Ale kota oglądał nasz wet-ropa w pyszczku,zęby się ruszają,kot bardzo słaby,nie ma złamań,odruchy nieprawidłowe.Zadzwoniłam do koleżanki-jeżeli kot rokuje może trafić do niej tylko na leczenie,ma za dużo kotów.Ja wziąć nie mogę -taki układ z TŻ,mam swoje 3 koty i zakaz brania jakichkolwiek

Opinia wet-kot rokuje.Zęby zostały wyrwane,kot dostał aminokwasy,kroplówkę,przeciwbólowe,antybiotyk,witaminy.Zabrałyśmy do siebie,potem z zastrzykami,zaleceniami pojechał do kolezanki.
Kot nie jadł sam,ale karmiony strzykawką połykał.Z legowiska wyczołgiwał się żeby zrobić siku.
09.012012-wizyta kontrolna-jest lepiej ale-widać że to kot po wypadku-całe górne wewnętrzne(

Wieczorem debata-leczymy czy dajemy za wygraną?LECZYMY!
10.01.2012-Mickiewicz zjada z ręki pokrojonego kurczaka

I tak powolutku dobrnęliśmy do następnego tygodnia.Niestety-kot wylizuje futro na łapach,do gołej skóry

kot został wykapany w specjalnym preparacie(nie wiem jaki) lubi pływać

21.012012 -Mickiewicz z racji obowiązków koleżanki ,mimo obrazy TŻ trafiła do nas na kilka dni.Mickiewicz wygląda źle,chodzi źle-prawdopodobnie ma uszkodzony błędnik,kręci się w koło,przewraca się jak chodzi,ma złą koordynację.
Ale Mickiewicz kocha jeść,trafia do kuwety jak kuweta jest w zasięgu wzroku,ma bardzo czuły słuch,nie lubi jak się jej dotyka uszy(chyba z powodu urazu),weszła już kilka razy na kanapę sama,zeszła kilka razy w przeżywając w tym ze 2 upadki.
I moje pytanie- może ktoś miał takiego kota?Jaka jest szansa na całkowite wyzdrowienie(przekrzywienie głowy na pewno zostanie,to wiem)
Mickiewicz nie ma domu,pewnie trudno będzie jej go znaleźć,sytuacja patowa

Imię Mickiewicz zawdzięcza mojej córce i wetowi który zapytał-co mam wpisać do komputera w rubryce imię?Na to moja córka Magda- przecież wiadomo-Mickiewicz