maluszka ciocia mówi "nie chorujemy, nie chorujemy"
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..
Dziewczyny , świetne propozycje ale musicie je zmienić Ponieważ mała zmieniła płeć , od dziś jest 100% samcem Światło w stodole mnie zmyliło , ale dziś wszystko wyjaśnione i zobaczone dokładnie z każdej strony podwozie kotka sprawdzone . Samieec
Śliczna kocia. Może nie przeżyć w takich warunkach. Pilnie zrób jej ogłoszenia w necie.Teraz mało maluszków.Dziewczyny dały namiary na watek jak to się robi.I drukarka do tego nie jest potrzebna. Tutaj trudno o dom bo prawie wszyscy zakoceni na maksa. 7 to czasem mała liczba kotów I idź z nim/nią do weta.Niech określi płeć, wiek i odrobaczy.Łatwiej pisać ogłoszenia wiedząc co i jak.
Wszystko jest w opisie , w najbliższym czasie nie mogę jechać do weterynarza . Mam dobre wieści Kot już jest zdrowy i sporo przytył . Jestem z tego niezmiernie zadowolona A co do ogłoszeń to wywiesze je u nas w mieście ; )
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..