Oktus i Hania cz 3 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 14:47 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

hej hej
popsuł nam sie laptop w domu :(
kotek w schronisku jest pod opieka lekarza ale nic wiecej nie wiem bo ta Pani przez przy tel nie jest poinformowana :( dzwoniłam w sobote powiedziała mi ze mam zadzwonic za ok 2 godz , zadzwoniłam to juz nikt nie odbierał :( dzonilam dzisiaj i dowiedziałam sie tylko tyle ze jest pod opieka lekarza i bierze antybiotyki, ale nie powiedziano mi nic wiecej np czy to chlopczyk czy dziewczynka ile bedzie leczony itp.Chciałam takie info miec bo szukam mu domku ...........
tamta kolezanka o ktorej wczesniej pisałam zastanowila sie i jednak nie wezmie kotka wiec szukam dalej.
bohatera nie ma na garażach ale tam sa ogrodki i jest gromadzia kotkow wiec myśle ze z nimi sie zakumplowal
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Wto sty 24, 2012 11:02 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

Kochane Ciocie musze wam sie pochwalic jestem naj :)
https://konkurs.whiskas.pl/FotoArchiwum.aspx
w 3 tygoniu to ja wygralam konkurs :)
Hania
dziekujemy za klikanie

ps podzielimy sie z bezdomniakami :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro sty 25, 2012 10:46 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

hej hej czy jest tu kto?wszystko ok?
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro sty 25, 2012 11:06 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:hej hej czy jest tu kto?wszystko ok?

czytałam poprzedni post ale nie wiem, czy Haneczka powinna sie cieszyć z tej wygranej :roll: (oby nie zaszkodziła ani jej ani Oktusiowi)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 26, 2012 14:03 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:hej hej czy jest tu kto?wszystko ok?

czytałam poprzedni post ale nie wiem, czy Haneczka powinna sie cieszyć z tej wygranej :roll: (oby nie zaszkodziła ani jej ani Oktusiowi)

hania podzieli sie z bezdomnikami :) spokojnie nie zawszkodzi je :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw sty 26, 2012 14:04 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

znajomy znajomego chce kotka.małego kotka bede chciała go przekonac do kociaka uratowanego z pomiedzy garaży ale jak by sie uparł na malego to tak sobie pomyslałam ze moze któras z Was ma malego tymczasa?
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw sty 26, 2012 14:25 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:znajomy znajomego chce kotka.małego kotka bede chciała go przekonac do kociaka uratowanego z pomiedzy garaży ale jak by sie uparł na malego to tak sobie pomyslałam ze moze któras z Was ma malego tymczasa?

ja mam małego Grzesia, kilkumiesięcznego ale on jeszcze nie do konca zdrowy no i nie szczepiony, więc lepiej niech znajomy weźmie tego kociaka z garaży (a co z tym drugim maluszkiem?)
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 26, 2012 14:41 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:znajomy znajomego chce kotka.małego kotka bede chciała go przekonac do kociaka uratowanego z pomiedzy garaży ale jak by sie uparł na malego to tak sobie pomyslałam ze moze któras z Was ma malego tymczasa?

ja mam małego Grzesia, kilkumiesięcznego ale on jeszcze nie do konca zdrowy no i nie szczepiony, więc lepiej niech znajomy weźmie tego kociaka z garaży (a co z tym drugim maluszkiem?)[/quote
on nie taki maluszek :) Bohater zakumplował sie z kociakami z ogródków , jest dzikus i nie podchodzi do ludzi , one sa dokarmiane ale praktycznie ich nie widac ....... maja swoj swiat nawet nie wiem ile ich jest 2-3 nie wiem
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 27, 2012 10:38 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

hej hej
jak wszystko dobrze pójdzie dzisiaj po mojej pracy jedziemy po uratowana koteczke do schroniska z jej nowa duża i duzym :):):):) ale sie ciesze :) Znajomi chcieli juz wczoraj po nia jechac ale ja sie nie wyrobilam bo mialam dentyste a chca zebym z nimi jechala :) zreszta dzieki temu przygotowali sie na przyjecie nowego domownika :kuwetka, legowisko, miseczki, zabawki :) mysle ze to bedzie bardzo dobry domek dla bidulki :)
zreszta najfajniejsze bylo to iż chcieli malego koteczka a ja im tylko powiedziałam o biduli z "między garażów" i juz nie chcieli innego kotke :) dzwonilam do schroniska powiedziałam pani że znalazł sie domek i bedziemy po kotke :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Nie sty 29, 2012 11:01 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:hej hej
jak wszystko dobrze pójdzie dzisiaj po mojej pracy jedziemy po uratowana koteczke do schroniska z jej nowa duża i duzym :):):):) ale sie ciesze :) Znajomi chcieli juz wczoraj po nia jechac ale ja sie nie wyrobilam bo mialam dentyste a chca zebym z nimi jechala :) zreszta dzieki temu przygotowali sie na przyjecie nowego domownika :kuwetka, legowisko, miseczki, zabawki :) mysle ze to bedzie bardzo dobry domek dla bidulki :)
zreszta najfajniejsze bylo to iż chcieli malego koteczka a ja im tylko powiedziałam o biduli z "między garażów" i juz nie chcieli innego kotke :) dzwonilam do schroniska powiedziałam pani że znalazł sie domek i bedziemy po kotke :)

Aguś, rozwijasz się :lol: :lol: :lol: tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie sty 29, 2012 20:42 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

dziewczyny koteczka juz od piatku w swoim domku.Nowi duzi daja jej mega duzo milosci i pieszczoch :) Ma na imie ESCAPE :) jest przecudna i taka smyranka :) jestem mega szczesliwa :)
pieknusia nie? :) a te zielone oczy ........... cudne :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon sty 30, 2012 7:18 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:dziewczyny koteczka juz od piatku w swoim domku.Nowi duzi daja jej mega duzo milosci i pieszczoch :) Ma na imie ESCAPE :) jest przecudna i taka smyranka :) jestem mega szczesliwa :)
Obrazek

czy te oczy mogą kłamać? :lol: :lol: :lol:
bardzo sie cieszę, że kicia znalazła swoje miejsce na ziemi :D , dzieki Tobie :1luvu: :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lut 10, 2012 15:59 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

mar9 pisze:
agakow82 pisze:dziewczyny koteczka juz od piatku w swoim domku.Nowi duzi daja jej mega duzo milosci i pieszczoch :) Ma na imie ESCAPE :) jest przecudna i taka smyranka :) jestem mega szczesliwa :)
Obrazek

bardzo sie cieszę, że kicia znalazła swoje miejsce na ziemi :D , dzieki Tobie :1luvu: :D

mam lepsza wiadomość :):)
ESCAPE ma braciszka :)!!!!!!!!!!! :) czarnego ok 2 letniego bidulka zabranego z lecznicy :)
super nie?:):)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Sob lut 11, 2012 11:53 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

agakow82 pisze:
mar9 pisze:
Obrazek

mam lepsza wiadomość :):)
ESCAPE ma braciszka :)!!!!!!!!!!! :) czarnego ok 2 letniego bidulka zabranego z lecznicy :)
super nie?:):)

suuuper :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lut 29, 2012 8:55 Re: Oktus i Hania cz 3 :)

co tam słychać u czarno-białego dueciku?
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]