Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Jak tam Misiu
Marzenia11 pisze:Jest pani zainteresowana adopcją Misia - napisałam jej narazie maila i nie mam pewności czy zbytnio nie zniechęciłam pisząc o sercu i sapaniu Misia ....zobaczymy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aburacze pisze:Marzenia11 pisze:Jest pani zainteresowana adopcją Misia - napisałam jej narazie maila i nie mam pewności czy zbytnio nie zniechęciłam pisząc o sercu i sapaniu Misia ....zobaczymy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo mocno trzymamy kciuki![]()
![]()
![]()
(Myślę, że pani nie zniechęci się, w ogłoszeniu przecież jasno jest napisane że Miś ma problemy krążeniowo-oddechowe i wymaga opieki weterynaryjnej).
Adam
Marzenia11 pisze:Wygląda na to, ze Mis załapał jak ma się bawić z Miką i właśnie się ganiają, a nawet jak chce skoczyć to jakoś łagodnie to robi na tyle, ze Mika machnie łapą i zdąży uciecI się ganiają. Ale za każdym razem gdy Miś się zaczaja na Mikę to pozostałe kotki czujnie podnoszą łebki i obserwują czy interweniować, czy też nie.
Natomiast Mis się realizuje swój łowczy instynkt w polowaniu na.... myszki. Ileż się nakręci rudą doopką, a ile się nasapie, łapą ostro pacnie, popodrzuca itp.
Na dręczenie myszek się zgadzam
Marzenia11 pisze:aburacze pisze:Marzenia11 pisze:Jest pani zainteresowana adopcją Misia - napisałam jej narazie maila i nie mam pewności czy zbytnio nie zniechęciłam pisząc o sercu i sapaniu Misia ....zobaczymy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo mocno trzymamy kciuki![]()
![]()
![]()
(Myślę, że pani nie zniechęci się, w ogłoszeniu przecież jasno jest napisane że Miś ma problemy krążeniowo-oddechowe i wymaga opieki weterynaryjnej).
Adam
No może tak a poza tym jak ma się zniechęcić to lepiej teraz niż potem.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 137 gości