Axa76 pisze:Andua, a gdyby mu żurawinę podawać? Można kotom. A karmę niepotrzebną możesz chyba na forum odsprzedać.
Tylko jak mu tą żurawinę podać? Wrzuciłam wątek na temat zamiany karmy... może ktoś się odezwie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Andua, a gdyby mu żurawinę podawać? Można kotom. A karmę niepotrzebną możesz chyba na forum odsprzedać.
andua pisze:Axa76 pisze:Andua, a gdyby mu żurawinę podawać? Można kotom. A karmę niepotrzebną możesz chyba na forum odsprzedać.
Tylko jak mu tą żurawinę podać? Wrzuciłam wątek na temat zamiany karmy... może ktoś się odezwie.
Axa76 pisze:andua pisze:Axa76 pisze:Andua, a gdyby mu żurawinę podawać? Można kotom. A karmę niepotrzebną możesz chyba na forum odsprzedać.
Psu dodawałam do wody, ale kotu pewnie łatwiej tabletkę wepchnąć do pyszczka... z masłem czy jakoś tak?
Axa76 pisze:Nie wiem, czy to się nadaje dla kota, ale 2 w 1: http://www.doz.pl/apteka/p13457-LactoLa ... tki_30_szt
mar_tika pisze:Barazek zapraszamviewtopic.php?f=20&t=138253
elape pisze:mar_tika pisze:Barazek zapraszamviewtopic.php?f=20&t=138253
O jeżu, Marta, jaki fajny bazarek
MIKUŚ pisze:I następny tydzień:)
Prosimy o wpisy.
30.01 /pon/ King_usiak .........
31.01 /wt/ ....... ........
01.02 /śr/ ........ Sylwia
02.02 /czw/ ......... .........
03.02 /pt/ ......... ........
04.02 /sob/ ....... ......
05.02 /ndz/ .......... Mikuś
W tym tygodniu będzie pod górkę bo Herz wypada na 2 tygodnie.
wiiwii pisze:Wiiwii może wziąć ranek w sobotę i niedzielę, nad innymi dniami się zastanowi.
......
MIKUŚ pisze:I następny tydzień:)
Prosimy o wpisy.
30.01 /pon/ King_usiak .........
31.01 /wt/ ....... ........
01.02 /śr/ ........ Sylwia
02.02 /czw/ ......... .........
03.02 /pt/ ......... ........
04.02 /sob/ p. Ewa ......
05.02 /ndz/ .......... Mikuś
W tym tygodniu będzie pod górkę bo Herz wypada na 2 tygodnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 65 gości