Moderator: Estraven
, znowu wciągnęła mnie czarna dziura
odchudzanie Józinka. Józio kocha jeść, niestety do przesady. Pomimo karmienia tylko mokrym i bezzbożówkami, mój Figolasek utył od 26.10.11 czyli przez zaledwie 3 miesiące 1 kg czyli osiągnął wagę 6 kg
Taka waga jest już naprawdę dużym zagrożeniem dla jego zdrowia, tym bardziej, że ma tylko jedną przednią łapkę. W związku z tym wczoraj w lecznicy został ustalony plan, który zakłada przestawienie rudzielca na karmę wyłącznie dietetyczną m.in. RC Obesity. W konsekwencji reszcie kotów również musi się skończyć swobodny dostęp do michy z suchą karmą. Będę więc musiała wydzielać wszystkim odpowiednie posiłki, zarówno mokre, jak i suche. Trochę mnie to przeraża, ale poradzimy sobie. Mam nadzieję, że moje Ukochania możliwie bezboleśnie przyjmą tę zmianę
I że Józinek wreszcie zgubi trochę swego rozkosznie zastraszającego ciałka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

, który pozostał z nami na zawsze. Jest już ostatnim członkiem mojej footrzastej rodzinki. Zamknęliśmy pewien rozdział. Widocznie tak miało być.gosia67_online pisze:W przytulisku niedaleko Poznania przebywa taki maluszek.
Kociak ma kk jest leczony. Jest juz lepiej. Kociak siedzi w małej metalowej klatce. Jest przerażony.![]()
W przytulisku przebywają same psiaki i on jeden. Na obecną chwilę nie wiem nic o płci. Nastepnym razem sprawdzę. Nie chciałam maluszka stresować.
Zobaczcie same to przerażone, stworzonko
, już się bałam, że znowu przepadniesz na długie miesiące.
Wczorajsze przedpołudnie przeżyłam w niezłej histerii 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości