Tak jest, jak zwykle ma pani rację Pani Kryniu

krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym

AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym
No właśnie ....

dobry wybór, dostałam od córkiHanulka pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym
No właśnie ....
ja kcem.. widać inni nie muszom...![]()
![]()
![]()
![]()
poproszem:
BOURJOIS BLUSH ROZ NA POLICZKI 28zł
nr 33 lilas
Aniu.. i jeszcze sobie popatrzę na inne, ok? muszę zobaczyć kolor w perfumerii, a udać się mogę dopiero w niedzielę

Adrianapl pisze:a ktory z tuszy do rzes bylby warty polecenia? i najmniej uczulajacy?![]()
tak, zeby sie nie obsypywal w ciagu dnia i ciezko rozmazywal

Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym
No właśnie ....
![]()
![]()
![]()
poproszem:
nr 33 lilas
Aniu.. i jeszcze sobie popatrzę na inne, ok? muszę zobaczyć kolor w perfumerii, a udać się mogę dopiero w niedzielę

AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym
No właśnie ....
![]()
![]()
![]()
poproszem:
nr 33 lilas
Hanulka! Ania będzie za moment, to odpisze, ok?
a ten lilas to biore na bank 
Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i cisza, nikt nie chce być ładnym
No właśnie ....
![]()
![]()
![]()
poproszem:
nr 33 lilas
Hanulka! Ania będzie za moment, to odpisze, ok?
A ja myslałam, że to TY jesteś Ania![]()
a ten lilas to biore na bank

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości