Post » Sob sty 28, 2012 0:56 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Temat zupełnie z kotów zszedł. Az pod wpływem wybrałam się na zakupy - wpadłam do Chantelle, ale w końcu na nic sie nie zdecydowałam. Tzn. może nawet i bym się zdecydowała, ale już nie zdążyłam wrócić przed zamknięciem.

Co do wystawy, to jednak pojadę z TŻ (i tak w końcu nie dokończyłam się umawiać na transport), chyba że jednak w ogóle zrezygnuję z wizyty na wystawie i zamiast życiem towarzyskim zajmę się zaległą robotą, zobaczę jeszcze. Neigh, co nie znaczy, że Twoja wizyta jest nieaktualna, jeśli będziesz chciała ciągnąć się do Warszawy specjalnie. W razie czego - nr telefonu mam ten sam, co kiedy brałam Kawę.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

[poprzednia][następna]