Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:Miśka74 pisze:(...) dostał niesterydowy lek przeciwzapalny, bo dziąsła nadal czerwone, osłonowo lek na żołądek i środek przeciwbólowy.
Miśka, uważaj proszę na niesterydowe środki przeciwzapalne u kota.
A jaki to przeciwbólowy lek?
P.S. Silverek na tym zdjęciu w zlewie -> urósł strasznieCiekawa jestem, jakie te jego jajca duże już
Miśka74 pisze:no niestety nie jest lepiej. musimy mu usunąć ten korzeń, bo podejrzewamy, że to on powoduje większość tych sensacji. Pomyśl proszę o nas ciepło w sobotę o 14.30...edytuję, bo sobie przypomniałam-jak tam rujka u Twojej kici?
LaRosaNegra87 pisze:Miśka74 pisze:no niestety nie jest lepiej. musimy mu usunąć ten korzeń, bo podejrzewamy, że to on powoduje większość tych sensacji. Pomyśl proszę o nas ciepło w sobotę o 14.30...edytuję, bo sobie przypomniałam-jak tam rujka u Twojej kici?
Oczywiscie ze pomysle!!!Rujka nadal cieżko, Kaja krzyczy non stop
Pełza po podłodze, wierzga się, chce bardzo wyjść na dwór pewnie do kocurka, bo Misia kastrat na nią nie reaguje
Dzwoniłam do weta zapytać co w tej sytuacji zrobić, czy zastrzyk hormonalny pomoże, to powiedział że tak, ale nie poleca ze względu na ropne zapalenie macicy (ponoć zastrzyki hormonalne bardzo często je powodują) tak, że na razie czekamy na koniec kociego okresu i będziemy ciachać
Tyle u nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości