Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 15:49 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 22, 2012 16:35 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczku, a Ty lubisz oglądać Animal Planet?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 22, 2012 22:07 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Lubię czasem pooglądać. Kocim okiem podobało mi się, siedziałem koło kanapy i oglądałem dopóki był program o kotach! Jestem zadowolony bo Dużego nie ma i można więcej czasu spędzać za kanapą, przez ten tydzień troszku zdrętwiałem :kotek:
Mrok
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon sty 23, 2012 6:17 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Lubię czasem pooglądać. Kocim okiem podobało mi się, siedziałem koło kanapy i oglądałem dopóki był program o kotach! Jestem zadowolony bo Dużego nie ma i można więcej czasu spędzać za kanapą, przez ten tydzień troszku zdrętwiałem :kotek:
Mrok

Rozprostuj łapki
Fasolka współczująca
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 23, 2012 9:39 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Cześć chłopaki, wróciłem do domu.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon sty 23, 2012 15:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Cześć Hakerku :D
Badylek witający w imieniu siebie i Badylka

I Dużej Badylkowej, bo widzę że mnie pomija!
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon sty 23, 2012 16:15 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Badylku małe OT
A w krakvecie już za głosowane?
Jak nie to szybciutko głosujemy na
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Klembowie - 6 pozycja.

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon sty 23, 2012 20:49 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Badylku, chyba zapomniałeś o Mroczku, bo piszesz dwa razy o... Badylku :lol:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 23, 2012 20:56 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Bo tylko JA się tutaj liczę, żadne przybłędasy!
Badylek Podwójnie Ważny

A potem dziwią się, że głaskać się nie dam, jak tak traktują
Mroczek pominięty
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto sty 24, 2012 18:47 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

A tak naprawdę to tylko JA jestem ważna
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 27, 2012 13:05 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Dzień dobry wszystkim :D
Oczywiście Ineczko że jesteś bardzo ważna! Ale czy ważniejsza niż JA? Odwiedź mnie, to się przekonamy :wink:
Ten czarny ostatnio trochę mnie goni. I już prawie nie ucieka przed Dużą, co jeżeli da się jej głaskać i Duża go polubi bardziej niż mnie? :strach:
Badylek niepewny

Kupiłam kotom ostatnio nową karmę, zwie się Orijen, jestem bardzo zadowolona, Badylkowi zaczęła sierść błyszczeć - to prawie nigdy się nie działo! I nawet kupki Mroczka są troszkę bardziej "stałe" :)
Mroczek prawie pozwala mi siąść z nim na kanapie (prawie bo gdy już mam siąść to schodzi) - spory postęp po ucieczkach jak tylko stanęłam w drzwiach dużego pokoju. Poza tym czarny głupol ostatnio szaleje po nocach, ale kiedyś w końcu ruszać się trzeba.
Cóż, w kontakcie jeszcze chyba z pół płynu Feliwaya, jak na razie także on wydaje się sprawdzać :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt sty 27, 2012 13:51 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Dzień dobry wszystkim :D
Oczywiście Ineczko że jesteś bardzo ważna! Ale czy ważniejsza niż JA? Odwiedź mnie, to się przekonamy :wink:
Ten czarny ostatnio trochę mnie goni. I już prawie nie ucieka przed Dużą, co jeżeli da się jej głaskać i Duża go polubi bardziej niż mnie? :strach:
Badylek niepewny

No dobrze, Badylku, Ty jesteś tak samo ważny jak ja. Ale wszyscy inni się nie liczą!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sty 28, 2012 23:05 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczny właśnie wskoczył mi do łóżka!
Od razu zeskoczył... i wskoczył ponownie, a następnie zobaczywszy mnie znowu wycofał się pod łóżko :lol:

Mała rzecz a tak cieszy :dance: :D
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie sty 29, 2012 10:33 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Mroczny właśnie wskoczył mi do łóżka!
Od razu zeskoczył... i wskoczył ponownie, a następnie zobaczywszy mnie znowu wycofał się pod łóżko :lol:

Mała rzecz a tak cieszy :dance: :D

Znam to! Fasolka to ćwiczy, ale ostatnio rzadziej zeskakuje od razu. Gdzie kupujesz Orijen?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]