Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:my Ciebie...też ale o tym...wiesz![]()
![]()
puszatek pisze:wiesz, że bardzo Cię kochamy
ruda32 pisze:Wszystkim brakuje Gosi z Częstochowy czytałam na kilku wątkach
a mi dziwnie bo nie znam vip0 a skoro wszystkim brakuje to warto byłoby poznać
izaka53 co tam słychać w Wielkopolsce ?
izka53 pisze:puszatek pisze:wiesz, że bardzo Cię kochamy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W Wielkopolsce zima uderza / minus 1,7 teraz/
Aniu, vip0, czyli Małgosia , to osoba wyjątkowa, to osoba, która tu na forum , rzuciła na pastwe ludzi swoją godność, błagając / dosłownie / o pomoc dla swojegotylko kota.
Nigdy nie spotkałam osoby tak zdeterminowanej i zdesperowanej, i nigdy żadna prosba mnie nie poruszyła, jak pierwszy post Małgosi![]()
. A wiesz, ze ja stara baba jestem
![]()
Ja nie znajdę linku do pierwszego wątku Małgosi, ale na pewno dziewczyny podrzucą - przeczytaj , Aniu , choc początek , to po prostu przywraca wiarę w ludzi .
Małgosia w zamian za pomoc dała nam siebie - cudowną , ciepłą, optymistyczną osóbkę, której wątki były wyjątkowe, mogę porównać je tylko do wątków czarodziejki kamari.
odeszła z forum nie dawno, zamknęła swój ostatni wątek - jej prawo, na pewno miała swoje powody, ale jak poczytasz, to zrozumiesz, dlaczego tak bardzo jej brak tylu ludziom.
Małgosiu - chapeau bas![]()
![]()
puszatek pisze:pamiętaj Małgosiu...do jutra
izka53 pisze:puszatek pisze:wiesz, że bardzo Cię kochamy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W Wielkopolsce zima uderza / minus 1,7 teraz/
Aniu, vip0, czyli Małgosia , to osoba wyjątkowa, to osoba, która tu na forum , rzuciła na pastwe ludzi swoją godność, błagając / dosłownie / o pomoc dla swojegotylko kota.
Nigdy nie spotkałam osoby tak zdeterminowanej i zdesperowanej, i nigdy żadna prosba mnie nie poruszyła, jak pierwszy post Małgosi![]()
. A wiesz, ze ja stara baba jestem
![]()
Ja nie znajdę linku do pierwszego wątku Małgosi, ale na pewno dziewczyny podrzucą - przeczytaj , Aniu , choc początek , to po prostu przywraca wiarę w ludzi .
Małgosia w zamian za pomoc dała nam siebie - cudowną , ciepłą, optymistyczną osóbkę, której wątki były wyjątkowe, mogę porównać je tylko do wątków czarodziejki kamari.
odeszła z forum nie dawno, zamknęła swój ostatni wątek - jej prawo, na pewno miała swoje powody, ale jak poczytasz, to zrozumiesz, dlaczego tak bardzo jej brak tylu ludziom.
Małgosiu - chapeau bas![]()
![]()
vip0 pisze:Etam![]()
![]()
izka53 pisze:vip0 pisze:Etam![]()
![]()
Jakie etam, jak kolezanka jesteś, to podaj linka do pierwszego wąta, bo ja tydzień będę szukać![]()
ruda32 fajna dziewczyna jest, choć ma tylko jednego kota, no , ale pieso pełnowymiarowy
puszatek pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128147&start=0
część 1 Małgosi
izka53 pisze:vip0 pisze:Etam![]()
![]()
Jakie etam, jak kolezanka jesteś, to podaj linka do pierwszego wąta, bo ja tydzień będę szukać![]()
ruda32 fajna dziewczyna jest, choć ma tylko jednego kota, no , ale pieso pełnowymiarowy
vip0 pisze:JEDNEGO kota?
Toć zbrodnia przecie![]()
![]()
![]()
vip0 pisze:izka53 pisze:vip0 pisze:Etam![]()
![]()
Baś podał tymczasem...
Witam rudą...Ania, tak? Milo mi bardzo.
JEDNEGO kota?
Toć zbrodnia przecie![]()
![]()
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości