Miya2 pisze:To super wiadomość,jest przekochany. To może domek tez się pojawi niedługo.
Moje serce podbił od razu, mam nadzieję, że ktoś podaruje mu najlepszy domek pod słoncem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miya2 pisze:To super wiadomość,jest przekochany. To może domek tez się pojawi niedługo.
Miya2 pisze:A co z tą kicią która wróciła z adopcji, Neską? Swoja drogą ręce opadają - oczekiwania wobec kota. Ciekawe czego sie spodziewali,ze kawę będzie podawał![]()
Mam nadzieję,że Sisi szybko się poprawi i dziewczyny pójdą szybko do nowego domku, a o Tadzia ktoś chyba pytał, jest szansa na DT?
Miya2 pisze:A co z tą kicią która wróciła z adopcji, Neską? Swoja drogą ręce opadają - oczekiwania wobec kota. Ciekawe czego sie spodziewali,ze kawę będzie podawał![]()
Catka pisze:Neska została awaryjnie umieszczona u bubu ale nie może tam zostać na dłużej.
dzikafretka pisze:Catka pisze:Neska została awaryjnie umieszczona u bubu ale nie może tam zostać na dłużej.
Catka-Ty wiesz
Uszek chętnie wylizałby jakąś koteńkę (taką co by go nie pacała łapką za każdym razem jak Nula). To byłby bardziej TDT, bo nie wiem jak będzie ze mną finansowo po 1 kwietnia (kończy mi się umowa w pracy)...
dzikafretka pisze:Zapraszam na bazarek dla FZL, oby się cosik nazbierało na kociaki!
viewtopic.php?f=20&t=138291
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 295 gości