Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:Więcej szczegółów o dzikiej mamie Filipka z Ołbińskiej, która mieszka koło Kłodzka: nie jest już taka dzika, mieszka w domu , daje się głaskać i jest bardzo lubiana (wręcz uwielbiana)przez pana domu!
Gibutkowa pisze:ossett pisze:Więcej szczegółów o dzikiej mamie Filipka z Ołbińskiej, która mieszka koło Kłodzka: nie jest już taka dzika, mieszka w domu , daje się głaskać i jest bardzo lubiana (wręcz uwielbiana)przez pana domu!
No tak, te baby to sobie potrafią chłopa wokół palca zakręcićCo czytam jakiś wątek to sobie kotka Pana domu wokół pazurka owinęła - u mnie z resztą to samo, mój chłop już potrafi interpretować różne pomruki Sibelki i wie co w danej chwili chce. Właśnie przed chwilą Sibel mruknęła a mój chłop "już idę" po czym podszedł do szafy żeby córunia mogła po nim zejść na podłogę
babazgaga pisze:Dziewczyny,
Nie wiem czy pamiętacie historię z zeszłego roku, kotki trikolorki Jagusi która przybłąkała się do warsztatów koło Magnolii, i której szczęśliwie udało się wrócić do domu, z którego zaginęła. Wczoraj zadzwonił do mnie pan Janusz, właściciel tegoż warsztatu z historii z Jagusią, że parę dni temu przybłąkał się kot - ewidentnie domowy, miły i czysty, pcha się na ręce, itede, itepe. Płeć nieznana.
Pan Janusz będzie go karmił, ale kot ewidentnie komuś zaginął, więc wklejam tu zdjęcie, żeby Was i wszystkich wkoło uczulić - może natkniecie się na ogłoszenie, że ktoś go szuka. Lepszego niestety nie mam...
jessi74 pisze:babazgaga pisze:Dziewczyny,
Nie wiem czy pamiętacie historię z zeszłego roku, kotki trikolorki Jagusi która przybłąkała się do warsztatów koło Magnolii, i której szczęśliwie udało się wrócić do domu, z którego zaginęła. Wczoraj zadzwonił do mnie pan Janusz, właściciel tegoż warsztatu z historii z Jagusią, że parę dni temu przybłąkał się kot - ewidentnie domowy, miły i czysty, pcha się na ręce, itede, itepe. Płeć nieznana.
Pan Janusz będzie go karmił, ale kot ewidentnie komuś zaginął, więc wklejam tu zdjęcie, żeby Was i wszystkich wkoło uczulić - może natkniecie się na ogłoszenie, że ktoś go szuka. Lepszego niestety nie mam...
może faktycznie ktoś go szuka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 788 gości