DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 11:51 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

MaryLux pisze:
Marzenia11 pisze:Smarti-pamietaj: koniecznie wizyta pa dla kury. No i ja bym jednak dla pewnosci szukala wsrod wegetarian :-)

To jednak chyba nie na tym forum. Nasze koty są w 100% mięsożerne, a przede wszystkim drobiożerne :ryk:

szczerze mówiąc w ogóle nie pomyślałam o zagrożeniu ze strony kotow - tylko o ludziach :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 12:35 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Marzenia11 pisze:
MaryLux pisze:
Marzenia11 pisze:Smarti-pamietaj: koniecznie wizyta pa dla kury. No i ja bym jednak dla pewnosci szukala wsrod wegetarian :-)

To jednak chyba nie na tym forum. Nasze koty są w 100% mięsożerne, a przede wszystkim drobiożerne :ryk:

szczerze mówiąc w ogóle nie pomyślałam o zagrożeniu ze strony kotow - tylko o ludziach :mrgreen:

Koty powinny się poczuć urażone :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 23, 2012 12:37 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

MaryLux pisze:
Marzenia11 pisze:
MaryLux pisze:

noszsz... pszepraszszamm! :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 12:38 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Marzenia11 pisze:
MaryLux pisze:
Marzenia11 pisze:
MaryLux pisze:

noszsz... pszepraszszamm! :oops:

Inka przyjęła przeprosiny :wink:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 23, 2012 12:42 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Uf :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 13:42 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

kolejna zmiana płci w DT Smarti

ogłaszam kolejny końkurs w którym nagroda jest z góry wiadoma :piwa:
nagroda główna-dwie buteleczki z pyyyyszną zawartością-białą i czerwoną-dla tego kto odpowie jako pierwszy,
dwie nagrody pocieszenia,w postaci jednej buteleczki z pyyyszną zawartością dla tych którzy trafnie odpowiedzą ale jako drudzy i trzeci (można jednocześnie zgłaszać tylko jedną kandydaturę).
pytanie końkursowe brzmi-kto oficjalnie zmienił dziś płeć w DT Smarti??
:kotek: :ryk: :ryk: dla ułatwienia dodam że odpowiedzi : Smarti,TŻ Smarti oraz p.dr. wet. Kamil są nieprawidłowe :D a także że Marzenia wyjątkowo może brać udział w końkursie 8) :ryk:

przy okazji-Marzeniu-kto wygrał poprzedni ogłoszony przez Ciebie końkurs bo trzeba wysłąć nagrody.. :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 23, 2012 13:47 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Ja chyba za cienka jestem na to, ale jak tytuł zobaczyłam, to się przestraszyłam, że i konia gdzieś znalazłaś :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 23, 2012 13:50 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Ja to nawet nie wiem czy wiem jakie masz obecnie tymczasy - obstawiam jako mało prawdopodobne (ale u Ciebie wręcz jak najbardziej możliwe :mrgreen: ) Zozola2 lub Neskę lub Pedrosa i jak bardziej prawdopodobne któregoś skórka z Gdańska :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 14:34 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzenia11 pisze:Ja to nawet nie wiem czy wiem jakie masz obecnie tymczasy - obstawiam jako mało prawdopodobne (ale u Ciebie wręcz jak najbardziej możliwe :mrgreen: ) Zozola2 lub Neskę lub Pedrosa i jak bardziej prawdopodobne któregoś skórka z Gdańska :ok: :ok: :ok:

ciepło-tyle mogę podpowiedzieć 8)
to proszę się określ wedłu zasad końkursu :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 14:47 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:Ja to nawet nie wiem czy wiem jakie masz obecnie tymczasy - obstawiam jako mało prawdopodobne (ale u Ciebie wręcz jak najbardziej możliwe :mrgreen: ) Zozola2 lub Neskę lub Pedrosa i jak bardziej prawdopodobne któregoś skórka z Gdańska :ok: :ok: :ok:

ciepło-tyle mogę podpowiedzieć 8)
to proszę się określ wedłu zasad końkursu :D

ale ja nie znam wszystkoch Twoich tymczasów a czasu na dedukcję tez nie mam...

chwilę podedukuję: do zabiegów stanęły coffiowe i gdańszczanie. Co do płci to nie wiem w ktorą stronę się łatwiej pomylioć, bo z doswiadczenia wiem, ze chyba w każdą.
Teraz - sorry smarti :mrgreen: - muszę zważyć kto miał większą szansę na pomyłkę: Ty czy adzi. Zakładając, ze każdego coffiowego wet K miął w swych "rękach ktore leczą :mrgreen: " pozostaje mi wywazyć kto miał wiekszą szansę na pomyłkę w ocenie płci: wet K czy adzi. Biorąc pod uwagę, że adzi mogła nie mieć na rękach skórki panienki (bo Maciusia głaskała, ale to też nie świadczy o czymś) to wywqażam, ze któraś "skórka", ale czy Maciuś czy Skorka własnie to już nie wiem...
mam dalej w tym kierunku końbinować? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 14:58 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

8) dla ułatwienia dodam że skórek jeszcze w tym domu nikt w rękach nie miał 8)
owszem ,zaglądmy im JUŻ w oczki ale w "tamte rejony" to możemy tylko pomarzyć :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 15:02 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

to skoro nikt to znaczy że jeszcze nie wiecie czyli cofiiowe. :roll:
tylko który? Trzy są...
to albo są trzy kocurki, albo dwie koteczki.
Idę vabank - bo zaraz wychodzę z domu - Zozol2 jest dziewczynką :wink: - on za smukły na chłopaka.

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 15:43 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

zgaduj dalej :mrgreen:

smarti

Post » Pon sty 23, 2012 15:49 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Nesca jest chłopakiem a jak nie to Perdros jest dziewczynką.
A jak nie to innych typów nie mam.

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 17:01 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

smarti pisze:Mam wielką , przeogromną prośbę:
Potrzeba przeprowadzić wizytę PA dla Kałbojsika/Maciusia w Nowym Bromierzu,gmina Starożreby 20 km od Płocka?
Kto pomoże? kto zna kogoś kto pomoże?

To on jednak szuka, tak?
Na pewno na pewno? Bo na FB też był dla niego domek i teraz nie wiem, czy mówić, że szuka czy że co...

smarti pisze:do Adama wysłane milion zdjęć Funia i Kulki :D

Adamie-bardzo bardzo nieustająco dziękuję Ci za pomoc ,wielką pomoc jaką okazujesz naszym kotom robiąc dla nich tak wspaniałe ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i chciałam zapytać czy ktoś nie ma domu dla...kury...
znaleziona ledwo żywa na drodze-teraz już odratowana i szuka ds..
może Edytko byś wzięła kurkę? albo Roofi?-kurka będzie miała wyczyszczone ząbki w pakiecie :mrgreen: :ryk:

Napisz do Carmen201, ostatnio też dla kury szukała.

smarti pisze:kolejna zmiana płci w DT Smarti

ogłaszam kolejny końkurs w którym nagroda jest z góry wiadoma :piwa:
nagroda główna-dwie buteleczki z pyyyyszną zawartością-białą i czerwoną-dla tego kto odpowie jako pierwszy,
dwie nagrody pocieszenia,w postaci jednej buteleczki z pyyyszną zawartością dla tych którzy trafnie odpowiedzą ale jako drudzy i trzeci (można jednocześnie zgłaszać tylko jedną kandydaturę).
pytanie końkursowe brzmi-kto oficjalnie zmienił dziś płeć w DT Smarti??
:kotek: :ryk: :ryk: dla ułatwienia dodam że odpowiedzi : Smarti,TŻ Smarti oraz p.dr. wet. Kamil są nieprawidłowe :D a także że Marzenia wyjątkowo może brać udział w końkursie 8) :ryk:

przy okazji-Marzeniu-kto wygrał poprzedni ogłoszony przez Ciebie końkurs bo trzeba wysłąć nagrody.. :oops:

Stawiam na Maciusia, jest koteczką 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]