Moderator: Estraven
tomek_k pisze:Na pierwszej stronie tego wątku to nie ma nr konta, ale w którymś linku znalazłem Joanna Gonciarz PKO BP + nr, to jest to?
tomek_k pisze:Na pierwszej stronie tego wątku to nie ma nr konta, ale w którymś linku znalazłem Joanna Gonciarz PKO BP + nr, to jest to?
tomek_k pisze:Witam,
Jakieś namiary, nr konta co by można wpłacić dla Basi na chorego buraska ze schronu? Proszę ewentualnie na pw.
ewexoxo pisze:tomek_k pisze:Na pierwszej stronie tego wątku to nie ma nr konta, ale w którymś linku znalazłem Joanna Gonciarz PKO BP + nr, to jest to?
dostałam nr konta, ale nie mam danych odbiorcy do przelewu, więc również czekam

iwaka pisze:Tak myśle, myśle jak mogłabym pomóc troszeczkę p.Basi i kotom i mam debilator oraz 2 książki kurs malowania i poradnik tvn style "jak być piękną,zdrową i szczęśliwą",te trzy rzeczy chciałabym podarować na bazarek, proszę o podanie adresu gdzie to wysłać.Ja bazarku nie umiem robić.
ewexoxo pisze:Dzięku za pomoc Kasiu. A czy coś wiesz na temat tego chorego buraska?
po_prostu_kaska pisze:ewexoxo pisze:Dzięku za pomoc Kasiu. A czy coś wiesz na temat tego chorego buraska?
ewaxoxo, tylko to co Basia napisała na oddzielnym wątku swoich tymczasów viewtopic.php?f=13&t=136815&start=540
bo ja trochę się tu jeszcze gubię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości