Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 22:22 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

echs..jakbym tam była :1luvu: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie sty 22, 2012 22:33 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Z pozdrowieniami dla Cieplej, bo to trochę Jej rejony ;]

Chałupy wczoraj rano.

Obrazek

Przepiękne zdjęcie.
Aż poczułam zimną bryzę.

Wstałaś o świcie czy znów nie kładłaś sie spać :wink:?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie sty 22, 2012 22:44 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

pieknie :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sty 23, 2012 4:46 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Niestety wstawałam... bolało ;]

Cieplutka, Ty z Władywostoku jestes? Czy coś mylę?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon sty 23, 2012 19:28 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Niestety wstawałam... bolało ;]

Cieplutka, Ty z Władywostoku jestes? Czy coś mylę?

tak dokładnie tak..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon sty 23, 2012 23:59 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Szalona, po wydaniu Zajączka tymczasów 5 plus moje dwa. (oficjalna wersja dla rodziców i w pracy, to że w sumie mam pięc kotów :P )

Ha, Asia Ciepła i Asia Seja - obie z Władywostoku :D Śmiesznie :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto sty 24, 2012 0:36 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

No nie wiem, jakoś tak. Ja wszystko robię na opak. To i kategoryczne zmniejszenie kotostanu tak mi wyszło. A poważnie - trafily do mnie Pączek i Pyza z mojego osiedla, które miały iśc do innego DT..ale po zlapaniu okazalo się, z że z powodu problemów osobistych DT się wycofał... No i zostaly u mnie dwa gamonie... Ładne i słodkie, tylko dzikawe.
Musze jakoś przearanżować przestrzeń, żeby mi się takie dziki nie mialy gdzie chować...

KaleidoStar

Post » Wto sty 24, 2012 0:42 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Zajączek ma nowe imię. Nazywa się teraz Fruzia :1luvu:
Pani się w niej zakochała. Fruzia cztery dni siedziała za szafą, ale teraz już wędruje za swoją nową panią krok w krok. Też to przerabiałam ;]
Jeszcze syczy na obcych..ale robi postępy. Jest tam kochana i rozpieszczana. To chyba naprawdę TEN dom. Może niedługo puszczę kciuki, które na wszelki wypadek nadal trzymam. I wiem, że Aya też.
Poprosilam o zdjęcia w trybie pilnym ;]

KaleidoStar

Post » Wto sty 24, 2012 20:06 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Szalona, po wydaniu Zajączka tymczasów 5 plus moje dwa. (oficjalna wersja dla rodziców i w pracy, to że w sumie mam pięc kotów :P )

Ha, Asia Ciepła i Asia Seja - obie z Władywostoku :D Śmiesznie :D

cześć Anka :1luvu:
a co w tym śmiesznego niby he :?: :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro sty 25, 2012 15:13 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

A bo widzisz, jaki ten świat mały ;]

Kochane cioteczki, już można głosować w konkursie na miss i mistera miau w kategorii niepełnosprawne :] Przypominam, że Zajączek/Fruzia wystawiona do Miss-ki ;] Chociaż mi Danusia zrobila Bajeczką konkurencję ;] Ale też Mańka i Bazyla do Misterów wystawiła - przynajmniej od razu wiedziałam na kogo głosować ;] Bazylek maj laf ;]

KaleidoStar

Post » Czw sty 26, 2012 22:05 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Zajączek ma nowe imię. Nazywa się teraz Fruzia :1luvu:
Pani się w niej zakochała. Fruzia cztery dni siedziała za szafą, ale teraz już wędruje za swoją nową panią krok w krok. Też to przerabiałam ;]
Jeszcze syczy na obcych..ale robi postępy. Jest tam kochana i rozpieszczana. To chyba naprawdę TEN dom. Może niedługo puszczę kciuki, które na wszelki wypadek nadal trzymam. I wiem, że Aya też.
Poprosilam o zdjęcia w trybie pilnym ;]

:ok: oj trzymam :kotek:
Jak tylko dostaniesz fotki lub tam pojedziesz-pamietaj o mnie;-) wszelkie info wyczekiwane.
Szukam jakiegokolwiek zdjecia lepszego Tolka....kurcze miałam plan aby Arlekinke z Tolkiem wyadoptować (zdjecia nie mam) ale pani chyba juz przekonana do adopcji dwóch kocurków od Sabiny (braci nierozłaczków z miauhotelu).
Jeszcze czekam na decyzje, ma byc jutro :ok:
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Czw sty 26, 2012 22:40 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Zaraz coś Ci podeślę...

KaleidoStar

Post » Nie sty 29, 2012 14:15 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

U nas znowu zawirowania w kotostanie :D

Layla znalazla wczoraj śliczne stworzonko wyziębione, jako że nie bylo mnie w domu, kotka przenocowała u Seji, za kilka godzin będzie u mnie. Przesiedzi trochę, zrobimy sterylkę, usuniemy przepuklinę. Jak do tego czasu nikt się nie zainteresuje, spróbuję Nutellę wcisnać mojemu tacie na tymczas ;]
Ale myślę, że chętni będą. No bo zobaczcie: (foto by Seja)

Obrazek

Obrazek

A druga zmiana, to..moja ukochana Rejcia, tymczaska Sejowa przyjedzie do mnie na wakacje ;] Bo Seja musi ją gdzieś przechować na czas perturbacji przeprowadzkowych.

PS Chciałam też nieśmialo przypomnieć, że dziś mija termin głosowania w konkursie-bazarku na miss i mistera miau, w którym to konkursie starstuje Fruzia, zwana Zajączkiem kiedyś :)

KaleidoStar

[poprzednia][następna]