DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 17:04 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Że w sensie Kałbojsika?
Czy paluchowego Maciusia? Czy też może skorkowego? Bo ja już naprawdę nie wiem jakie tymczasy są u smarti - zaskakujące, c'nie? :mrgreen:

odp: NIE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 17:06 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

W pierwszym momencie pomyślałam że zmieniasz płeć swoim kotom :mrgreen:
Do końkursu sie nie nadaję bo niestety, nawet nie wiem ile masz kotów :roll:
Może dla takich jak ja napisz ile kotów i które w DT a które w DS :D
joanna3113

Post » Pon sty 23, 2012 17:09 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

w dsach jest ponad 50 więc trudno je tu wypisać, ale tę informację znajdziesz w moich postach na pierwszej stronie - pierwszy mój post - tam piszę o adopcjach.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 17:45 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzenia11 pisze:w dsach jest ponad 50 więc trudno je tu wypisać, ale tę informację znajdziesz w moich postach na pierwszej stronie - pierwszy mój post - tam piszę o adopcjach.

Marzeniu ile jest kotów w DS i w DT u Smarti, bo jakoś nie zrozumiałam :roll: a Twoje postu z taka informacją nie potrafię znaleźć :mrgreen:
joanna3113

Post » Pon sty 23, 2012 18:53 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Szalony Kot pisze:
smarti pisze:Mam wielką , przeogromną prośbę:
Potrzeba przeprowadzić wizytę PA dla Kałbojsika/Maciusia w Nowym Bromierzu,gmina Starożreby 20 km od Płocka?
Kto pomoże? kto zna kogoś kto pomoże?

To on jednak szuka, tak?
Na pewno na pewno? Bo na FB też był dla niego domek i teraz nie wiem, czy mówić, że szuka czy że co...

no nie wiem czy na pewno-pani maciusiowa powiedziała że jak domek się okaże dobry to go odda,jak nie to nie odda-i bądż tu mądra.
domek i tak trzeba sprawdzić-i nie pisz nikomu że nie bo kotów Ci u nas dostatek-jak nie Maciuś to Funiek jest taki sam diabeł a drugi Fil-też nie lepszy :mrgreen:

Szalony Kot pisze:
smarti pisze:do Adama wysłane milion zdjęć Funia i Kulki :D

Adamie-bardzo bardzo nieustająco dziękuję Ci za pomoc ,wielką pomoc jaką okazujesz naszym kotom robiąc dla nich tak wspaniałe ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i chciałam zapytać czy ktoś nie ma domu dla...kury...
znaleziona ledwo żywa na drodze-teraz już odratowana i szuka ds..
może Edytko byś wzięła kurkę? albo Roofi?-kurka będzie miała wyczyszczone ząbki w pakiecie :mrgreen: :ryk:

Napisz do Carmen201, ostatnio też dla kury szukała.

no przecież ja dla kury Carmen właśnie szukam bo ta kura to pani co może mi zrobi wizytę pod Płockiem :!:

Szalony Kot pisze:
smarti pisze:kolejna zmiana płci w DT Smarti

ogłaszam kolejny końkurs w którym nagroda jest z góry wiadoma :piwa:
nagroda główna-dwie buteleczki z pyyyyszną zawartością-białą i czerwoną-dla tego kto odpowie jako pierwszy,
dwie nagrody pocieszenia,w postaci jednej buteleczki z pyyyszną zawartością dla tych którzy trafnie odpowiedzą ale jako drudzy i trzeci (można jednocześnie zgłaszać tylko jedną kandydaturę).
pytanie końkursowe brzmi-kto oficjalnie zmienił dziś płeć w DT Smarti??
:kotek: :ryk: :ryk: dla ułatwienia dodam że odpowiedzi : Smarti,TŻ Smarti oraz p.dr. wet. Kamil są nieprawidłowe :D a także że Marzenia wyjątkowo może brać udział w końkursie 8) :ryk:

przy okazji-Marzeniu-kto wygrał poprzedni ogłoszony przez Ciebie końkurs bo trzeba wysłąć nagrody.. :oops:

Stawiam na Maciusia, jest koteczką 8)

pudło ..chyba bo znaczy i smierdzi niemołosiernie :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 23, 2012 18:56 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

joanna3113 pisze:W pierwszym momencie pomyślałam że zmieniasz płeć swoim kotom :mrgreen:
Do końkursu sie nie nadaję bo niestety, nawet nie wiem ile masz kotów :roll:
Może dla takich jak ja napisz ile kotów i które w DT a które w DS :D

napisze lada dzień w 1-szych postach :!:
ze zdjęciami będzie :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 18:59 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzenia11 pisze:Nesca jest chłopakiem a jak nie to Pedros jest dziewczynką.
A jak nie to innych typów nie mam.

Brawo!!!
wygrała Pani dwie butelki pysznego wina :ok: :ok: :ok: oraz ....kota do wyboru jako bonus :mrgreen: :ryk:
Ostatnio edytowano Pon sty 23, 2012 19:01 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 19:01 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

No i jeszcze chciałam nieustająco podziękować Szalonemu Kotu za uaktualnianie i prowadzenie FB i za wszelką inną pomoc :!: :!: :!:

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 19:29 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Simba jak tylko może tuli Siostrę:
Obrazek

najpiękniejszy widok świata (który jest przez zainteresowanych chroniony przed okiem aparatu :( ) jest, jak nawzajem myja sobie pyszczki! UWIELBIAM!

We środę rano Zuzinek idzie na zdjęcie szwów - już sie chyba nie może doczekać, a my razem z Nią :)

S&Z

Od: Pon gru 12, 2011 13:32

Post » Pon sty 23, 2012 19:32 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

słodziutkie cudeńka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 20:52 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

smarti pisze:i chciałam zapytać czy ktoś nie ma domu dla...kury...
znaleziona ledwo żywa na drodze-teraz już odratowana i szuka ds..

Smartuniu, a gdzie jest ta kura, bo być może mam dla niej DS... nie, nie martwcie się, nie spożytkuję jej dla moich futer jako pożywienie BARFowe :mrgreen: Znajomi (wegetrianie) mieszkają pod Żyrardowem i mają kilka kur, mogą przygarnąć i tę bidulkę
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 23, 2012 21:23 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Dodam tylko, że kury u moich znajomych dożywają 8 lat :D
A z kolei ci znajomi szukają dobrego domu dla perliczka (znaczy się faceta perliczki :mrgreen: )
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 23, 2012 21:36 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Bez kitu, coś za daleko od kotów odchodzimy :ryk: ale w końcu wszystkie zwierzęta nasze są...

Czyli Pedros to... Pedra? Pedrosa? Pedroska? Pedzia? :ryk: :ryk: :ryk:

A tu mi trzeba powiedzieć, kto jest Śnieżką, a kto Zozolem.

smarti pisze:Zozi2 wraz ze Śnieżką-parka doskonała :D

ale to jeszcze nie do ogłoszeń bo kicie już się oswajały i zaczynały pozować a tu....Jus przyszła z towarem i trzeba było skończyc fotografowanie :mrgreen: ...a mnie nie było w domu... :mrgreen: :ryk:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sty 23, 2012 21:53 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Zozolek to kot na 1, 2, 3 no i oczywiście na ostatnim zdjęciu bez skarpetek. Ze skarpetkami to Śnieżka. :mrgreen: Mam nadzieję że dobrze.
joanna3113

[poprzednia][następna]