Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia łachudra pisze:Problem w tym, że ona jada tylko karmę dla alergików, bo ma alergie pokarmową, a takie nie odkłaczają. Kiedy podałam jej pastę odkłaczającą, też zaraz zaczęła się drapać i na ciele pojawiły się strupy. Dziś w nocy wymiotowała dwa razy ale to tylko odrobina śliny z kilkoma małymi kłaczkami, za drugim razem bez kłaków. Rano jak zwykle miauczała i zaciągnęła mnie do miski. Kiedy wsypałam jedzenie, zjadła 2-3 granulki i i już więcej nic.Szukam jakiejś przychodni, zamówię taksówkę i jedziemy. O ile jakiś taksówkarz zgodzi się przewieźć kota
felin pisze:Kocia łachudra pisze:Problem w tym, że ona jada tylko karmę dla alergików, bo ma alergie pokarmową, a takie nie odkłaczają. Kiedy podałam jej pastę odkłaczającą, też zaraz zaczęła się drapać i na ciele pojawiły się strupy. Dziś w nocy wymiotowała dwa razy ale to tylko odrobina śliny z kilkoma małymi kłaczkami, za drugim razem bez kłaków. Rano jak zwykle miauczała i zaciągnęła mnie do miski. Kiedy wsypałam jedzenie, zjadła 2-3 granulki i i już więcej nic.Szukam jakiejś przychodni, zamówię taksówkę i jedziemy. O ile jakiś taksówkarz zgodzi się przewieźć kota
Pasta odklaczająca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 67 gości