Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Jupiiiiiiiiiiiii! Na pewno będę
A czy potem będę mogła wypożyczyć konkursowe prace plastyczne? Tak na tydzień mniej więcej? Moi pracowi emeryci też chcą mieć Dzień Kota, ma być 16.02 o 14
ewung pisze:Ja na pewno. Tylko nie pamiętam jak pracuję - czy będę mogła być od początku
moze Karol też:DThorkatt pisze:MaryLux pisze:Jupiiiiiiiiiiiii! Na pewno będę
A czy potem będę mogła wypożyczyć konkursowe prace plastyczne? Tak na tydzień mniej więcej? Moi pracowi emeryci też chcą mieć Dzień Kota, ma być 16.02 o 14
![]()
oczywiście - prace jak najbardziej
MaryLux pisze:Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Jupiiiiiiiiiiiii! Na pewno będę
![]()
oczywiście - prace jak najbardziej
A potem prace na bazarek!
Thorkatt pisze:Prosze również o plastikowe nakrętki, bedą dla Schroniska w Przyborówku
dagmara-olga pisze:fanty na loterię będą od soboty najpewniej u mojej mamy - proszę uzgodnijcie odbiór / dostawę do szkoły
jessi74 pisze:ja też będę miała fanty na loterię, Thorkatt, wcześniej dostarczyć? czy może być w sobotę?
w sumie wolałabym wcześniej , bo znając życie nie uda mi się dotrzeć na czas w sobotę
odpowiadam drugi raz, bo jak sie okazuje Gusia zresetowała komputer i odp nie doleciałaGibutkowa pisze:No chyba tym razem dam radę i ja (Ewelina mnie zatarga za włosy)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość