Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 6:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Nasze głosy Panna 9 i Kawaler 20 :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 26, 2012 7:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ten bazarek to fajna zabawa, a przy okazji można pomóc potrzebującym.
Nie wiem czy ta cała dyskusja jest potrzebna...
Dla mnie - jest dobrze tak, jak jest.
Wydaje mi się, że najprostsze zasady są najlepsze - im więcej "kombinowania" tym chyba gorzej... Kupowanie głosów nie podoba mi się w ogóle i już. Tak mam, trudno. Nie można oddać głosu i nadal go mieć, tak jest w każdym głosowaniu... Nie można zjeść ciastka i wciąż go mieć.
Natomiast co do ilości zdjęć kandydatów to akurat nie uważam, by zwiększało to szanse wygranej. Czasem zwyczajnie nie można się zdecydować na jedno zdjęcie :wink:
Morfeusz został wicemisterem grudnia z jednym zdjęciem. To samo z Quinolką więc to chyba nie zależy od ilości zdjęć :wink:

Życzę owocnego rozwiązania problemu :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw sty 26, 2012 9:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Miss - 8 - Epica od Selene00
Mister - 13 - Tadeusz od ewa_mrau - uwaga, już głosowałam nan iego, przed czasem, ale żeby głos nie był 2x liczony :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sty 26, 2012 9:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Moje głosy:

Epica od selene00 (nr 8 ) - Miss
Jańcik od Sis (nr 6) - Mister

A pozostałych kandydatów również podziwiam!!! Wszyscy chwytają za serce i są naprawdę wspaniali :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 26, 2012 9:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Epica od selene00 (8) - Miss
Jancik :1luvu: od Sis (6) - Mister
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw sty 26, 2012 10:53 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

vega013 pisze:
MaryLux pisze:Miss: Gabi od vega013
Mister: Bazylek od Danusia

Gabi bardzo dziękuje :1luvu: Mówi, że to pewnie Kochana Inusia tak podszepnęła :1luvu:

Kulka też swoje dołożyła: pacnęła mnie łapą i powiedziała, że jak nie zagłosuję na Gabi, to ząbkami i pazurkami poprawi :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 26, 2012 10:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

moje głosy:

Lili nr 2
Feluś nr 1
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw sty 26, 2012 12:00 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Wydaje mi się, że zabawa powinna dostarczać frajdy wszystkim, którzy biorą w niej udział, czyli - mieć przejrzyste i sprawiedliwe zasady.

Ilość zdjęć - to chyba lepiej, że im więcej zdjęć, tym większa pula dla wygranych. Ilość i jakość zdjęć mz ma minimalny wpływ na ostateczny efekt glosowania.
Natomiast nie podoba mi się spamowanie na PW i na obcych wątkach. Podobnie jak nie podoba mi się pomysł z kupowaniem głosów. Albo zakładanie profilu tylko po to, by oddać głos.

Reklamę dozwoloną widzę tak:
- baner bazarku w podpisie i info, że kot X startuje w konkursie
- info w wątku zgłaszanego kota bądź beneficjenta (o ile go już znamy i jest to info wiążące - wszelkie przekręty skutkują skreśleniem z wygranych i banem na udział w przyszłych bazarkach misterowych)

PS. Jancik dziękuje za głosy :kotek:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sty 26, 2012 12:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ja głosuję na:
4.Zajączek od KaledoStar
4.BOGUŚ od Iweta
SHIRA
będzie jak znajdę czas;)

MonikaJ

Od: Czw wrz 09, 2004 22:41

Post » Czw sty 26, 2012 12:28 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Mój głos oddaję na
3.Zyta od Zyta Felicjańka :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw sty 26, 2012 12:40 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

wszystkie Kociusie mimo tego kalectwa są piękne :1luvu:
no ale na wszystkich nie można :( więc z ciężkim bólem:

miss - 5.Gabi od vega013 /spojrzenie na pierwszej fotce iście z filmowego kadru :D/
/Ominia to mój drugi Aliś :1luvu: Coco cudna i Hania, i Epica, i Bajeczka, i Lili, i Mamcia, i Zołza, i inne... ech! naprawdę to był ciężki wybór!/

mister - 9.Maniek od Danusia
ale w tym miejscu mógłby być każdy inny :1luvu:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw sty 26, 2012 13:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

w moich oczach jest tylko jedna możliwa misska - Stokrotka (nr 11) :1luvu: ukradła mi serce od pierwszej chwili kiedy ją poznałam :1luvu:

a nad miśterem muszę jeszcze pomyśleć...

edit:
myślałam, myślałam i na miśtera Kefir (nr 5) :)
Ostatnio edytowano Czw sty 26, 2012 18:21 przez novacianka, łącznie edytowano 1 raz

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Czw sty 26, 2012 14:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Miss nr 16 Coco od puszatek
Mister nr5 Kefir od dagmara-olga

Wybór ogromnie trudny, tyle pięknych kotów...
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw sty 26, 2012 14:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Sis pisze:Wydaje mi się, że zabawa powinna dostarczać frajdy wszystkim, którzy biorą w niej udział, czyli - mieć przejrzyste i sprawiedliwe zasady.

Ilość zdjęć - to chyba lepiej, że im więcej zdjęć, tym większa pula dla wygranych. Ilość i jakość zdjęć mz ma minimalny wpływ na ostateczny efekt glosowania.
Natomiast nie podoba mi się spamowanie na PW i na obcych wątkach. Podobnie jak nie podoba mi się pomysł z kupowaniem głosów. Albo zakładanie profilu tylko po to, by oddać głos.

Reklamę dozwoloną widzę tak:
- baner bazarku w podpisie i info, że kot X startuje w konkursie
- info w wątku zgłaszanego kota bądź beneficjenta (o ile go już znamy i jest to info wiążące - wszelkie przekręty skutkują skreśleniem z wygranych i banem na udział w przyszłych bazarkach misterowych)

PS. Jancik dziękuje za głosy :kotek:

ciekawe pomysly :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 26, 2012 14:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Amanda_0net pisze:Mój głos oddaję na
3.Zyta od Zyta Felicjańka :ok:

a mister?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]