TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Pchantuś dzięki za wstawienie fotki Morfiego :lol:

Tak jak juz pisała Kociera Ozziek w nocy zrobił siku jego brzuch już był tak wielki jak u kotnej kotki , przed chwilka też zrobił siku :lol: :ok:
A u weta dostał kolejne leki i w czwartek znów dostanie lek n pęcherz .

Fibi też dziś dostał zastrzyk na te jego bolesną miednice/stawy , i jest już coraz lepiej . W piątek kolejny zastrzyk .

A Karolek miał dziś przycięte zęby .

No a Tofik mi dzis rano znów nasikał , no ale rano to sie może zdążyć , ale po powrocie ze spaceru obsikał świeży koc - legowisko i to dwa razy ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 24, 2012 1:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfi :1luvu: :1luvu: :1luvu: Buziaczki sle w ten sliczny pyszczek :*:*:*:* Poczekaj no, kicius kilka dni, a duzi pokochaja cie tak, jakbys z nimi mieszkal od malenkiego kociaka :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 24, 2012 1:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ide spac, mrusie, choc nie wiem, czy uda sie zasnac... zab mnie wsciekle rozbolal, nagle... jutro pilnie do dentysty trzeba bedzie zaiwaniac.... Leki przeciw bolowe prawie przestaly dzialac... 8O

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 1:21 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

och , denstysta :twisted: ja jestem umówiona na 31 :x jak ja tego nie lubie :mrgreen:

Vika ..

Od: Pt sty 20, 2012 19:33

Post » Wto sty 24, 2012 10:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Cześć Mruczki...
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 24, 2012 12:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Vika .. pisze:och , denstysta :twisted: ja jestem umówiona na 31 :x jak ja tego nie lubie :mrgreen:

ja mam na 5 lutego ale niestety dzis musze sie "wprosic" z wscieklym bolem. Noc zarwana, spalam moze ze 3 godziny tylko.
Nie chcem ale muszem :?
tez nie lubie wizyt u dentysty ale co zrobic? :roll: Dobija mnie wogole latanie po lekarzach, dlatego sie nie dziwie zwierzetom, ze tak sie stresuja kazda wizyta u weta. :roll:

Kociara82

Post » Śro sty 25, 2012 0:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z348520312 co myslicie o tym ogloszeniu? Moze to szansa dla Urwiska? Malenki to on nie jest, choc pieszczotliwie mozna tak do niego mowic, on sie rozmruczy na te slowa :1luvu: Ale to mlody kicius, pelen energii, wesoly, bardzo towarzyski i kontaktowy.... :1luvu: :1luvu: no i jest bialo czarny w latki tak jak marzy sie autorowi ogloszenia :1luvu: slicznotek nasz przekochany :1luvu:

Mysle ze w weekend lub zaraz z poczatkiem przyszlego tygodnia wpadne znow w odwiedziny do mrusiow. Ten tydzien musze poswiecic na sprzatanie i porzadki... :oops:

Kociara82

Post » Śro sty 25, 2012 12:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi i dziś ładnie sie wysiurał :lol: Dostał antybiotyk jutro cartrophen .

Eustaszek dziś dostał też cartophen ( dostaje co 3 tyg ) .

A Mati dostała co tygodniową dawke antybiotyku .

No a wizyta p/a w sprawie Tofika wypadła super i zamieszka w Gliwicach :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sty 25, 2012 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:lol: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sty 25, 2012 20:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Ozzi i dziś ładnie sie wysiurał :lol: Dostał antybiotyk jutro cartrophen .

Eustaszek dziś dostał też cartophen ( dostaje co 3 tyg ) .

A Mati dostała co tygodniową dawke antybiotyku .

No a wizyta p/a w sprawie Tofika wypadła super i zamieszka w Gliwicach :lol:

Ozzi :1luvu: :ok: :piwa: ja juz slow nie mam na to, by okreslic jak bardzo jestem z Ciebie dumna, kotku kochany :1luvu: Po raz kolejny pokazales nam, ze jestes o wiele, wiele silniejszy, niz myslelismy :1luvu: Moje kochane slonko :1luvu:

No, Toficzku :1luvu: :ok: Ciesze sie bardzo :) Teraz bedziesz mial to, czego tak bardzo pragniesz-uwage skupiona tylko na sobie tez ;)
Sporo juz wycierpiales w tak mlodym wieku, teraz pora na spokoj, cieply dom i kochajacych ludzi :) I wlasnie to bedziesz mial na zawsze juz :) :ok:

Kociara82

Post » Pt sty 27, 2012 1:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa potrzebuje kilku osob do opieki nad jej gromadka. Na razie nie na juz, ale moga byc potrzebni niebawem.
Ma zle wyniki badan MRI mozgu. Rezonans wykazal u niej torbiel w okolicach szyszynki. Wielkosc 9 mm. Jesli bedzie trzeba to operowac, ktos musi pomoc w opiece nad zwierzakami na czas jej pobytu w szpitalu!!

Kociara82

Post » Pt sty 27, 2012 15:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Justa potrzebuje kilku osob do opieki nad jej gromadka. Na razie nie na juz, ale moga byc potrzebni niebawem.
Ma zle wyniki badan MRI mozgu. Rezonans wykazal u niej torbiel w okolicach szyszynki. Wielkosc 9 mm. Jesli bedzie trzeba to operowac, ktos musi pomoc w opiece nad zwierzakami na czas jej pobytu w szpitalu!!

przypomne, bo w razie potrzeby grupa sie musi zorganizowac znacznie wczesniej, zeby Justa spokojna byla o swoje skarby.

Kociara82

Post » Pt sty 27, 2012 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynko, kciuki za Twoje zdrowie, niestety przy zwierzakach nie pomogę ale wierzę , że znajdą pomoc i że szybko do nich wrócisz.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt sty 27, 2012 23:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa :roll: :( :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 27, 2012 23:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jakby malo tego bylo jeszcze ma problem z kompem.... :roll:
we wtorek kolejne badania, zobaczymy, co powie lekarz. Nie wyglada to wstepnie najgorzej, ale poczekajmy na dokladne badania :)

Kociara82

[poprzednia][następna]