A u mnie spotkanie w sobotę 4 lutego niestety odpada definitywnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Kto może jutro pojechac do weta z Arletką i Józkiem? Agata napisała z dyżuru, że Arletka nie może się normalnie wysiusiac i jest słabiutka.
Filomen pisze:WALNE ZGROMADZENIE członków stowarzyszenia
na razie wstępnie proponuję pierwszy weekend lutego - sobota albo niedziela. Niestety w tygodniu byłoby ciężko.
Bardzo proszę o infomacje czy Wam odpowiada
Mara S pisze:Iwona o której byś była w KCh i do którego weta byś jechała? Może Ci pomogę? Ja kończę o 15.30
Już wiem, że jedziesz do almavetu na 16. Daj znać
Filomen pisze:Filomen pisze:WALNE ZGROMADZENIE członków stowarzyszenia
na razie wstępnie proponuję pierwszy weekend lutego - sobota albo niedziela. Niestety w tygodniu byłoby ciężko.
robimy drugie podejście do terminu weekend 11/12 luty - kto nie może? sobota czy niedziela?
oprócz członków zapraszamy oczywiście dyżurnych - nie członków
Iwona11 pisze:Mara S pisze:Iwona o której byś była w KCh i do którego weta byś jechała? Może Ci pomogę? Ja kończę o 15.30
Zmiana! Jadę z dwoma - Józek i Arletka. HELP.
gosiakot pisze:Iwona11 pisze:Mara S pisze:Iwona o której byś była w KCh i do którego weta byś jechała? Może Ci pomogę? Ja kończę o 15.30
Iwona w tej sytuacji ja po pracy pojadę do kociej chatki i bedę na Ciebie czekać pomogę z kociakami .
Jak macie jakieś chody u siły wyższej to trzymajcie kciuki za Józka , może choć on sie nie zaraził.
Mara S pisze:gosiakot pisze:Iwona11 pisze:Mara S pisze:Iwona o której byś była w KCh i do którego weta byś jechała? Może Ci pomogę? Ja kończę o 15.30
Iwona w tej sytuacji ja po pracy pojadę do kociej chatki i bedę na Ciebie czekać pomogę z kociakami .
Jak macie jakieś chody u siły wyższej to trzymajcie kciuki za Józka , może choć on sie nie zaraził.
Gosiu ja już się z Iwoną umówiłam a mnie będzie łatwiej podjechać
Filomen pisze:Filomen pisze:WALNE ZGROMADZENIE członków stowarzyszenia
robimy drugie podejście do terminu weekend 11/12 luty - kto nie może? sobota czy niedziela?
oprócz członków zapraszamy oczywiście dyżurnych - nie członków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości