Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 16:48 Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków - KONIEC

Witam!

Kto choć raz widział koty na Paluchu, wie o co chodzi… Każda złotówka to dla nich szansa na nowe, lepsze życie…

Dochód z tego bazarku zostanie przeznaczony na Paluszki i PostPaluszki. Na rzeczy pilnie potrzebne kotom w schronie oraz na opłacenie leczenia w DT i w DS, opłacenie testów, wsparcie DT. Dzięki temu niektóre koty są już w drodze do swojego domu, a niektóre - już u siebie :D :ok: :ok:

Proszę pomóżcie!

Wątek Paluszków:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137841
Wątek PostPaluszków:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=133177&p=7967957#p7967957

Koszty wysyłki do uzgodnienia

1. Żelazko Steam Power - prasowanie parowe - kupiłam na Allegro, używałam jeden raz (sprawdzone - działa!), bo przyznam się bez bicia... nie lubię prasowac :wink:
Stan żelazka oceniam na idealny. W komplecie jest nakładka do prasowania spodni, pojemniczek, szczoteczka, instrukcja obsługi.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza: 20 zł
Sprzedane: 25 zł :arrow: JolaJ :1luvu: :1luvu:

2. Komplet biżuterii z naturalnych kamieni - robione ręcznie (unikat!!) - kolor zielony - pomarańczowe wstawki.
Bransoletka (19 cm) + kolczyki (długość bez bigla 3 cm).
Założyłam go raz, stan oceniam na idealny.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Najwyższa oferta:

3. Komplet biżuterii z naturalnych kamieni - robione ręcznie (unikat!!) - kolor: beże.
Bransoletka (19 cm) + kolczyki (długość bez bigla 2,5 cm).
Raz noszony, stan oceniam na idealny.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Sprzedane: 20 zł :arrow: MonikaWarszawa :1luvu: :1luvu:

4. Kolczyki (długość bez bigla 3,5 cm) robione ręcznie przez moją szwagierkę... kolor: beż.
Stan idealny.
Obrazek
Cena wywoławcza: 5 zł
Najwyższa oferta:

Warunki ogólne - licytacja danego produktu trwa 7 dni od 1 oferty. Koszty przesyłki (do uzgodnienia) pokrywa Kupujący. W Warszawie możliwy odbiór osobisty. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania :) Zapraszam!!
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 11:24 przez tillibulek, łącznie edytowano 8 razy

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 23, 2012 17:19 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

Zapraszamy :) Dla koteczków w potrzebie :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 23, 2012 17:47 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

Erin pisze:Zapraszamy :) Dla koteczków w potrzebie :P

:D :1luvu:

tillibulek

Post » Pon sty 23, 2012 17:52 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

ale śliczność:-) :ok:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon sty 23, 2012 17:55 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

MonikaWarszawa pisze:ale śliczność:-) :ok:

thx :1luvu:

tillibulek

Post » Pon sty 23, 2012 18:07 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

parowe cudo ...hmmm .... trzeba się namachać czy faktycznie szybki, łatwo i przyjemnie 8) ?
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pon sty 23, 2012 18:31 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

To ja zacznę od żelazka :)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon sty 23, 2012 22:10 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

Piękne rzeczy :)

żelazko ciekawa sprawa. Ja nie zalicytuję, bo mój Paluszek to kolejna długofalowa inwestycja :)
Ale warto w te koty inwestować. Serdecznie zapraszam :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto sty 24, 2012 0:53 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

zelazko za 21 poprosze :)

a branzoletki cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
notabene ta pierwsza jest wykonana z kamieni które noszą właśnie nazwę UNIKAT, druga to AGATY :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto sty 24, 2012 7:45 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

KotwKratke pisze:zelazko za 21 poprosze :)

a branzoletki cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
notabene ta pierwsza jest wykonana z kamieni które noszą właśnie nazwę UNIKAT, druga to AGATY :)

kamyki extra. hmmm jak tu spokojnie spać gdy takie cuda a w kieszeni pusto, ale niedługo walenty może coś kupi - to jest myśl:-) :1luvu:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 24, 2012 8:31 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

milena88 pisze:parowe cudo ...hmmm .... trzeba się namachać czy faktycznie szybki, łatwo i przyjemnie 8) ?

szczerze, to tylko raz uzywalam... ciezko mi powiedziec, ale nie jest tak, ze raz buchnie parą i wszystko rozprasowane, samo sie nie prasuje... pewnie trzeba sobie wyrobic odpowiednia technike.... albo miec doswiadczenie w prasowaniu... ja w ogole nie prasuje, niczego :oops: :oops:

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 8:32 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

JolaJ pisze:To ja zacznę od żelazka :)

:1luvu:

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 8:34 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

KotwKratke pisze:zelazko za 21 poprosze :)

dziekuje :1luvu: :1luvu:

KotwKratke pisze:a branzoletki cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:lol: dobrze wiedziec - ja kupilam, wywalilam karteczke, na ktorej byl opis i odlozylam bizuterie do szuflady ;)

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 8:35 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

MonikaWarszawa pisze:kamyki extra. hmmm jak tu spokojnie spać gdy takie cuda a w kieszeni pusto, ale niedługo walenty może coś kupi - to jest myśl:-) :1luvu:

jesli sie podobaja to warto pomyslec... grosik Paluszkom sie przyda... a wartosc kompletow jest duzo wyzsza :)

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 8:53 Re: Żelazko Steam Power.. biżuteria... dla Paluszków

tillibulek pisze:
MonikaWarszawa pisze:kamyki extra. hmmm jak tu spokojnie spać gdy takie cuda a w kieszeni pusto, ale niedługo walenty może coś kupi - to jest myśl:-) :1luvu:

jesli sie podobaja to warto pomyslec... grosik Paluszkom sie przyda... a wartosc kompletow jest duzo wyzsza :)

myśle - kamyki piękne, a cel ulubiony - tylko sponsora brak :roll: :ryk:

MonikaWarszawa

[następna]