DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 2:27 Re: DT Smarti 8 - zima...

Dziękuję Marzenia, my również :) Trzymam kciuki za Wasze kolejne adopcje i ślę rozmruczane pozdrowienia od Kociejów.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Czw sty 26, 2012 7:51 Re: DT Smarti 8 - zima...

Botwinka, cudne foty :1luvu:
Fajnie, że Sznycek się tak szybko dogadał z Rysiem :ok:

I fajnie, że kura znalazła swój dom :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 26, 2012 10:35 Re: DT Smarti 8 - zima...

Nie no kura wymiata wszystkie niusy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 26, 2012 11:21 Re: DT Smarti 8 - zima...

Przed chwilą usłyszałam: "Starość zaczyna się wtedy , gdy schylając się po coś zastanawiamy się co można jeszcze podnieść przy okazji" :ryk: :ryk: :ryk:
muszę zapamiętać :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sty 26, 2012 12:54 Re: DT Smarti 8 - zima...

Marzenia11 pisze:Przed chwilą usłyszałam: "Starość zaczyna się wtedy , gdy schylając się po coś zastanawiamy się co można jeszcze podnieść przy okazji" :ryk: :ryk: :ryk:
muszę zapamiętać :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok:

Botwinko-właśnie dziś w nocy myślałam że muszę zapytać co u was słychać ...a tu takie piękne wieści :D
Sznycelek jest szczęśliwy i to widać gołym okiem-dziękuję Wam za to :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Klauduska-dzięki za informacje-z jakiej okolicy ta rodzinka?
Strasznie mi przykro z powodu Kari.. teraz jak wróci do Ciebie to musi pewnie posiedzieć trochę dłużej-kilka tygodni- i musisz jej dać jeszcze więcej serca o ile to możliwe..bo wiesz że szybkie znalezienie nowego domku może spowodować u niej chorobę-zwłaszcza jeśli kicia jest taka nieśmiała i zetresowana..
strasznie kici współczuję :roll: :roll: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 26, 2012 15:23 Re: DT Smarti 8 - zima...

Marzeniu-poszły do Ciebie maile pani z Sierpca-też idealnej dla Kałbojsika/Maciunia.
szukamy więc kogoś do wizyty pa w Sierpcu.

Jak wiadomo wizytę w Starożrebach przeprowadzi p.Maria z Tozu która uratowała i przygarnęła kurę :D

Oglądałam mapę-Sierpc jest 59 km za Starą Wroną a Starożreby w połowie drogi między Sierpcem a Starą Wroną a więc ogólnie to rzut beretem :D :ok: :ryk: :ryk:

oczywiście chętnej do wizyty osobie spoza Sierpca mój biedny i schorowany TŻ zwraca pieniążki za dojazd :ok:
oby tylko ktoś chętny na tę wizytę się znalazł bo szkoda takich fajnych domków..

Edit:
Stara Wrona jest jakieś 20 km za Łomiankami :D
Ostatnio edytowano Czw sty 26, 2012 15:31 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 26, 2012 15:28 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Smarti, załóż na tę wizytę osobny wątek z tytułem "Kto zrobi wizytę w Sierpcu?" - tak chyba będzie większa szansa, że problem zostanie zauważony.
Ew przeszukaj użytkowników po lokalizacji, ale od razu mówię, ze nie wiem jak to zrobić :P
Czy w ogóle jest taka opcja wyszukiwania na miau.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw sty 26, 2012 16:32 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Ja tylko zachęcę, że w Sierpcu jest przepiękny, wielki skansen, naprawdę długie tereny spacerowe, śliczne wiatraki i młyny, można zjeść chleb taki prosto wypieczony, wielki i pachnący z masłem świeżo tłuczonym... pychotka!

Może jak kto czasem jeździ Wawa-Toruń przez Płońsk i Sierpc właśnie, to by się zatrzymał na chwilę..? Mam kolegę w Płońsku, ale on nie kociasty :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 26, 2012 16:33 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

hanna1974 pisze jakby była z Sierpca. Może spróbujcie na PW?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw sty 26, 2012 22:01 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Szalony Kot pisze:Ja tylko zachęcę, że w Sierpcu jest przepiękny, wielki skansen, naprawdę długie tereny spacerowe, śliczne wiatraki i młyny, można zjeść chleb taki prosto wypieczony, wielki i pachnący z masłem świeżo tłuczonym... pychotka!

smarti? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bo moim zdaniem sama musisz ocenić te wszelkie odległości i tę panią... (żeby nie było tak jak ze Sznycelkiem), maile przeczytałam.

Marzenia11

Post » Czw sty 26, 2012 23:15 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Może Kuleczka? Jak myślicie?
viewtopic.php?f=13&t=138376

Marzenia11

Post » Pt sty 27, 2012 7:57 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Cześć Smartinkowo :-)
Nie zamarzliście tej nocy? U nas prawdziwa syberiada :wink:

Marzenia, ścinki spakowane - postaram się dzisiaj wysłać.

Erin

Post » Pt sty 27, 2012 11:25 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

faktycznie wschodnia ściana Polski to dziś Syberia. brrrrr!!!
pozdrawiamy o poranku ;)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt sty 27, 2012 11:49 Re: DT Smarti 8 - Kto nam pomoże robiąc wizytę PA w Sierpcu !!

Turkusowa, dziś to jeszcze nic.
Za kilka dni ma być około -20 w nocy :strach:

Erin

[poprzednia][następna]