puszatek pisze:pewnie![]()
bez Felusia by się nie odbył konkurs
![]()
jeszcze nie widziałaś![]()
![]()
to lecę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:pewnie![]()
bez Felusia by się nie odbył konkurs
![]()
jeszcze nie widziałaś![]()
![]()
kamari pisze:Feluś, Feluś...mam go na codzień, wiem, że piękny![]()
Gosia, jak się zaraz zdenerwuję...gdzie mój Puniek? i Michalina?
I szykować mi się na imprezę 15 kwietnia w WarszawieBiednej, umierającej kobiecie (wiem, cios poniżej pasa
![]()
) odmówić nie możecie
vip0 pisze:kamari pisze:Feluś, Feluś...mam go na codzień, wiem, że piękny![]()
I szykować mi się na imprezę 15 kwietnia w WarszawieBiednej, umierającej kobiecie (wiem, cios poniżej pasa
![]()
) odmówić nie możecie
No wrzuciłam dzis cos tam na częstochowski...zapraszam do obglądnięcia.
No bo Feluś to Feluś...ale głosowanie wstrzymane do jutra
.
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Feluś, Feluś...mam go na codzień, wiem, że piękny![]()
![]()
) odmówić nie możecie
No wrzuciłam dzis cos tam na częstochowski...zapraszam do obglądnięcia.
No bo Feluś to Feluś...ale głosowanie wstrzymane do jutra
.
Michalina w tramwaju cudna, ale mój gruby Puś, po porostu boski![]()
![]()
![]()
Gosiu, tak szczerze, to odkąd ciebie nie ma, ja na częstochowski wątek nie zaglądam. Nie mam po co.
Wróć do nas. Tęsknimy za tobą
kamari pisze:Małgoś, możesz "śmiecić" u Izy, możesz u mnie ile chcesz. Nie powiemy ci złego słowa bo cię kochamy i chcemy, żebyś z nami została.
ALE ZA WYSTAWIANIE PUNIA NA LICYTACJĘ OSOBIŚCIE UBIJĘ, BO OD DAWNA WIADOMO, ŻE MÓJ CI ON![]()
![]()
I niczyj inien
vip0 pisze:kamari pisze:Małgoś, możesz "śmiecić" u Izy, możesz u mnie ile chcesz. Nie powiemy ci złego słowa bo cię kochamy i chcemy, żebyś z nami została.
ALE ZA WYSTAWIANIE PUNIA NA LICYTACJĘ OSOBIŚCIE UBIJĘ, BO OD DAWNA WIADOMO, ŻE MÓJ CI ON![]()
![]()
I niczyj inien
Totyż w końcu nie wystawiłam.
Ale chciałam nadmienić, że mam pytanie. Dlaczego jeden z Twoich kotów, Mario, z racji gabarytów bardzo mi bliski, jest notorycznie pomijany przy foceniu? I nie o Felutka chodzi
. I ja bym właśnie kciała go obejrzeć w innej pozie niż w zlewie. No i jak tak można wogóle?
puszatek pisze:bo nie było wiadome...Coco to chłopiec czy dziewczynka
ruda32 pisze:przez nas wstrzymane ale cicho nie mówcie nikomu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości